Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 Gitti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
En sonunda, satmak istediğim fakat bir türlü satamadığım telefonumu sattım.

İzmir'deki telefoncular 50 YTL'den fazla vermiyorlardı. Bende 450 milyon TL'ye zamanında aldığım telefonumu, o fiyata satacağıma kırarım diyordum.

SX1 hastası da bulamadığım için çıkartamıyordum elimden. Zaten alt tuş takımı kopuktu, bantla tutuyordu. Arama basmıyor, sol seçenek çok sertti. 2 ve 5 tuşlarını da sert grubuna eklemek gerek.

En sonunda çalıştığım yerde, bi çakal buldumBig Grin. 100 YTL'ye, 1GB MMC ile alacağını söyledi. Bende anında verdim.

3 sene kullandım. Bana çok pahallıya patladı. 8 kez servise verdim. En sonunda yapmadılar ve garantisi dolduMad.Aslında güzel anılarım oldu. Lisede, bizim sınıf ilk defa symbian ile Sx1'im sayesinde tanıştı.Millet program nedir, onu bile bilmiyordu.Big Grin.Bilgisayarım yokken, hergün internete gidip, program atıyordum kendim.SX1 için bilgisayar almıştımda diyebilirimBig Grin.

450 YTL / SX1 + 50 YTL /256 MB MMC almıştım.3 sene önce.
50 YTL / 1GB MMC almıştım 1 sene önce. Toplamda 550 YTL'ye mal olan şey 100YTL2ye gitti ya...Ne diyeyim.

[Image: hpim0259ok5.jpg]
[Image: hpim0659ju7.jpg]

ELVEDA SX1Bye
ben de yavaş yavaş veda hazırlıkları yapıyorum da izmirde bu kadar düşük fiyat verildiğini bilmiyordum. benim masrafım seninkinden çok daha fazla. 50 ytl sırf bi tamirde harcadğm para Smile
o hali ile 100 YTL'ye iyi satmışsın Big Grin
Allah sabır versin. servise verirken bile SX1 imden zor ayrılmıştım Sad
giden gider, gittiği gün biter Whistling
nadiren Wrote:o hali ile 100 YTL'ye iyi satmışsın Big Grin

iyi gitti bencedeBig Grin

sanri Wrote:ben de yavaş yavaş veda hazırlıkları yapıyorum da izmirde bu kadar düşük fiyat verildiğini bilmiyordum. benim masrafım seninkinden çok daha fazla. 50 ytl sırf bi tamirde harcadğm para Smile

kardeş, sende birilerini bul, elden sat daha karlı. Telefoncular izmirde SX1'i almak bile istemiyorlarBig Grin

3310 Wrote:Allah sabır versin. servise verirken bile SX1 imden zor ayrılmıştım Sad

Ben biraz seviniyorum ama telefonsuz kaldım, ne alsam diye araştırıyorumSorry

cmert Wrote:giden gider, gittiği gün biter Whistling

Devir kapandıToungue
Satmaktan ote; yedek parca niyetine bi SX1 alsam mi diye dusunuyorum arada...
geçmiş olsun mu desek hayırlı olsun mu ,yoksa her ikisini birden mi acabaBig Grin

cmert Wrote:giden gider, gittiği gün biter Whistling

cmert tekniği...her alanda geçerlidirCool

bu arada bugün İstanbula geliyorum coşkucan,ÖMledim seni oku onuBig Grin
okumakla kalmayıp cevapladımda Big Grin

fugitif95 Wrote:bu arada bugün İstanbula geliyorum coşkucan,ÖMledim seni oku onuBig Grin
Reference URL's