Arkadaşlar Elimde Sağlam 6670 var 1yıl garantisi var aldığım firmadan + kulaklık,şarj makinesi ve 512 hafıza kartı var...bataryası orjinal hepsi 170 ytl...Carbon Black
Sağlam Sx1'iniz Varsa Üzerine makul bit fiyat öderseniz takas'ta yapabilirim tel daha yepyeni...istanbul içi elden teslim yapıcam...isteyen arkadaşlar
ugurupa@hotmail.com eklesinler

birkaç resim ekleseydin aslında daha iyi olmazmıydı
ilgilenen arkadaşlar varsa resim görmek isteyebilirler
hayırlı satış ve takaslar
kardeş o telefonun radyosu olmadığı gibi sterio ses çıkışıda yok..yani temiz bir sx1 istiyosan senin üste para ödemen gerek...
arkadaş sx1 mi sana verip o teli alır ve üzerine 50 ytl alırsam olur.bem telefonuma güveniyorum sorunsuz dur ve kusursuzdur..
IdontKnoW Dalgamı Geçiyosun Dostum Benim Tel Bi kere Sx1'den 2 tane Alır Tamam mı? Senin Galiba Telefon Piyasasından Haberin Yok...İstersen Herhangi Bir İlan ve Açık Artıma Sİtesine Gir ...Sana Tek Bir Şey Sölüyorm Sx1'i 90-100 Milyona Almayanı Dövüyorlar

İstersen Bi Bak Derim İnternete...

Ne Günlere Kaldık Yaw....
Arkadaşlar Sağlam Sx1'in Üstüne 100 Ytl İstiyorum...İlgilenenler ugurupa@hotmail.com Eklesinler...
yedibeyza asıl senin benim telin üzerine 100 ytl vermen gerekiyo...allah allah yaww bu forumda herkes sx1 'i n70 sanıyo...

ugurupa Wrote:IdontKnoW Dalgamı Geçiyosun Dostum Benim Tel Bi kere Sx1'den 2 tane Alır Tamam mı? Senin Galiba Telefon Piyasasından Haberin Yok...İstersen Herhangi Bir İlan ve Açık Artıma Sİtesine Gir ...Sana Tek Bir Şey Sölüyorm Sx1'i 90-100 Milyona Almayanı Dövüyorlar
İstersen Bi Bak Derim İnternete...
Ne Günlere Kaldık Yaw....
Arkadaşlar Sağlam Sx1'in Üstüne 100 Ytl İstiyorum...İlgilenenler ugurupa@hotmail.com Eklesinler...
yedibeyza asıl senin benim telin üzerine 100 ytl vermen gerekiyo...allah allah yaww bu forumda herkes sx1 'i n70 sanıyo...
bu forumda herkes sx1 i n70 sanmıyo sadece sx1 deki özelliklerin nelere değişilmiceni cok iyi biliyolar
senin telefona gelince sen piyasaya göre mi hareket ediyosun piyasa dediğin nedir piyasada sx1 i bu forumdakiler kadar kaç kişi biliyor acaba
benm gözümde de senin telin sx1 in yanına bile konamaz...
'Arkadaşlar Sağlam Sx1'in Üstüne 100 Ytl İstiyorum...İlgilenenler ugurupa@hotmail.com Eklesinler...' kızanlar eklesin
bende de mükemmel ana kartı yeni değişmiş tıkır tıkır işleyen bi sx1 var hadi benden bi iyilik 100 istemiyorum 75 ytl ver takasa gidelim

6670 ile SX1 kapışamaz

6670 üzerine en az 100 vermen lazım sx1 alabilmen için
Arkadaşlar Siz Benden Daha İyi Bilirsiniz Sx1'in 90,100 Milyon Olduğunu..

burda 90-100 milyonun hesabını yapmıyoruz
karizmanın-sx1 in-yapılabileceklerin-özelliklerin hesabını cıkarıyoruz
senin 6670 kötü değil ama sx1 in eline su dökemez sana güzel teklifler geliyı
75-100 ytl ver güzel bir sx1 i kap...
yada 90-100 milyon olduğunu biliyomuşsun git ordan al fakat elinde ne kadar dayanır onu bilemem...
@ugurupa
en iyisi takas değilde 6670 i bir şekilde satıp eline geçen parayla bir sx1 satın almaya bak.herkes için en iyisi budur bence

cmert Wrote:@ugurupa
en iyisi takas değilde 6670 i bir şekilde satıp eline geçen parayla bir sx1 satın almaya bak.herkes için en iyisi budur bence 

arkadaş kaç tane alırsan al da beni sx1 den başka tel alamıyacak kadar meteliksiz de zannetme...ben sx1 imi seviyorum o telefon korsan bişey. ben biliyorum onu arkadaş yanımda almıştı..sx1 e değişilmez kanımca bu benim görüşüm.saygı duyacağına kafa yaptığımı sanmışın..sx1 icilerin tepkileri almadan onu sat..istersen 10 tane sx1 al ama senin paran benim sx1 imi alamaz.....
IdontKnoW 180 'e 1 gb Hafıza kartı hediye ettim sahibinden.com'da satıldı ilk gün...
hadi hayırlı olsun!
mutlu son