enteresan bir durum arkadaşlar, daha önce belirttiğim c2f+'ın light sürümünü 3-5 gündür deneme amaçlı kullanıyordum, bir sis dosyasını açarken hata verdi tel ve kilitlendi, pili çıkartıp hard format atmaya çalıştım ama bir türlü format başlamadı ve açılış ekranında dondu!...
tel swup modda açılıyor, şu anda yeni fw atacak durumum yok, akşam evde atarım artık ama daha önce böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu?
bu fw'yi sx1_o2_music edition_de_uk_tr üzerine yapmıştım ama e-gold yüklememiştim, acaba orjinal fw_15.01.uk_tr_gr'den farklı bir e-gold mu kullanıyor? veya uyguladığım patch'lerde mi bir sorun var?! aslında fw'yi 3-5 gündür problemsiz kullanıyordum, en son da "boost headset volume" patch'ini eklemiştim, bildiğim kadarı ile all_in_one'da da aynı patch var (üzerine patch'lemeye çalıştığında winswup mem patcher hata vermişti) ama o2_music_edition'daki etkisi gerçekten çok daha fazlaydı bu patch'in... nazar değdirdiler sx1'ime...

@nadir_en
bahsettiğin hatayı birebir yaşamadım ama format atamadığım zamanlar olmuştu.bunu da bataryayı 10-15dk. cihazdan ayrı tutarak gidermiştim.
farklı bir dil paketi içeren veya farklı bir svn sürümü içeren bir winswup versiyonu yüklerken e-gold u işaretlemek gerekir.en azından bu tür anlamsız hatalarla karşılaşmamak için

cmert Wrote:@nadir_en
bahsettiğin hatayı birebir yaşamadım ama format atamadığım zamanlar olmuştu.bunu da bataryayı 10-15dk. cihazdan ayrı tutarak gidermiştim.
farklı bir dil paketi içeren veya farklı bir svn sürümü içeren bir winswup versiyonu yüklerken e-gold u işaretlemek gerekir.en azından bu tür anlamsız hatalarla karşılaşmamak için 
evet, fw'yi yeniden yükleyerek hallettim... en son full bir tema yapmıştım sis dosyası olarak içerisinde renk paleti, analog saati, batarya ve sinyal ikonları, mp3 player skini vb. olan tam bir tema... onu yüklerken kilitlenmişti tel, zaten sis halinde tema vb. yüklemek sıkıntıya sebebiyet verebiliyor böyle işte..
fw'de başka bir problem yok gibi şimdilik, biraz daha deneyeyim,kucalayayım arkadaşların kullanımı için upload ederim...