Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Radyo sorunuYARDIM!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ve sx1 konusunda hemen hemen sıfırım...Telefonun radyosunu açıyorum ekrana "anten yok" yazısı çıkıyor.Bunun nedeni ve nasıl çözülebileceği konusunda bana yardım ederseniz çok sevinirim....
kronik Wrote:Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Ve sx1 konusunda hemen hemen sıfırım...Telefonun radyosunu açıyorum ekrana "anten yok" yazısı çıkıyor.Bunun nedeni ve nasıl çözülebileceği konusunda bana yardım ederseniz çok sevinirim....
telefon kulaklığı anten olarak kullanır, kulaklığı takarsan radyo çalışır.
kulaklığıda takıyorum ama olmuyor.ses geliyor kulaklıktan...
Radyoyu açtığında seçenekler\ayarlar içine girersen sesi kukaklıktan hoparlöre alabilirsin.
Yanlış anlattım galiba kusura bakma.Kulaklığa mp3 dinlediğimde ses geliyo.Radyo çalışmıyo hiç.anten yok diyo.Kulaklık olsada olmasada.Sorun kulaklıkta olabilirmi?
Kulaklık orjinal olması lazım. Nadireninde dediği gibi kulaklık anten görevi görüyor ve yan sanayi kulaklıklarda da bu özellik yok. Kulaklığın orjinalse pinlerinde temassızlık olabilir. Bi kontrol et.
Reference URL's