Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: C2f+ by nadiren firmware için temalar (Cmert'in Firmware'ine Uyarlama)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
by_aslan Wrote:ya beyler sx1 imde tehmerizer var ama c system apssde gozukmuyo ne yapabilirim o yuzdende walpaperleri atamıyom
hangi fw'yi kullanıyorsun? eğer benim fw'lerden birini ise a:'dan c:'ye veya e:'ye kopyalayabilirsin, eğer all-in-one kullanıyorsan, ilk mesajda verdiğim linkten indir ve tele kopyala!...
burada verdiğim 4'lü temaların bazılarının linkleri uçmuş ben de toplu halde rapid'e upload ettim, buyrun:

4'lü temelar 01..25: http://rapidshare.com/files/90281900/tema1-25.rar

4'lü temalar 25..50: http://rapidshare.com/files/90281901/tema25-49.rar
c sistem aps'a kopyaladım e sistem aps'a kopyaladım fakat themes sistem hatası diyor ne yapmalıyım
erkahan Wrote:c sistem aps'a kopyaladım e sistem aps'a kopyaladım fakat themes sistem hatası diyor ne yapmalıyım
daha önce kopyaladığın bir versiyon çakışma yapıyor.

öncelikle e'den ve c'den tüm themerizer klasörlerini sil, c:'de system\install kalsörü içerisinde sis uzantılı tema dosyası varsa onu da sil, daha sonra a:'dan tehemerizer klasörünü e:\system\apps klasörüne kopyala...
bir de hangi fw'yi kullanıyorsun?!?
cmertin firmwaresini kullanıyorum.ama şimdi nadirenin firmwaresine geçtim.şimdi temalarda bir sorun yaşarmıyım
erkahan Wrote:cmertin firmwaresini kullanıyorum.ama şimdi nadirenin firmwaresine geçtim.şimdi temalarda bir sorun yaşarmıyım

hayır tabii ki... zaten bu temalar benim fw ile %100 uyumlu...
temalar süper hocalar tşkr
leonmarble Wrote:temalar süper hocalar tşkr

eywallah leonmarble, aramıza hoş geldin bu arada Cool
Ellerine saglik kardesim cok guzel temalar...

bjk temasi toplu halde verdigin temalarin icinde yok...
temyi yukledigimde ust ve alt taraftaki(saat olan bolumm..) temalar degismiyor..sadece ortada ki yer degisiyor..

bunlari nasil halledebiliriz...

sealametle...
falcon00 Wrote:Ellerine saglik kardesim cok guzel temalar...

bjk temasi toplu halde verdigin temalarin icinde yok...
temyi yukledigimde ust ve alt taraftaki(saat olan bolumm..) temalar degismiyor..sadece ortada ki yer degisiyor..

bunlari nasil halledebiliriz...

sealametle...
renk paletini de değiştirmelisin...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's