Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: arama anında yada mp3 dinlerken kapanıyor..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEKİ MESAJIMA KİMSE CEVAP YAZMADI SX1 KARDESLİĞİ NERDE KALDI..
KİMSE YOKMU?
SX1 AÇILIO BU SEFER HİÇ BİR SIKINTI YOK FAKAT MP3 DİNLERKEN DİZZT DİYE BİR SES KAPANIYOR..YADA ARAMA YAPIYORUM 3 SANİYE SONRA YİNE AYNI SES VE KAPANIYOR BU KONU HAKKINDA KİMSE BİLGİ VERMİYECEKMİ BANA NE YAPMALIYIM FİRMARE DENEDİM OLMUYO YİNE AYNI SIKINTI..
YARDIM EDİN BANA
LÜTFEN!!
yoyo67 Wrote:ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEKİ MESAJIMA KİMSE CEVAP YAZMADI SX1 KARDESLİĞİ NERDE KALDI..
KİMSE YOKMU?
SX1 AÇILIO BU SEFER HİÇ BİR SIKINTI YOK FAKAT MP3 DİNLERKEN DİZZT DİYE BİR SES KAPANIYOR..YADA ARAMA YAPIYORUM 3 SANİYE SONRA YİNE AYNI SES VE KAPANIYOR BU KONU HAKKINDA KİMSE BİLGİ VERMİYECEKMİ BANA NE YAPMALIYIM FİRMARE DENEDİM OLMUYO YİNE AYNI SIKINTI..
YARDIM EDİN BANA
LÜTFEN!!

kardeş bataryanın ömrü dolmuş. eminim şişmiştir de. yada orjinal batarya kullanmıyorsun.eğer orjinal buzzer kullanmıyorsan taktığın buzzer kısa devre yapıyordur.sağ solundaki metal kısımlara değmediğinden,ayrıca metal kapağı ile birbirine değmediğinden emin ol. kısacası taktığın buzzerin tam yalıtımını yap
arkadasa katılıorun bıde tabıkı batarya konjektorunden de kaynaklanır onu degıs dıc olmadı bataryanın ayaklarına ılave lehım yap
Reference URL's