.
Tema No: 49
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
Not: sis halindeki bu temaları çalıştırmak için önceden themerizer programını c veya e'ye yüklemiş olmanız gerekli.
.
Tema No: 50
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
Not: sis halindeki bu temaları çalıştırmak için önceden themerizer programını c veya e'ye yüklemiş olmanız gerekli.
.
Tema No: 51
.
Tema No: 52
[/quote]
.
Tema No: 53
.
Tema No: 54
sende olmasan son zamanlarda tema ekleyen yok ..eyv
Arkadaslar merhaba. Ben de Cmert fw kullananlardanim, bu temalar gercekten cok guzel olmus. Ayni zamanda fw isiyle de ugrasan nadiren arkadasimizin gercekten ellerine saglik. Bu temalari Cmert 15 all in one da denedim ancak shades kismi yine ayni kaldi. Bunun icin ne yapmam lazim? Yine wildskin li parcali olarak mi yuklemeliyim? Tesekkurler.
wildskinin bulunduğu dizin ile temaların yükleneceği dizin farklı olabilir.bu nedenle alt kısım görünmüyo olabilir.bunun dışında bir wildskin problemi varsa o da ufak bir ayarla düzeltilebilir.forumda açıklaması mevcut

Gün gelecek bi sx1 alıcam ve bu temaları başından sonuna kadar indiricem..
tema yapan elleriniz dert görmesin
On Air Wrote:Arkadaslar merhaba. Ben de Cmert fw kullananlardanim, bu temalar gercekten cok guzel olmus. Ayni zamanda fw isiyle de ugrasan nadiren arkadasimizin gercekten ellerine saglik. Bu temalari Cmert 15 all in one da denedim ancak shades kismi yine ayni kaldi. Bunun icin ne yapmam lazim? Yine wildskin li parcali olarak mi yuklemeliyim? Tesekkurler.
eywallah on air, shades.skin partı 4 palet için de tek olur, yani 4'lü temaya uygun değil wildskinz programı!...
gizli.ajan_sx1 Wrote:Gün gelecek bi sx1 alıcam ve bu temaları başından sonuna kadar indiricem..
coşkunun yavrusunu kaçırdın sen, Frank 80'e almış!...

nadiren Wrote:ellerine sağlık çağrı 
ne demek abi senin övgüne layık olmak herşeyden başka bi keyif
gizli.ajan_sx1 Wrote:Gün gelecek bi sx1 alıcam ve bu temaları başından sonuna kadar indiricem..
aslında şirinevlerde gördüydüm ben sadece kasası darmadağansı flash ı kaçlık bilmiyom 60 diodu bi goz atim senin için abi

çağrı, bir hatırlatma: tema hazırlarken eidpic tarafına (yani üst tarafa) dikkat et, eğer wallpaper'In üst tarafı karanlık ise saat, tarih vb. kısımlar okunamıyor, bunu ps'de o kısma %50-%60'lık transparanlı açık renkli bir layer koyarak engelleyebilirsin..
layer olayına girmek istemedim bi acayip geliyoda kabartma yapmayı örenip oraya oturtucam saati tarihi

cagri Wrote:layer olayına girmek istemedim bi acayip geliyoda kabartma yapmayı örenip oraya oturtucam saati tarihi 
daha da kolayı o kısmı açık renklerden oluşan wallpaper'lar seçmek!..

eet ama bluamdım onlarıda teker teker kesmeye üşendim beyaz fon yapmak için böle bşi çıktı ortaya

pazar günlerimi temaya ayrcam dükkanda yalnız oluyom karışan görüşen olmuyo

abi sen kimseye çaktırmadan önden bana bi ilet o rehberi
bu arada bi rep im olmuş ya bi yanlışlıkmı var acep ?

nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:Gün gelecek bi sx1 alıcam ve bu temaları başından sonuna kadar indiricem..
coşkunun yavrusunu kaçırdın sen, Frank 80'e almış!... 
o cihaz 70 e gitti!!!!ahhh ahhh!!
sıkıntılarım var nadiren bir bilsen az önce hackerly ile msn de konuştuk
başımdan geçeni bilsen yoksa cihaz çok alınacak!
aslında şirinevlerde gördüydüm ben sadece kasası darmadağansı flash ı kaçlık bilmiyom 60 diodu bi goz atim senin için abi

[/quote]
teşekkürler kardeşim düşünmen yeter ama dediğim gibi şuanda istediğim halde alamıyorum aslında alırım ama işte acım daha taze biraz zaman geçsin bakıcam
annıyorum abi sx1 den ayrı kalmak çok koyuyo banada

ya beyler sx1 imde tehmerizer var ama c system apssde gozukmuyo ne yapabilirim o yuzdende walpaperleri atamıyom