mrb .. yardımınıza ihtiyacım var... palette tool ile renk paletini dilediğim gibi düzenledim .. kaydettim.. ardından "yeni paletim.sxp" olarak patch dosyasını oluşturdum ... şimdi telefona nasıl yükleyebilrim nasıl yamayabilirm.. bi anlatın biriniz..tam olarak..
sertacraul7 Wrote:mrb .. yardımınıza ihtiyacım var... palette tool ile renk paletini dilediğim gibi düzenledim .. kaydettim.. ardından "yeni paletim.sxp" olarak patch dosyasını oluşturdum ... şimdi telefona nasıl yükleyebilrim nasıl yamayabilirm.. bi anlatın biriniz..tam olarak..
yükleyeceğin fw'yi aç... daha sonra winswup mem patcher'la cmert'in fw'sini 11.8 MB'a patchlediğin gibi patch'le... bu kadar basit...
iyi de yükleyeceğim fw hangisi onu anlamadım ... winswup mem. patcher da oluşturduğum patch dosyasını (.sxp uzantılı olan) açtım ... ardından arka planda bi fw açmam gerekiyor ama hangisini açıcam .. cmert fw all in one var.. onu açıp ordan start mı dicem :S ben 11.8 mb ı da yapmadığım için bilmiorm yani bu patch in nasıl yapıldığını.. biri tam olrak anlatsın lütfen..
sertacraul7 Wrote:iyi de yükleyeceğim fw hangisi onu anlamadım ... winswup mem. patcher da oluşturduğum patch dosyasını (.sxp uzantılı olan) açtım ... ardından arka planda bi fw açmam gerekiyor ama hangisini açıcam .. cmert fw all in one var.. onu açıp ordan start mı dicem :S ben 11.8 mb ı da yapmadığım için bilmiorm yani bu patch in nasıl yapıldığını.. biri tam olrak anlatsın lütfen..
öncelikle fw'yi aç.. sonra winswup mem patcher'ı çalıştır,
"load" diyerek patch dosyasını yükle
"appy" de.. bir müddet sonra
"patching ok" yazısı görünecek. winswup mem patcher'ı kapat, fw'yi yükle...
demişsin ki .. en son winswup mem. patcher ı kapa fw yi yükle demişsin... yani cmert in all in one fw sini tekrar mı yükliim ... o ztn yüklü tel de... baştan mı yüklücem yani :S
sertacraul7 Wrote:demişsin ki .. en son winswup mem. patcher ı kapa fw yi yükle demişsin... yani cmert in all in one fw sini tekrar mı yükliim ... o ztn yüklü tel de... baştan mı yüklücem yani :S
evet patch'li halini yani yeni paletli halini tele yüklemelisin fw'nin...
hmm oke saol...