İstekli bir SX1 kullanıcısıydım.. Fakat kulaklıklardan gelen sesin belli bir düzeneğe gelmediği sürece sadece sağ kulaklıktan geldiği ve temassızlık yaptığı anda onu satmaya karar verdim. Son zamanlarda kapanmaya başlamıştı sürekli durup dururken kapanıyordu. Telefoncuya verdiğimde bana aşırı yükleme yapılmış dedi ve düzeltti. Sonra tanıdık telefoncuya verdim vitrine koydu. Şimdide sarj sorunu çıkmış istediğinde şarj oluyor istediğinde olmuyormuş. Yani anlaşılan benim başıma bela oldu

Arkadaşlar yedek parça falan için almak isteyen olursa çok uygun fiyata vereceğim.. Haberiniz olsun. İsteyen olursa benimle irtibata geçsin.. ( nebibecks@gmail.com )
depoli Wrote:Arkadaşlar yedek parça falan için almak isteyen olursa çok uygun fiyata vereceğim.. Haberiniz olsun. İsteyen olursa benimle irtibata geçsin.. ( nebibecks@gmail.com )
mmı 'ına müşteriyim sorunsuzsa
chadear Wrote:depoli Wrote:Arkadaşlar yedek parça falan için almak isteyen olursa çok uygun fiyata vereceğim.. Haberiniz olsun. İsteyen olursa benimle irtibata geçsin.. ( nebibecks@gmail.com )
mmı 'ına müşteriyim sorunsuzsa
Üzgünüm, parçalamayı düşünmüyorum.