Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 kasa lazım kardeşler
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sx1 kasa lazım kardeşler yardımcı olun lütfen tugaybozkurt@hotmail.com
tugaybozkurt Wrote:sx1 kasa lazım kardeşler yardımcı olun lütfen tugaybozkurt@hotmail.com
@euthing satıyordu:

http://forum.teknomag.com/showthread.php...8#pid43328
tugaybozkurt Wrote:sx1 kasa lazım kardeşler yardımcı olun lütfen tugaybozkurt@hotmail.com

gri renkli +yandaki silikon kısımları temizce soyulmuş orjinal kasa var...

ilgilenirsen anlaşırızWink
nadiren Wrote:
@euthing satıyordu:

http://forum.teknomag.com/showthread.php...8#pid43328

nadiren teşekkürler Thumbup Bu arada senin fw yi yükleyemeden gitti benim cihaz Sad

Evet arkadaşım nadiren in verdiği linke yazmıştım oraya bak, istersen anlaşırız. Yeri gelmişken söyleyim herşeye yeni başlık açmak istemiyorum. sx1 ini satan arkadaşlar var mı acaba?
fugitif95 Wrote:

fugitf druyomu o kasa bea Shifty
cagri Wrote:
fugitif95 Wrote:

evet hala duruyor...almaya niyetin varsa bana biran önce ulaşmanı tavsiye ederim çünkü bugünlerde balıkesirden ayrılacağım,niğdeye gideceğimWink
fugitif95 Wrote:
cagri Wrote:
fugitif95 Wrote:gri renkli +yandaki silikon kısımları temizce soyulmuş orjinal kasa var...

evet hala duruyor...almaya niyetin varsa bana biran önce ulaşmanı tavsiye ederim çünkü bugünlerde balıkesirden ayrılacağım,niğdeye gideceğimWink

fiyat nedir hocam ben ist malum bide kargo parası vercem Big Grin
temiz dimi kasa benimkide idare ederde ekranı çok çzik die deiştriyom
evet temiz,hafıza kartı slotu da dahil 25 lira;)benim anlamadığım kasada ekranın işi ne,sen kapaktan bahsediyor olmayasınblink
@cagrı

alıp alamayacağını bugün bana bildir ok?bir arkadaşımızın daha ihtiyacı varmış,olmazsa ona göndereceğim...
alıcam abi 25 uyar bana nası ulaştırcam sana parayı pm den msj at
pm attımWink
Reference URL's