sx1 ciler size sesleniyorum...
sx1 lerimizi kullanırken,toplum da gören insanların yorumları ne şekil de oluyor.?
benim karşılartıklarım...............................
örneğin:
1-bunla nasıl msj çekiyosun
2-dört sene geçmesine rahmen bu model de yenimi çıktı
3-ay bu 6600 varya kaplunbağa telefon ona benziyoo..(bu soru beni en çok uyuz eden olmutu,hele soru soranı bi görseniz..sx1 kadar hafızası yokdu)
4-bu ne ya bilgisayarmı
5-mp3 çalarım(bu da toplumun kanayan bi yarası ne yapacan)
not:sizlerden de bekliyoruzz...
Aynı sorular bizede yöneltildi.Bunla nasıl mesaj yazıyosun falan.O ne ne bilgisayarmı o.Dosya yöneticisindeyken.Aynı bilgisayar gibi nasıl kullanıyosun.Ekranı çok büyükmüş vs. falan.Kullanmayan ve sistemini bilmeyen anlamaz onun için SX1 yeni çıkan Samsung ve bazı Sony ericcson lardan da hala iyi ya.Özellik olarak.Bu dört özellik bize büyük bir multi media telefonu olduğunu gösteriyo 1 tanesi hele coğu telefonda yok.
1) Mp3 player
2) Radyo ( Nokia kullananlar catlasın çoğu symbian telefonlarında yok)
3) Bluetooth
4) Kamera
SX1 sanat eseridir bazen şöyle uzak bi köşeye koyup izlemesi bile büyük zevk ya.

beni anlayanlar vardır umarım...
Genellikle bu telefonu neden aldın diyorlar bende neden aldığımı anlatıyorum ama genelde etrafımdakiler alo diyim yeter gibi düşünüyorlar.
Hatta bir arkadaşımla polemiğe bile girdik Sx1 yüzünden.
Arkadaşım Nokia 5300 Xpress Music almış.(kendisi bundan önce 6600 kullanıcısıydı.512 mmc taktığında servise beraber götürmüştük çöktü diye

)
Bunun 5300 telefonunu biraz bızıkladım.Symbian kullanmıyor ama müzik kalitesi iyi sesi bayağı yüksek.Ama bana sorarsanız onun dışında başka bişey yok telefonda.Sx1 in ses kaliteside gayet tatmin edici.Tel yüzünden birbirimize girdik o benim tele laf attı ben onunkine.Ama kime özelliklerini anlatıp gösterdiysem sx1 dedi. Gerçi herkesin kendi zevki ama önce o başlattı.
![[Image: nkxw6.jpg]](http://img204.imageshack.us/img204/6520/nkxw6.jpg)
Yok artık böle bir özellik olamaz
SX1 sanat eseridir bazen şöyle uzak bi köşeye koyup izlemesi bile büyük zevk ya. beni anlayanlar vardır umarım...
aynen doğru demiş arkadaşım tamamen katılıyorummm..
ayrıca 5300 ne ya maket mi gerçek mi ya saçma sapan bir tel.sx1 class1 oo kalas1
ayrıca 2cb ı sx1 zaten destekliyor.bende var 2 senedir.cayır cayır da çıalışıyorrr...
sx1 hem 2gb mmc destekliyo hem kızılötesi var eski telsim kampanyası için modem olarak kullanırdın ama şimdi gprs ve bluetooth ile hallediliyo.birde şimdilerde sx1'e wi-fi diye bişey çıkmış deneyenini duymadım ama ilerde görücez.müziğe tek tuşla ulaşma sx1'de de var cmert'in fwsi sağolsun
sx1'den sadece 3tane artısı var
1) yedibeyza'nın dediği gibi ses kalitesi(yüksekliği)
2) Wma desteklemesi (ben bi türlü sx1'de yapamadım)
3) 1.3 mp kamera
gerisini ve fazlasını sx1 sağlıyor zaten
abi wma desteklediğini ilk senden duyuyorum nasıl oluyomuş ?
bana gelen tek tepki üniversitede kim görse
X:nasıl mesaj çekiyorsun
bEN: ELİMLE
sizde böyle cevap verebilirsiniz
o süper işte tuttum seni adamım..
Daha dun basima geldi ve tekrardan dikkatimi cekti...
Hatunun biri elimdeki SX1'e bakiyor ve " A-aa, nasi ilginc sevimli bi telefon, tuslari da yandaymis, ne ki bu?.." deyiveriyor...
"Bu efsane yaw, SX1..." diyorum...
Insanlarin SX'i ilk defa gormesine, SX1'den bihaber olmasina sasiriyorum, yadirgiyorum...