Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sonunda!... SX1 4'lü Tema Yapar!... Buyrun...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Evet arkadaşlar, ne zamandır elim değmiyordu, en sonunda bugün bu işi hallettim. Buyrun:

Programa geçmeden önce "yaw, bu 4'lü tema da ne?" diyenleri buraya alalım lütfen: http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3284

Programın Linki:
http://rapidshare.com/files/69022059/sx1....yapar.rar

Bu aslında bir program değil. Değişik programları bir bat dosyası altında birleştirerek otomatik olarak Sx1 için 4 değişik tema oluşturan bir prgram paketi. Peki nasıl kullacaksınız?

Yapacağınız şey çok basit:

* Tema olarak kullanmak istediğiniz 176x220 büyüklüğündeki bmp dosyalarını pics klasörü altına 01.bmp 02.bmp 03.bmp ve 04.bmp olarak kopyalayın.

* Daha sonra nadirentema.bat dosyasını çift tıklayıp çalıştırın.

* Tema dosyaları ve .sis dosyası 4tema klasörü altında oluşacaktır.

Telefonunuza uygulamak için:

* Themerizer programını e:\system\apps klasörüne kopyalayın.

* Programla oluşturduğunuz Eidpic.mbm'yi c:\system\data wallpaper'ları ise e:\system\apps\themerizer klasörüne kopyalayın...

------------------------------------------------------------------

Yorumlarınız, sorularınız ve sorunlarınızı buradan paylaşalım...
teşekkürler eline sağlık Thumbup
Sonic Wrote:teşekkürler eline sağlık Thumbup

eywallah sonic, artık arkadaşların da hazırladığı temaları görürüz yakında Thumbup
teşekkürler eline sağlık nadiren kardeş
sağol dostum saat sabahın 6sı online sın ha Smile
tolga41 Wrote:sağol dostum saat sabahın 6sı online sın ha Smile
eywallah, genelde sabahları sx1'e ayırıyorum Big Grin
Smile..........
paylasım icn sagol
nadir abi
SX1.c2f+.v2 de yemedi bu ya gelince bi el atıver çok gzel wallpeparlar yaptıydım kendime büük hayal krıklıı oldu Sad

yukarda sölediklerinide harfi harfine yerine getirdim oysaki
tmm hallettim program için sağol abi Yahoo
cagri Wrote:tmm hallettim program için sağol abi Yahoo
tam da bir problem yok programda kesin birşeyi yanlışi yapıyorsun yazacaktım!... Big Grin
tebrik ediyorum desem yeterince ellerine sağlık demiş olur muyum?RolleyesBig Grin
abi bi soru daha ben kendi wallpaperlarımı hayırladım ama şimdide önceki temaların renk paletleri abese iştigal ediyo onları nasıl düzenlicem bi el atsan çok mutlu olcam abi Rolleyes
cagri Wrote:abi bi soru daha ben kendi wallpaperlarımı hayırladım ama şimdide önceki temaların renk paletleri abese iştigal ediyo onları nasıl düzenlicem bi el atsan çok mutlu olcam abi Rolleyes

merhaba çağrı, ne yazık ki palette4.dll dosyası sadece magenta paletinin rengini değiştiriyor sx1'de, bu yüzden tanımlanmış palete uygun fotolar seçip 4lü tema yapmalısın veya z:'yi yeni paletle patch'leyip fw'yi yeniden yüklemelisin (ki hiç uğraşmaya değmez!)... Thumbup
puff hepsini standart yapamazmıyız mesala sadece beyaz veya sadece siyah gibi

biraz işkence olcak ama anlatabilirsen çok mutlu olucam abi
cagri Wrote:puff hepsini standart yapamazmıyız mesala sadece beyaz veya sadece siyah gibi

biraz işkence olcak ama anlatabilirsen çok mutlu olucam abi

kısaca hayır yapamazsın!... Big Grin

uzunca palettetool programı ile istediğin paleti oluştur daha sonra bunun z'ye patchle!... ve tekrar fw yükle!... ya da bunun yerine benim palet renklerine sadık kalacak şekilde tema seç!... Shades
haklısın hiç bulaşmamış olim ben Big Grin temaların reknleriyle oynarız photoshopta olr biter amerikayı yeniden keşfetmeyelim Toungue
cagri Wrote:haklısın hiç bulaşmamış olim ben Big Grin temaların reknleriyle oynarız photoshopta olr biter amerikayı yeniden keşfetmeyelim Toungue
doğru seçim!... Big Grin
ayreten çağrı madem ps bilgin var, artık senden de bekliyorum 4'lü temalar, full temalar vs!... Wink
abi full tema işini tam çözemedim ama 4 lü temalar için uraşırım Wink
nadiren Wrote:ayreten çağrı madem ps bilgin var, artık senden de bekliyorum 4'lü temalar, full temalar vs!... Wink

[Image: 2045998,temaws1.jpg]

Galeyana geldim bi deneme yapim dedim Big Grin

Link ; http://www.zshare.net/download/69606668df5185/
cagri Wrote:
nadiren Wrote:ayreten çağrı madem ps bilgin var, artık senden de bekliyorum 4'lü temalar, full temalar vs!... Wink

[Image: 2045998,temaws1.jpg]

Galeyana geldim bi deneme yapim dedim Big Grin

Link ; http://www.zshare.net/download/69606668df5185/
ellerine sağlık çağrı; gs teması hoş olmuş!... yenilerini bekleriz!.. Big Grin

bir de hazırladığın temaları buradan paylaşsan daha iyi olur:
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3284
aynı dediğin gibi yaptım ama resmin yarısı çıkıyo

[Image: ekrangrnts000015ct2.jpg]

neyi yanlış yapıyorumSad
farukanan28 Wrote:aynı dediğin gibi yaptım ama resmin yarısı çıkıyo

[Image: ekrangrnts000015ct2.jpg]

neyi yanlış yapıyorumSad

çok basit bir şeyi, themerizer programını çalıştırıp ayarlarda hangi paleti seçti isen themerizer programından da o paleti seçip reset at!... tamamdır.. haa tabii bundan önce a:\system\apps altındaki themerizer klasörünü c'ye veya e'ye kopyala sonra da oluşturduğun .sis dosyasını çalıştır!...
ok hallettim sonunda sağolWink
Pages: 1 2
Reference URL's