tuş bordu kurtarma yolu var denedim test % 100 ok istersen ekleyeyim c 65 çalışan sağlam cihazının flaşını söküp sx1 deki( üst bortdaki) flaşı takıp v klaay diye bir proda flaşh atıyosun denedim oldu kurtardım..
Bi forumdan alıntıdır. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız muhakkak vardır. Ne diyosunuz arkadaşlar böyle bir şey mümkün müdür? Eğer mümkünse c65 harici diğer serilerdeki flaşlar da sx1 için kullanılabilir mi? Burda paylaşmak istedim..Görüşlerinizi bekliyorum, ama aklıma takılan şey burası neden bu kadar tenha? Bu aralar mı böyle?
euthing Wrote:tuş bordu kurtarma yolu var denedim test % 100 ok istersen ekleyeyim c 65 çalışan sağlam cihazının flaşını söküp sx1 deki( üst bortdaki) flaşı takıp v klaay diye bir proda flaşh atıyosun denedim oldu kurtardım..
Bi forumdan alıntıdır. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız muhakkak vardır. Ne diyosunuz arkadaşlar böyle bir şey mümkün müdür? Eğer mümkünse c65 harici diğer serilerdeki flaşlar da sx1 için kullanılabilir mi? Burda paylaşmak istedim..Görüşlerinizi bekliyorum, ama aklıma takılan şey burası neden bu kadar tenha? Bu aralar mı böyle?
Evet o yöntemle MMI kurtaranlar oldu ama biraz zahmetli bir iş ve bu işten gerçekten anlayan lazım...üstelik c65 bulmak gerekir...
buranın tenha olmasının nedeni ise,herkesin alacağını alıp kaçmasıdır...bizim bazı üyelerimiz buraya telefonları arızalandığı zaman ya da bir istekleri olduğunda/sx1lerini satacakları zaman uğrarlar,diğer zamanlar,diğer forumlarda hoşça vakit geçirirler...
fugitif95 Wrote:buranın tenha olmasının nedeni ise,herkesin alacağını alıp kaçmasıdır...bizim bazı üyelerimiz buraya telefonları arızalandığı zaman ya da bir istekleri olduğunda/sx1lerini satacakları zaman uğrarlar,diğer zamanlar,diğer forumlarda hoşça vakit geçirirler...
bunda çok haklısın fugitif...
+ 1907
yine böyle üyelere cevap veriliyorsa, iyi niyetimizdendir

valla beyler ne deseniz haklısınız szin verdiiniz emeklerle sx1 ler adam oluyo karsiligi yok nese kolay gele hepinize
fugitif95 Wrote:euthing Wrote:tuş bordu kurtarma yolu var denedim test % 100 ok istersen ekleyeyim c 65 çalışan sağlam cihazının flaşını söküp sx1 deki( üst bortdaki) flaşı takıp v klaay diye bir proda flaşh atıyosun denedim oldu kurtardım..
Evet o yöntemle MMI kurtaranlar oldu ama biraz zahmetli bir iş ve bu işten gerçekten anlayan lazım...üstelik c65 bulmak gerekir...
buranın tenha olmasının nedeni ise,herkesin alacağını alıp kaçmasıdır...bizim bazı üyelerimiz buraya telefonları arızalandığı zaman ya da bir istekleri olduğunda/sx1lerini satacakları zaman uğrarlar,diğer zamanlar,diğer forumlarda hoşça vakit geçirirler...
belki de öyle değildir.
bu forumda mod olan biri kazık atmıştır adama sx1 kullanamıyordur , sx1 hurdaya çıkmıştır (bknz:imzam) , ondan takılamıyordur

valla öss var diye gidemiyorum cafe yoksa sx1 artık çalışmasada burdayım paylaşacak bişey bulursam paylaşırm olay garip geldi bana yani flash nasıl uymuş c65 aynı marka bile olsa.. zor
Bir müddet sınav arası ve tekrar döndüm hepinize tekrar merhaba. Çok sevinçliydim sx1 im için ana board ve mmi gönderdi bi arkadaş ama olmadı sorun teknik sorular kısmında buraya yazmayım moderatör uyarmasın
Valla arkadaşlar ben de pek eski sayılmam yeniyim ve fugitifin dediği gibi sorunum olduğu için tesadüfen buldum burayı ama terketmedim, etmicem de

Yalakalık olmasın isim vermiycem ama burdaki bikaç kişi (kendilerini biliyolardır) gerçekter minnetar olunacak olan , bir çok teşekkürü hak eden arkadaşlardır. Onlara, bilgilerini ve deneyimlerini bizimle paylaştıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum..