sesinden memnunum zaten süper kaliteli bir ses ve hissettirici bir bass
sadece biraz düşük olması eksi yanı yoksa sorun yok..
bide kullaklıkla müzik dinleyince biraz cızırtı gelir gibi güncelleme yapınca geçer mi acaba..sesi son açınca genelde oluyo..
güncelleme yapıcaktım fw versiyonlarına baktım resimdeki gibi ikiside 3.70 yani aynı yazılım heralde daha yenisi cıkmamış bende güncelleme yapmadım..doğru olmuş mu?yoksa güncelleme yapabilir miydim?
gizli.ajan_sx1 Wrote:güncelleme yapıcaktım fw versiyonlarına baktım resimdeki gibi ikiside 3.70 yani aynı yazılım heralde daha yenisi cıkmamış bende güncelleme yapmadım..doğru olmuş mu?yoksa güncelleme yapabilir miydim?
evet ajan, zaten orada da fw'nin up-to-date yani güncel olduğu belirtilmiş, update yapmana gerek yok...
hocam forumunuza yeni üye oldum.Çok aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz çok sağolun.Aslında telefon piyasası beni pek ilgilendirmiyordu.Nokia 3510i telefonumla mutlu mesut yasıyorken sırf iş hayatına başlamam beni telefonumdan ayıracak gibi görünüyor.Herkeste aynı tepki;onca maaş alıyorsun bu telefonumu kullanıyorsun

İyi madem değiştirelim dedik ama üst limiti 350 milyon koydum.Olaya samsung E740 ile girdim Sonra 6300'ı görünce samsungtan vazgectim.Gecen 6300 sormaya gittiğimde telefoncu 6120 gösterdi şimdi telefona 500 milyon verilirmiymiş diyen ben galiba sizin verdiğiniz bilgiler ışığında 6120 alacagım.Aslında daha fazla dalsam işin içine 700 milyonluk telefonlarada sarkacagım gibi görünüyor ama bi yerde dur demek lazım.Umarım telefondan memnun kalırım.494 ytl'ye 12 taksit var internet sitelerinde.Sizce fiyat uygunmu?Taksitle alacagım için peşin fiyatlar beni çok bağlamıyor açıkçası Afyonda yaşıyorum o yüzden fazlada alternatifim yok şehri karış karış gezip en ucuzunu aramak gibi.İlk kez internetten alacagım inşallah sorun çıkmaz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
iboaydo
öncelikle hoşgeldin!düşündüğün teli bende yeni aldım ve şuanlık çok memnunum
karizması inceliği hafifliği daha syamadığım dolu özellik gayet şık dizayn..
söylediğin fiyatta çok uygun ben 595 ytl ye almıştım 1 ay bile olmamıştır belkide
9 taksit
sağol ilgin için aslında bir sitede 455'e 12 taksit buldum ama sansıma stoklarda kalmamış.aslında az beklesemmi diyorum nasılsa daha düşer.
beklemene gerek yok ona bakarsan 2 sene bekle ekmek fiyatına al

beklemekle olmuyo bu işler nereye kadar...
alıp keyfini çıkartıcan..
sesinin azlığından yakınıyodum yeni bir cihaz aldım Ipod hoparlörü mükemmel bşy açılınca 3 kola açılıyo mükemmel ses veriyo bide dönüştürücü aldım valla ses mükemmel resimleri en kısa zamanda eklicem..
Bekle bekle nereye kadar al gitsin.
Benim ufaklıktan yeni resimler....
![[Image: dsc1ob6.jpg]](http://img105.imageshack.us/img105/3828/dsc1ob6.jpg)
![[Image: dsc2ee1.jpg]](http://img528.imageshack.us/img528/6466/dsc2ee1.jpg)
![[Image: dsc3cu2.jpg]](http://img105.imageshack.us/img105/220/dsc3cu2.jpg)
![[Image: dsc4ad3.jpg]](http://img205.imageshack.us/img205/1159/dsc4ad3.jpg)
![[Image: dsc5sp0.jpg]](http://img528.imageshack.us/img528/6695/dsc5sp0.jpg)
![[Image: dsc6yx0.jpg]](http://img205.imageshack.us/img205/6493/dsc6yx0.jpg)
ufaklık neyse de; bülten yeniymiş, gerçi oynamıyorum ama

Selamlar,
Oncelikle bizleri bilgilendirmek icin harcamis oldugunuz zaman ve emek icin tesekkur ederim.
6120c ile baya bir arastirma yaptim belkide takintilik sinirlarinda dolasiyorum bilmiyorum ama bu benim uzun bir sureden sonra ki ilk nokia'm olacak. K700i ve w810i den sonra nokia'ya gecme sebebim, java'dan sıkılmıs olmam kucuk ekran olması ve herzaman hep aynı menu secenekleri ile SE nun model cıkarması. Gun icerisinde inanılmaz derecede mesaj yolluyorum ve bazen gunde 4 saate bulan konusmalarım oluyor. En temel korkum Sarj'ının yetersiz kalması 6120c 'nin aslında gozumu kararttım 2 gun dayansa daha ne isterim durumdayım. Telefonu kullanmıs arkadaslardan ricam ;
1) forumlarda 6120c'nin kasasinin tedirginlik yaratacak bir malzemeden yapıldıgına dair mit'ler var.Nekadar dogrudur kasa saglamlıgı vasatmı ?
2) 16m ekran cozunurlugunun cok saibeli oldugu ve parlaklıgı oyunlar harici asla 16m mus gibi hissettirmedigi soyleniyor ?
3) cok insan ahize sesinin boguk ve kısık oldugunu konusmalarını yapmakta zorlandıgından bahsediyor?
4) ve sarj ile beni bilgilendirebilirseniz cok makbule gececektir
Tesekkurler..
Not : Kamera hiç onemli degil benim icin ses cıkısıda.
@ömür resmen şov yapmışsın

iyi bakmışsın yavruya...
soruları cevaplayayım:
1.kasada dediğin gibi tedirginlik [nasıl oluyorsa] yapacak bişi görmedim gayet de güzel
2.256k renk bile fazla iken 16m rengin hepsini görmek istemek nasıl bir duygu anlayabilmiş değilim.ama renklerinin gayet iyi olduğunu söyleyebilirim...16m renk olduğu zaten canlılıktan hissedilebiliyor.
3.ahize sesi hakkında bişi diyemeyeğim..kullanan 3 arkadaşım var ve şikayet etmedi hiçbiri.
4.şarj maksimum 4 gün...aşırı kullanımda 2 güne kadar düşebiliyor.
kamerası da sesi de iyi bence...gerçi senin için önemi yokmuş...
cmert Wrote:ufaklık neyse de; bülten yeniymiş, gerçi oynamıyorum ama 
ben de diyorum cmert neden bahsediyor:laugh:bugün anladım daha

jetonum 95 köşeli diyosun yani
Quote:ben de diyorum cmert neden bahsediyor:laugh:bugün anladım daha
cmert:
resimleri çektiğim gün sınıfta iddaa oynuyorduk

aklıma ufaklık geldi resimlerini çektim hemen doğal olarakta arka fon iddaa oldu

fugitif:
yavruya iyi bakıyomda joistiğin alt kısmı sayulmaya başladı bayadan beri var bu malzemesi kötü heralde anlamadım valla servise yollayıp içinide açtırmak istemiyorum

Alucard:
1.kasası mükemmel rengi parlaklığı canlılığı ile süper.ben sadece joistiğin boyasından şikayetçiyim hemen kalkmaya başladı..
2.ekran çözünürlüğü hakkında bşy söylememe bile gerek yok MÜKEMMEL
3.ahize sesi mükemmel kulağıma yakaştırmadan konuşuyorum bangır bangır..
4.şarj olayı kullandığın zaman ideal 2 gün gidiyor...
NOT:bir 6120c kullanıcısı olarak telefonu çok beğendim tavsiye ediyorum mükemmel bir telefon...
Alucard Wrote:Selamlar,
Oncelikle bizleri bilgilendirmek icin harcamis oldugunuz zaman ve emek icin tesekkur ederim.
6120c ile baya bir arastirma yaptim belkide takintilik sinirlarinda dolasiyorum bilmiyorum ama bu benim uzun bir sureden sonra ki ilk nokia'm olacak. K700i ve w810i den sonra nokia'ya gecme sebebim, java'dan sıkılmıs olmam kucuk ekran olması ve herzaman hep aynı menu secenekleri ile SE nun model cıkarması. Gun icerisinde inanılmaz derecede mesaj yolluyorum ve bazen gunde 4 saate bulan konusmalarım oluyor. En temel korkum Sarj'ının yetersiz kalması 6120c 'nin aslında gozumu kararttım 2 gun dayansa daha ne isterim durumdayım. Telefonu kullanmıs arkadaslardan ricam ;
1) forumlarda 6120c'nin kasasinin tedirginlik yaratacak bir malzemeden yapıldıgına dair mit'ler var.Nekadar dogrudur kasa saglamlıgı vasatmı ?
2) 16m ekran cozunurlugunun cok saibeli oldugu ve parlaklıgı oyunlar harici asla 16m mus gibi hissettirmedigi soyleniyor ?
3) cok insan ahize sesinin boguk ve kısık oldugunu konusmalarını yapmakta zorlandıgından bahsediyor?
4) ve sarj ile beni bilgilendirebilirseniz cok makbule gececektir
Tesekkurler..
Not : Kamera hiç onemli degil benim icin ses cıkısıda.
arkadaşım ben bu telefonu yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum çokkk ama çok memnunum bu yazdıklarının hiç biri doğru değil yani benim telefonumda böyle bişi yoq.. ama şarz sorunu bende yaşamıştım ilk aldığım günlerde onu kvk teknik servise götürdüm versiyonunu güncellediler ve bu sorunda ortadan kalktı şimdi şarzım 5 ila 6 gün arasında gidiyor ve süreklki açık durumda ( gece gündüz açık) sana tavsiyem hiç kimseye kulak asma şarz sorunu için bir teknik servise git. çözülecektir.. telefon süper tema falan ararsan bu telefon modeli yeni alduğu için kendine has temaları yoq fakat ben denedim n75 temaları uyum sağlıyor.. ama ben msn programı bulamadım bu konuda bilgin varsa yazarsan iyi olur..

öncelikle bu cevabı kime yazdın onu belirt
sonrası burda yazdıklarımız bizim kendi tellerimizdeki ve kullandıklarımızdaki sonuçlar kimse burda sana yalan bilgi yazmak için uğraşmaz hele bu forumda..
tema bulamıyorum diyorsun tema yeterince var..n73 teması uygun bu teller için forumlarda yeterince var...
birde benm sana sorum olucak versiyon kaç seninkinin yazarmısın??
bendeki v3.70 bide v3.83 çıkmış diye duydum hatta yükleyen biri söyledi ama ben güncelleme yaparken yeni versiyonu bulamadı...
Öncelikle herkese merhabalar;
Yaklaşık 1 hafta önce (tam iki aylık bir araştırmadan sonra) ben de 6120 kervanına katıldım. Öncelikle telefon her yönüyle süper. İçime sine sine aldım ve de kullanıyorum. Ancak bugün dikkatimi çeken birşey oldu...
Telefonda herhangi bir uygulamadan çıkarken (radio, mp3 player veya tuş kilidini açarken) Pil göstergesinin altında EDGE yazıyor.. Acaba telefon kendi kendine internete mi bağlanıyor diye kontrol etmek için HATSIZ konumuna getirip radyoyyu açmaya çalıştım açmadı.
Sizler de deneyebilir misiniz ?
Günlerdir radyoyu internet üzerinden mi dinliyorum? Eyvah yandık o zaman

mydream44 Wrote:arkadaşlar burası herkesin düşüncesini söyleyeceği platformdan çıktı.. geçen gün yazdıklarım buraya yansıtılmamış yada birileri tarafından silinmiş yazıklar olsun ben sadece deneyimlerimi paylaşmak istemiştim..
lütfen üyeliğimi de iptal edin olsun gitsin. yazıklar olsun sadece bunu söyleyebilirim...
Siteyle ilgili sorunlarınızı lütfen site yetkililerine bildiriniz...
Eğer yazdığınız mesajlarda uygunsuzluk/konuyla alakasızlık vb. buna benzer özellikler görüldüyse,mesajınızı silme ve değiştirme hakkına TeknoMag yetkilileri olarak sahibiz ki siz bu siteye üye olarak bu şartları kabul etmiş bulunmaktasınız.
Mesajınız silinecektir ve ilgili yöneticiye üyeliğinizin iptali için başvuruda bulunulacaktır.
İsterseniz özel mesajla genel yöneticimiz "Sonic"le iletişime geçebilirsiniz
Fugitif95
akakçede arattırdım en ucuz peşin veya tek çekim 390 ytl 12 taksitle 420 (axes,maximum) fiyat buldum. ofisteki arkadaşta var bende beğendim aslında ama kameranın pek iyi olmaması ve wifi eksiği itici gelmişti. sırf olumlu inceleme ve yorumlar için alışveriş yapma güdüm depreşti

ve ciddi olarak alamya karar verdim. ( 2004 martta aldığım aşkım sx1'im ve son 5 aydır kullandığım i-mate jam dan sonra kimse bana o boyutlarda ve 100 gramdan ağır telefon aldıramaz

)
inceleme için ayrıca fugitif95 arkadaşımıza teşekkür ediyorum ......
arkadaşlar bunun son çıkan yazılımı varmı nerde bulabilirim.
haydene Wrote:arkadaşlar bunun son çıkan yazılımı varmı nerde bulabilirim.
nokia.com'dan güncelleme yapacaksın...
Selamlar öncelikle. Aşağıdaki linkten Nokia nın yazılım yükleme praogramını (Nokia Software Updater) indirin. Program Türkçe. Linkteki setup dosyası ile programı bilgisayarınıza kurun. Telefonu USB kablosuyla bilgisayara bağlayın ve programı çalıştırın. Telefonunuzun şarzı full olsun ya da şarz aleti takılı olsun. Çünkü yükleme esnasında telefonun şarzı biterse telefon çalışmayabilir. Programdaki yönergeleri izleyerek versiyon yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
http://www.sendspace.com/file/1roqtn
Versiyon atarken şarz aleti takılı olsun ne olur ne olmaz. Güncel versiyon 3.70 şu an. ben de 30 ağustos da aldım, bu versiyon yüklüydü. Bazı 6120c ler 3.83 versiyonu ile satılıyor sanırım, ama bu versiyon daha internete verilmedi Nokia tarafından, bekliyoruz. Versiyon atmak biraz zaman alıyor, sonuna kadar beklemek gerekli tel zarar görmesin diye. Takıldığın yer olursa foruma yazabilirsin.
Bu Nokia PC Suite in Türkçe son versiyonu 6.85.12.0. Link ten indirebilirsiniz.
http://nds1.nokia.com/files/support/glob...ur_web.exe
bende bu aralar bir maçtan yatmaya başladım...
teknomag/iddaa bölümümü açsak ne yapsak

telefonumun ışıkları söndü yanmıyor artık ekran ve tuş ışıkları..