Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 kapandı 2 haftadan beri kapalı yardımlarınızı bekliyorum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkdaşlar öncelikle selamlar telefonum 2 hafta öncesindede kapalıydı *+#+no kombinasyonu ile hard formatı attım telefon çalışıyordu fakat yaklasık 1 hafta sonra yine aynı şekilde hiç açılmadı yine *+#+no hard format ve üstüne *#7370 soft format attım yine sorun devam etti sadece dıııt diye ses çıkarıyor açılmıyor.
telefonuma siteden firmwareleri indirdim ilk defa firmvare atıcaktım telefonun orjinal cd si ve usb kablosu var. calışan usb arkadaşa verdim çalışmaz oldu. yine cd ile teli tanıttım kablo teli görmedi en sonunda. ben yinede swap modda açtım taktım PC'ye görmedi tali kapadım birdaha denedim swap modda açılacak mı diye açıldı PC'ye takmadan kapadım. şimdi yine deniyorum swap modda dahi açılmıyor dıııt seşi geliyor yada tık tık diye iyi dinlersem çok hafif sesler geliyor ekranda hafif kararmalar oluyor açılmıyor *+#+no kombinasyonu da olmuyor swap modda firmvare de kuramıyorum herşeyi bırakın arkadaşlar teli şarza taktığımda bile dıııt diye ses geliyor SX! imi seviyorum bana yardım edin arkadaşlar....
arkadaşlar ek olarak soracağım şey de x55 kabloları ile e-gold yüklemek bu nasil bişi oluyor bu bana olur mu acaba?

kimseden bişi gelmiyor bende kendi kendime fikir yürütüyorum firmvare kuracak sarzı olmayabilir yarıdada kalabilir heralde 6-7 kademe yoktu bu şekilde x55 gerekli diye düşünüyorum... bu x55 e-gold uygulaması tamamen kapalıyken mi müdahale ediliyor?
anlaşılan tel'in soğuk lehime geçmiş, bu topicdeki cmert'in bahsettiği işlemleri uygulamayı dene:

http://forum.teknomag.com/printthread.php?tid=2747
arkadaşlar bişi ler yazın nolur.... Sad
bu arada hafıza kartı kullanmıyorum 128lik kullanıyordum bozuk dedi bende dijital makineye taktım onda çalıştı
başka birinin 512liğini taktım 6600 da çalışıyor fakat bende çalışmadı
bu flux + ısı işlemini kendim yapabilirmiyim yoksa bir teknik serviste mi yaptırsam daha iyi olur arkadarlar?
sj_unalcu Wrote:bu flux + ısı işlemini kendim yapabilirmiyim yoksa bir teknik serviste mi yaptırsam daha iyi olur arkadarlar?

eğer ısı tabancası varsa sende yaparsın ama iyi bir teknik serviste yaptırman daha mantıklı tabii...
bıde ben bakayım
Reference URL's