09-22-2007, 07:22 PM
Merhaba,
Zamanında 480 Milyon verip aldığım Sx1 IceBlue telefonumu satmak istiyorum.
Telefon da geçen haftaya kadar hiç bir sorun yoktu. Geçen hafta Kart yuvası kapanmaz oldu. Kapatıyorum geri açılıyor. Sanırım bu sorun bilindik bir sorun. Bu sorun haricinde telefona firmware yüklemesi dahi yapılmamıştır. İlk geldiği günkü gibi durmaktadır. Sadece kullanıma bağlı çizikleri vardır. Böyle bir telefonu niye aldığımı hala anlamış değilim, telefonu sadece konuşmak için kullanan birisiyim. Mesaj dahi kolay kolay atmam, oyun, program vs deseniz hiç kullanmam. Yeni doğan yeğenimin 10 kadar resmini çekmek dışında kamerası hiç kullanılmamıştır. Rehberi yedeklemek için 2-3 kez bilgisayara bağladım ancak. Şuan kart yuvası sorunu sebebiyle Nokia 1112 gibi basit bir telefon kullanıyorum vede bana her şekilde yetiyor.
*Telefonu ya satıcam (Ne kadar eder?)
*Ya kart yuvasını yaptırıp 2. hattım için evde tutucam (Kaça nerede yaptırabilirim? Ben ANKARA dayım)
*Yada üstüne biraz para verip SX1'i daha kibar temiz bir telefonla takaslayıp, yeni telefonu kız arkadaşıma hediye edicem. (Vefakar sevgili
)
Telefonun;
*Orjinal kutusu
*Orjinal USB bağlantı kablosu
*Orjinal Kulaklığı
*Orjinal Şarj cihazı
*Orjinal Bataryası (1,5 - 2 gün dayanıyor)
ile verilecektir.
Tuşlarında, kamerasında, hoparlöründe vs sorun yoktur.
Tek sorun kart yuvası kapanmıyor.
Ankara yada Eskişehirde elden teslim imkanım vardır.
DonanımHaber forumlarında Elky nickiyle tanınırım, onlarca bilgisayar parçası alışverişim olmuştur o forumda, bir dünya referans verebilirim.
Sorularıma cevap ve takas/alım teklifleri için şimdiden teşekkür ederim.
Flashi kaç MB diye sordu bir arkadaş, nerden bakılır bilmiyorum ama rehberi yedeklerken kullandığım fileman girince C: 3.87Mb, D:8.28MB gözüküyor. Sanırım 11MB denen versiyonu bu.
Olurya buradaki ÖzelMesaj yolu ile bana ulaşamazsanız beni arayabilirsiniz:
0537 657 97 65
0505 759 09 47
Hüseyin ÖNDER
Zamanında 480 Milyon verip aldığım Sx1 IceBlue telefonumu satmak istiyorum.
Telefon da geçen haftaya kadar hiç bir sorun yoktu. Geçen hafta Kart yuvası kapanmaz oldu. Kapatıyorum geri açılıyor. Sanırım bu sorun bilindik bir sorun. Bu sorun haricinde telefona firmware yüklemesi dahi yapılmamıştır. İlk geldiği günkü gibi durmaktadır. Sadece kullanıma bağlı çizikleri vardır. Böyle bir telefonu niye aldığımı hala anlamış değilim, telefonu sadece konuşmak için kullanan birisiyim. Mesaj dahi kolay kolay atmam, oyun, program vs deseniz hiç kullanmam. Yeni doğan yeğenimin 10 kadar resmini çekmek dışında kamerası hiç kullanılmamıştır. Rehberi yedeklemek için 2-3 kez bilgisayara bağladım ancak. Şuan kart yuvası sorunu sebebiyle Nokia 1112 gibi basit bir telefon kullanıyorum vede bana her şekilde yetiyor.
*Telefonu ya satıcam (Ne kadar eder?)
*Ya kart yuvasını yaptırıp 2. hattım için evde tutucam (Kaça nerede yaptırabilirim? Ben ANKARA dayım)
*Yada üstüne biraz para verip SX1'i daha kibar temiz bir telefonla takaslayıp, yeni telefonu kız arkadaşıma hediye edicem. (Vefakar sevgili
)Telefonun;
*Orjinal kutusu
*Orjinal USB bağlantı kablosu
*Orjinal Kulaklığı
*Orjinal Şarj cihazı
*Orjinal Bataryası (1,5 - 2 gün dayanıyor)
ile verilecektir.
Tuşlarında, kamerasında, hoparlöründe vs sorun yoktur.
Tek sorun kart yuvası kapanmıyor.
Ankara yada Eskişehirde elden teslim imkanım vardır.
DonanımHaber forumlarında Elky nickiyle tanınırım, onlarca bilgisayar parçası alışverişim olmuştur o forumda, bir dünya referans verebilirim.
Sorularıma cevap ve takas/alım teklifleri için şimdiden teşekkür ederim.
Flashi kaç MB diye sordu bir arkadaş, nerden bakılır bilmiyorum ama rehberi yedeklerken kullandığım fileman girince C: 3.87Mb, D:8.28MB gözüküyor. Sanırım 11MB denen versiyonu bu.
Olurya buradaki ÖzelMesaj yolu ile bana ulaşamazsanız beni arayabilirsiniz:
0537 657 97 65
0505 759 09 47
Hüseyin ÖNDER
![[Image: 000_4028.jpg]](http://ufkabakan.com/images/000_4028.jpg)