gizli.ajan_sx1 Wrote:nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:bu kadar uğraş...
ellerinize sağlık,bu biraz nuraniye benzemiş aynı özellikler onda vardı baya kullanmıştım!
eywallah gizli ajan... yorumun için teşekkürler, nurani konusunda birşey diyemeyeceğim, firmware'in aslı c2f+ russian mod v.3 diye bir moddu; ben bu mod üzerinde düzenlemeler yaptım...
yanlış anlama olmasın sakın aman!nuraniden aldığını kastetmedim
uzun zaman nurani kullandım onda da bu özellikler vardı yani onu demek istedim...
çalışmalarına devam et önün açık...
fw olayı yeniden canlandı
emin ol öyle anlamamıştım zaten, fw ile uğraşmak zevkli iş gerçekten; bu modun yanında başka bir modu da hazırlıyorum (biraz daha light sürümü, teli kasmayacak bir şekilde fcapalette, themerizer vb. olmayan) hazır olunca onu da forumdan iletirim inş.
emeğine saygı gösteriyor her türlü desteklerimi verebileceğimi vurguluyorum..sx1 kaybolmasın egale olmasın bunun uğraşındayım...dostlar birlik zamanı...sx için el ele
TEŞEKKÜRLER eline sağllık şu alfadan kurtulunca bende yüklerim fw yi
denizguner Wrote:TEŞEKKÜRLER eline sağllık şu alfadan kurtulunca bende yüklerim fw yi
eywallah denizguner, aslında şu an düzelttiğim firmware'i test ediyorum, emin olduğumda beta'yı vereceğim buradan

Bende 2. Sx1 e deneme maksatlı senin fw yi kurdum..Ama giderek fw ye ısınmaya başladım ve uzun zamandır bıraktıgım fw kurcalama olayına tekrar giriştim...Su an senin dediğin light sürümü kullanıyorum...

Yani senin yapmayı düşündüğün fw ye benzer bi fw yi(fca programları çıkarılmış vs vs), kendi istek ve gereksinimlerime göre de düzenledim ve kullanıyorum...
Bilmiyorum, belkide değişiklik arayışı içinde oldugumdan begenimi kazandı bu cristal, ama sonuç olarak söyleyebileceğim tek sey TEŞEKKUR ederim....
--DaNGeR-- Wrote:Bende 2. Sx1 e deneme maksatlı senin fw yi kurdum..Ama giderek fw ye ısınmaya başladım ve uzun zamandır bıraktıgım fw kurcalama olayına tekrar giriştim...Su an senin dediğin light sürümü kullanıyorum...
Yani senin yapmayı düşündüğün fw ye benzer bi fw yi(fca programları çıkarılmış vs vs), kendi istek ve gereksinimlerime göre de düzenledim ve kullanıyorum...
Bilmiyorum, belkide değişiklik arayışı içinde oldugumdan begenimi kazandı bu cristal, ama sonuç olarak söyleyebileceğim tek sey TEŞEKKUR ederim....
eywallah Danger...
bu arada buyrun bu da beta versiyon linki

(palette'i değiştireceğim sonrasında...)
bu versiyonda 4 temayı da yeniden koydum... 1.temayı şiddetle tavsiye ederim!...
Edit: Artık final versiyonu devreye girdiği için önceki versiyonalrın linklerini kaldırdım...
NADIR ABI SLM SENIN EN SON FW NI NERDEN INDIRE BILIRIM YAHA ?
Ben Bunu Görmemiştim
Test Sürüşü de varmış zamanında yani

Nerdeeen Nereye
Activate Wrote:Ben Bunu Görmemiştim 
Nerdeeen Nereye
evet @activate, eylül'de fw çalışmalarına ilk başladığım zamanlardı bu alfa sürümü yayınladığım zamanlar, daha o zaman 2 aylık sx1 sahibi idim; coşku'nun fw'leirini bulmuş ve yavrusunu bulmuş tavuk kadar sevinmiş daha sonra yaw bu fw'lerde ecnebiler neler etmiş acep diye dışarılara açılmışmış idim; "cristal mod for sx1" le (polonyalı sx1'cilerin ürünüdür kendileri) tanışıklığım o zamana rastlar; daha sonra bunların yaptığı bir modu türkçeleştirmeye çalıştım, çalıştım diyorum ne yaptığımı tam bilmiyordum o zamanlar; sonra alfa sürüm, v1final, v2, v2a, v2b derken en son v2c'yi bu cristal modu bizim türkçe fw'ye uygun olarak baştan yazarak hazırladım; şimdi dönüp bakıyorum da ilk başlarda bayağı acemilik yapmışım yaww
gökten üçç elma düşmüş.....
biri okuyanaaaa, biri anlatanaaaa, biri de v2c'yi yükleyeneeeee

))))
(NOT: hep v2c'yi yükleyip hemi de okumuş olmak 2 elma kazanmak anlamına gelmez, herkese birer tane

))))))))
nadiren Wrote:Activate Wrote:Ben Bunu Görmemiştim 
Nerdeeen Nereye
evet @activate, eylül'de fw çalışmalarına ilk başladığım zamanlardı bu alfa sürümü yayınladığım zamanlar, daha o zaman 2 aylık sx1 sahibi idim; coşku'nun fw'leirini bulmuş ve yavrusunu bulmuş tavuk kadar sevinmiş daha sonra yaw bu fw'lerde ecnebiler neler etmiş acep diye dışarılara açılmışmış idim; "cristal mod for sx1" le (polonyalı sx1'cilerin ürünüdür kendileri) tanışıklığım o zamana rastlar; daha sonra bunların yaptığı bir modu türkçeleştirmeye çalıştım, çalıştım diyorum ne yaptığımı tam bilmiyordum o zamanlar; sonra alfa sürüm, v1final, v2, v2a, v2b derken en son v2c'yi bu cristal modu bizim türkçe fw'ye uygun olarak baştan yazarak hazırladım; şimdi dönüp bakıyorum da ilk başlarda bayağı acemilik yapmışım yaww 
gökten üçç elma düşmüş.....
biri okuyanaaaa, biri anlatanaaaa, biri de v2c'yi yükleyeneeeee
))))
(NOT: hep v2c'yi yükleyip hemi de okumuş olmak 2 elma kazanmak anlamına gelmez, herkese birer tane
))))))))
Güzel Hikaye Abi
Ben de diyorum Bu Cristal falan nerden geliyo
Bu Arada Ben Hangisinden alıcam elmayı hem okudum hem kurdum

bak nadir abi kendine direk bi elma ayırmış
ee hakkı tabi ben en başından beri beta testerlığını yapıyom çok ii bi yol aldı helal abime

abi ama bu bi taşla iki kuş direk yahu

evet bu fw ler için polonyalı dostlarımıza saygılar.nadiren kardeşede türkçe çeviri ve ufak oyynamalarında dolayı...sağ olun..
ARES_61 Wrote:evet bu fw ler için polonyalı dostlarımıza saygılar.nadiren kardeşede türkçe çeviri ve ufak oyynamalarında dolayı...sağ olun..
v2 sadece türkçe çeviri ve ufak oynamalar değil, aslında baştan yazdım cristal fw'yi

evt nadıren abıme tsk ederım fw lerden ve calısmalarından dolayı gercekten cok buyuk ısler basarıyo