Arkadaşlar, SX1 imi üst üste 5 defa düşürdüm. ardından telefon kendiliğinden kapanmaya başladı. sonra bir tamirciye götürdüm yapamadı. ve şimdi hiç açılmıyor. bir yere daha götrüdüm o da yapamam dedi. ne yapayım ümidimi keseyim mi yoksa bildiğiniz makul fiyatlara tamir yaptırabileceğim bir yer var mı?
kardes bıde ben bakayım makıneye
serkan487 Wrote:kardes bıde ben bakayım makıneye
nasıl bakacaksınız. nasıl ulaştırabilirim makinayı size.
deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
SX1 'im çoğu zaman açılmıyor açıldığında ise kısa sürede ekranı karıncalanma yapıyor ve kararıyor sebebi nedir. firmware atsam düzelirmi?
swup modda acıosa at bı dene ama o mmı den buyuk bı ıhtımal
fikoo Wrote:SX1 'im çoğu zaman açılmıyor açıldığında ise kısa sürede ekranı karıncalanma yapıyor ve kararıyor sebebi nedir. firmware atsam düzelirmi?
aynı sorun bendede var yalnız benimki açılıyor sorun şöyle gerçekleşti geçen gün sx1 tuş takımını ve ekranı temizlemek için içini açtım temizleyip kapattım yaklaşık 12 saat düzgün çalıştıktan sonra ekran karıncalanma yapıp kararmaya başladı başka bir menüye geçince düzeliyor 3 saniye sonra tekrar kararıyor, bir arkadaş ekran filmi zarar görmüş olabilir dedi. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir yaa keşke açmasaymışım