Arkadaşlar. data kablosunu telefona bağlıyorum. Cmrt'in en son firmware ini yüklemek için. ama yeni bir usb cihaz bulundu diye birşey demiyor bilgisayar. en son formattan beri de hiç takmadım zaten sx1 i bilgisayara yani tanıması imkansız otomatikman. ayrıca firmware i çalıştırınca da bulunamadı diyor direk. ama telefon açıkken data kablosunu takarsan telefonun ekranında kablo resmi cıkıyor. yani telefon data kablosunu hissediyor ama bilgisayar telefonu gormuyor. neden olabilir?
görüyordurda sen farketmiyosundur
bi kere tanıttıysan mutlaka görür teli kapa fw ni aç kablonu tak swap modda aç fw de start de devam et bekle tanıması lazım
zaten dediklerini yapınca görmüyor
hata veriyor. ayrıca telefonu formattan once tanıtmıstım..
senın mmı sorunlu aynısı dun bı arkadasın olmustu mmı üzerindeki omap a ısı uygulayınca duzelıyor

rolanddes Wrote:Arkadaşlar. data kablosunu telefona bağlıyorum. Cmrt'in en son firmware ini yüklemek için. ama yeni bir usb cihaz bulundu diye birşey demiyor bilgisayar. en son formattan beri de hiç takmadım zaten sx1 i bilgisayara yani tanıması imkansız otomatikman. ayrıca firmware i çalıştırınca da bulunamadı diyor direk. ama telefon açıkken data kablosunu takarsan telefonun ekranında kablo resmi cıkıyor. yani telefon data kablosunu hissediyor ama bilgisayar telefonu gormuyor. neden olabilir?
nadiren'in firmwaresinden sonra aynı durum bendede oldu.
horofido66 Wrote:rolanddes Wrote:Arkadaşlar. data kablosunu telefona bağlıyorum. Cmrt'in en son firmware ini yüklemek için. ama yeni bir usb cihaz bulundu diye birşey demiyor bilgisayar. en son formattan beri de hiç takmadım zaten sx1 i bilgisayara yani tanıması imkansız otomatikman. ayrıca firmware i çalıştırınca da bulunamadı diyor direk. ama telefon açıkken data kablosunu takarsan telefonun ekranında kablo resmi cıkıyor. yani telefon data kablosunu hissediyor ama bilgisayar telefonu gormuyor. neden olabilir?
nadiren'in firmwaresinden sonra aynı durum bendede oldu.
bu fw ile ilgili bir olay değil, yukarıda serkan487'nin de dediği gibi tel soğuk lehime geçmiş büyük bir ihtimalle, ısıl işlem uygulanıp lehimlerin yenilenmesi gerekiyor mmi board'un...
nadiren senin fwde hata varmış öle diolar
arklar fwden dolayı böle bişi olmazz

ACIKLAMALAR YAPILMIS BIZ NE DIYELIM KI DAHA TSK EDERIZ