Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: watcher main thread uygulama kapandı diyip duruyor yardım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar cmret all one yüklü ,ne yapcamı şaşırdım yardımcı olabilirmisiniz format atıyorum tel hafızasına düzeliyor ama sonra işte saati değiştir falan derken bu yazı çıkıveriyor bi kere çıktımıda saniyede bir ötüp duruyo ekranda uygulama kapandı diyip duruyo ne yapacağımı şaşırdım bişey değiştiremez oldum bu yazı çıkcak diye ne yapmamı önerirsiniz(fw yükledikten sonra olmaya başladı önceden yapmıyordu
29 kiş bakmış ama cevap yok ..yokmu bu sorunun çaresi
hafıza kartını çıkarıp açmayı dene. açılırsa sorun karttaki bir dosyada demektir
tolga41 Wrote:arkadaşlar cmret all one yüklü ,ne yapcamı şaşırdım yardımcı olabilirmisiniz format atıyorum tel hafızasına düzeliyor ama sonra işte saati değiştir falan derken bu yazı çıkıveriyor bi kere çıktımıda saniyede bir ötüp duruyo ekranda uygulama kapandı diyip duruyo ne yapacağımı şaşırdım bişey değiştiremez oldum bu yazı çıkcak diye ne yapmamı önerirsiniz(fw yükledikten sonra olmaya başladı önceden yapmıyordu
orjinal sx1 firmware'ini tekrar yükleyip dene bir de...
hafıza kartında system apps dosyası hariç tüm dosyaları sildim yani bi programdan dolayıymış düzeldi çok şükür sağolun
Reference URL's