10-12-2007, 05:20 PM
ustalarım bir önceki mesajda yazdığım üzere benim S55 imde hiç bir şey yoktu. yalnızca bilgisayara bağlayınca sıkıntı çıkartıyordu. data kablosundan yada programdan değil çünkü diğer siemens telefonumu taktığımda bir problem olmadan data alış verişi yapabiliyordum. Ardından format çektiğini düşündüğüm bir program buldum. (http://eh.student.utwente.nl/~landy/index.php?lang=tr
Username: mobile
Password: elibom)
adresinden S55 için olan programı indirdim ve data kablosu ile bilgisayara bağlı telefonum üzerine uygulamaya başladım (galiba format) . %7 de iken elektrikler gitti. telefon dan bir daha ses seda yok. elektrikler geldiğinde tekrar programı uygulayayım dedim ama maalesef program bu sefer telefonu görmedi. şu anda çalışan telefonumu fantazi yapıyorken gitti gümbürtüye. bana yardım çok mutlu olurum. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bayramınız mubarek olsun.
Username: mobile
Password: elibom)
adresinden S55 için olan programı indirdim ve data kablosu ile bilgisayara bağlı telefonum üzerine uygulamaya başladım (galiba format) . %7 de iken elektrikler gitti. telefon dan bir daha ses seda yok. elektrikler geldiğinde tekrar programı uygulayayım dedim ama maalesef program bu sefer telefonu görmedi. şu anda çalışan telefonumu fantazi yapıyorken gitti gümbürtüye. bana yardım çok mutlu olurum. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bayramınız mubarek olsun.