Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: C2F+v1 by nadiren Winswup Firmware
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
yanılıyorsun şu an sinirden köpürük vaziyetteyim, sinirimi anlatacak bir smiley bulamadım zaten Toungue
nadiren' inde yazdığı gibi neden sinirleneyim, güzel çalışma olduğu belli.ki öyle bir çalışma olmasa konu sabitlenmezdi Smile Wink

nadiren Wrote:coşku'ya gelince emin ol kızmaz, ki zaten o ve onun bu forumda anlattıkları olmasa idi 2-3 aylık sx1 tanışıklığı olan ben hayatta fw işinin altında kalkamazdım...
yaw sx1 gitti ben simdi neye firmware yüklücem...
xcodecx Wrote:yaw sx1 gitti ben simdi neye firmware yüklücem...
geçmiş olsun xcodecx, ne oldu telefonuna ?...
nadiren :rolleyes:install klasörü c) da keşke e) de olsaydı daha az yer kaplardı
murat18 Wrote:nadiren :rolleyes:install klasörü c) da keşke e) de olsaydı daha az yer kaplardı
ne yazık ki bazı prolar sadece c'den çalışabiliyorlar...
nadiren Wrote:NOT: cmert'e teşekkürlerimi borç bilirim. Onun bu forumda anlattıkları olmasaydı bu firmware işine hiç girmezdim...

Keşke cmert anlatmasaydı sende hiç bu fw işine girmseydin...
BlooDyLoVe Wrote:
nadiren Wrote:NOT: cmert'e teşekkürlerimi borç bilirim. Onun bu forumda anlattıkları olmasaydı bu firmware işine hiç girmezdim...

Keşke cmert anlatmasaydı sende hiç bu fw işine girmseydin...

arkadaşım ne demek istedin anlamadım, kimseye silah zoru ile bu fw'yi yükletmedim, sadece kendim için yaptığım bir çalışmamı burada yayınladım!... isteyen yükler, isteyen yüklemez!...
dostum fw çöktü sanırım. Telde bir hata var ama anlayamadım. Telefon açıldıktan bir süre sonra donup kalıyor. Anlayamadım şuan şarjda eğer şarj olursa tekrar yükleyeceğim inşallah düzelir.
blo-t Wrote:dostum fw çöktü sanırım. Telde bir hata var ama anlayamadım. Telefon açıldıktan bir süre sonra donup kalıyor. Anlayamadım şuan şarjda eğer şarj olursa tekrar yükleyeceğim inşallah düzelir.
eğer tel dilini ingilizceye veya otomatiğe çevirdi isen o donmayı yapar, ayreten (ki bu başıma geldi Big Grin) mmc kartında bir problem var da başlangıçta yedeği kopyalayamazsa yine donup kalır fw.. bu fw için (yani cristal mod için) mmc şart... tabii bunların hiçbiri olmayıp başka bir sorun da olabilir telinde ne yazık ki...
orjinal fw nerden bulabiliriz
poweralpha Wrote:orjinal fw nerden bulabiliriz

buradaki orj. fw:

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1622
nadiren,

eline sağlık kardeş Smile
soylu Wrote:nadiren,

eline sağlık kardeş Smile

eywallah soylu, hoşuna gittiğine sevindim...
nadiren Wrote:
blo-t Wrote:dostum fw çöktü sanırım. Telde bir hata var ama anlayamadım. Telefon açıldıktan bir süre sonra donup kalıyor. Anlayamadım şuan şarjda eğer şarj olursa tekrar yükleyeceğim inşallah düzelir.
eğer tel dilini ingilizceye veya otomatiğe çevirdi isen o donmayı yapar, ayreten (ki bu başıma geldi Big Grin) mmc kartında bir problem var da başlangıçta yedeği kopyalayamazsa yine donup kalır fw.. bu fw için (yani cristal mod için) mmc şart... tabii bunların hiçbiri olmayıp başka bir sorun da olabilir telinde ne yazık ki...
nadiren Wrote:

vala ne yaptıysam olmadı sorunun ondan kaynaklanacağını sanmıyorum. 3 gündür telim yok maalesef. Belki n-gage moddan olabilir tel açılyordu işlem yapmaya çalıştıktan 1 sn sonra donuyor sonrada açılmıyordu yeni fw'de yükleyemedim. Anlaşılan tel gitti öteki tarafa nese ne diyeyim güzel fw idi ama patladı dikkatli kullanın derim
blo-t Wrote:vala ne yaptıysam olmadı sorunun ondan kaynaklanacağını sanmıyorum. 3 gündür telim yok maalesef. Belki n-gage moddan olabilir tel açılyordu işlem yapmaya çalıştıktan 1 sn sonra donuyor sonrada açılmıyordu yeni fw'de yükleyemedim. Anlaşılan tel gitti öteki tarafa nese ne diyeyim güzel fw idi ama patladı dikkatli kullanın derim

ben sorunsuz kullanıyorum fw'yi ama 512 mb'lik mmc'im bozuldu (kart reader'dan dolayı) fw'de açılmama ve donma problemleri oluştu. n-gage moddan olduğunu sanmıyorum, ayreten fw ne kadar hatalı da olsa swup modda açıp başka fw yükleyebilmen gerekirdi... belki de donanımsal bir problem var telinde...

geçmiş olsun bu arada...
nadiren Wrote:
blo-t Wrote:vala ne yaptıysam olmadı sorunun ondan kaynaklanacağını sanmıyorum. 3 gündür telim yok maalesef. Belki n-gage moddan olabilir tel açılyordu işlem yapmaya çalıştıktan 1 sn sonra donuyor sonrada açılmıyordu yeni fw'de yükleyemedim. Anlaşılan tel gitti öteki tarafa nese ne diyeyim güzel fw idi ama patladı dikkatli kullanın derim

ben sorunsuz kullanıyorum fw'yi ama 512 mb'lik mmc'im bozuldu (kart reader'dan dolayı) fw'de açılmama ve donma problemleri oluştu. n-gage moddan olduğunu sanmıyorum, ayreten fw ne kadar hatalı da olsa swup modda açıp başka fw yükleyebilmen gerekirdi... belki de donanımsal bir problem var telinde...

geçmiş olsun bu arada...

haklısın swup modda açılıyor hatta bi ara yüklemeye başladı sonra birden kapandı anlamadım sonrada bir daha usb kabloyu tanıtamadım bilgisayara öle kaldı elimde. önümüzdeki ayda yeni bir tel alacam. sonra tekrar sx1i yapmaya çalışacam olmasa parçaları satarı artık ne yapalım olacak olan oluyor
blo-t Wrote:haklısın swup modda açılıyor hatta bi ara yüklemeye başladı sonra birden kapandı anlamadım sonrada bir daha usb kabloyu tanıtamadım bilgisayara öle kaldı elimde. önümüzdeki ayda yeni bir tel alacam. sonra tekrar sx1i yapmaya çalışacam olmasa parçaları satarı artık ne yapalım olacak olan oluyor

geçmiş olsun, büyük bir ihtimalle soğuk lehime geçmiş görünüyor tel. ısıl işlem uygulamak lazım entegreye veya mmi boardu değiştirmek... ben de benimki ne zaman bozulacak diye bekliyorum Wink
çalışmalarından dolayı tşk ederim. çok işime yaradı
poweralpha Wrote:çalışmalarından dolayı tşk ederim. çok işime yaradı

eywallah poweralpha... fw hakkında sorun olursa cevaplarım...
[Image: themeskz6.jpg]

bu pil göstergesi ve anten göstergesini nerden bulabilirim
tolga41 Wrote:[Image: themeskz6.jpg]

bu pil göstergesi ve anten göstergesini nerden bulabilirim

iste yeter Big Grin

http://www.zshare.net/download/4507922a31ab94/
oooo sağolasın nadirennn...forumda arama yaptım...topluca bir paket vardı batarya ile ilgili ama içinden çıkmamıştı...bu pil göstergesi yeni versiyon heralde...bende rastladım ve hoşuma gitti ...eyw
tolga41 Wrote:oooo sağolasın nadirennn...forumda arama yaptım...topluca bir paket vardı batarya ile ilgili ama içinden çıkmamıştı...bu pil göstergesi yeni versiyon heralde...bende rastladım ve hoşuma gitti ...eyw
bu ikonlar cristal 2f+'ın orjinal pil ve batarya ikonlarıdır. Ben değiştirip farklı ikonlar koymuştum benim fw'ye Smile
rengide değişikmiş mavi hem ekranada uyuyor eyvallah
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's