09-24-2007, 04:14 PM
phone info 144 göstersede onun dışında sistem bigisini veren bütün programlar sx1 speed programının çalışmadığını yani hangi ayarı yaparsam yapayım default değer olna 120 yi gösteriyor.
katin Wrote:phone info 144 göstersede onun dışında sistem bigisini veren bütün programlar sx1 speed programının çalışmadığını yani hangi ayarı yaparsam yapayım default değer olna 120 yi gösteriyor.bir bakayım bende başka programlarla o zaman, sağolasın bildirdiğin için...
katin Wrote:phone info 144 göstersede onun dışında sistem bigisini veren bütün programlar sx1 speed programının çalışmadığını yani hangi ayarı yaparsam yapayım default değer olna 120 yi gösteriyor.
xcodecx Wrote:katin Wrote:phone info 144 göstersede onun dışında sistem bigisini veren bütün programlar sx1 speed programının çalışmadığını yani hangi ayarı yaparsam yapayım default değer olna 120 yi gösteriyor.
evet nadiren arkadasım hız hissedilir derecede düşük..
cmert Wrote:SPMark, System Explorer aklıma gelenler ...spmark'ı denedim, gerçekten da 120 gösteriyor pinfo 144 göstermesine rağmen

cmert Wrote:SX1_Speed patchını .xbi dosyasına Apatcherla yamalayaınca sorun çıkıyordu.o nedenle winhex ile patchlıyordum, neyse sorunu halletmişsin.sağolasın coşku, başta beni kandıran pinfo programı oldu, o her zaman ayarladığım değeri gösteriyordu, dediğin gibi sanırım apatcher'la sx1speed patchinde problem oluşuyor ben de başka bir sx1speed patchi bulup onu denedim, bu sefer oldu!...
nadiren Wrote:bu da düzeltilmiş hali ile firmware:
http://rapidshare.com/files/58132153/c2f....speed.rar
gecekusu35 Wrote:hatırlatma için teşekkürler gecekuşu, ilk postta link düzeltilmiştir...nadiren Wrote:bu da düzeltilmiş hali ile firmware:Nadiren arkadaşım bu linki konunun ilk mesajına da koyar mısın? Senin Fw'ni denemek isteyen arkadaşlar yanılıp önceki haliyle indirmesin.
http://rapidshare.com/files/58132153/c2f....speed.rar
karakedi99 Wrote:bulunsunbaşta teşekkürler. yükledim gayet iyi biraz karışık gibi ....eywallah karakedi... karışık derken bayağı bir program olduğundan neyi nereye koyacağıma tam olarak karar veremedim ondan, sen kendi kafana göre düzenleyip applications.dat'ın yedeğini aldın mı format attıktan sonra applications.dat'ı geri yüklersen kendi istediğin gibi kullanmış olursun...
Rescio Photo Viewer
demo code var mı? tavsiye ettiğin kullandığın birkaç ek program gndersen yüklesek yüklesek /iyi fw ler

, lcg jukebox, handy book.. istersen bunların linklerini de buradan verebilirim tabii.horofido66 Wrote:Link bozulmuş herhalde dosyayı indiremedimlinkte problem yok, kontrol ettim...

cmert Wrote:firmware tamamen sorunsuz hale geldiyse konuyu sabitleyelimben başka bir sorunla karşılaşmadım coşku, ama katin'in gelmesini bekleyelim, bulur o birşeyler

horofido66 Wrote:Rapidshare de mi sorun var benim pc demi bilmiyorum ama dosyayı indiremiyorum.Başka bir paylaşım sitesinden verilebilirmi?kısayolu kopyala ve boş bir internet sayfasının adres satırına yapıştırıp dene bir de...

murat18 Wrote:kartla mı fw yükleme olacak ayrıca beyler karttaki dosyalar yüklemede silinirmi cevap bekliyorum
murat18 Wrote:TEŞEKKÜRLER nadiren video oynatıcı real mı yüklü yoksa all onedeki PvPlayer mi yüklüeywallah murat18, pvplayer var firmware'de.. kartın devamlı takılı olması gerekiyor, kartı takıp hard format at, firmware'i sorunsuz kullanmaya başlarsın...
ayrıca fw yükleyince tel kendini format atıyor kartı içine koymakmı lazım yoksa çıkartsak olurmu