Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Arkadaşlar Yardım edin beraber yapalım !!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar.Ben All in one da bir tek sesi beğenmiyorum.SX1_Music_De_O2_15_0003 ün sesi harika ve 6230i kadar yüksek cıkarıyo nerdeyse.Bir okadarda sesi dağıtmadan ,toplu veriyo.Gelin bu 15_0003 offical(orjinal) fe nin ses patch ini cıkaralım AllinOne a ekleyelim 4/4 lük sx1 olsun.Sitede bu fw var daha önce eklemiştim.Eğer isteyen yoksa ben istiyorum bana lazım.Benim için All in One a orjinal fw deki ses patch ini ekleyecek olan varmı.Yada ses dosyasının adı fw yi aptcher de acınca ne olarak geciyor hiç bilmiyorum yardım edin.Ses dosyasını bulunca All in one a nasıl ekleyecez onuda anlatın bi .yada lütfen birisinden rica ediyorum yapabilirmi.
banderas77 dediğin mesele çok basit bir mesele ama emin oleğer orjinal buzzer kullanıyorsan buzzer'ı patlatırsın, en son fw'yi o2 me'ın üzerine yapmıştım ve 2 haftadır kullanıyordum en sonunda buzzer sizlere ömür, şu an teli kulaklıkla kullanıyorum, işinden anlayan bir tamirci bulup değiştirmem lazım buzzer'ı.. eğer buna rağmen halen daha "ses yükseltme patch"ini istiyorsan belirt yardımcı olurum (buzzer'ı kesinlikle patlatacaksın söyleyeyim şimdiden Smile...
nadiren Wrote:banderas77 dediğin mesele çok basit bir mesele ama emin oleğer orjinal buzzer kullanıyorsan buzzer'ı patlatırsın, en son fw'yi o2 me'ın üzerine yapmıştım ve 2 haftadır kullanıyordum en sonunda buzzer sizlere ömür, şu an teli kulaklıkla kullanıyorum, işinden anlayan bir tamirci bulup değiştirmem lazım buzzer'ı.. eğer buna rağmen halen daha "ses yükseltme patch"ini istiyorsan belirt yardımcı olurum (buzzer'ı kesinlikle patlatacaksın söyleyeyim şimdiden Smile...
bende diyorum kulaklarım neden çınlıyo burda biri beni anmış..
nadiren kardeş banderas arkadaşımız benimlede irtibata geçti bu konu ile ilgili bi yardımcı olabilirsen iyi olur daha önce denedi ve sesi beğendi bunu patch dosyası haline getirip link verirsen gerisini sanırım kendisi halleder...
gizli.ajan_sx1 Wrote:
nadiren Wrote:banderas77 dediğin mesele çok basit bir mesele ama emin oleğer orjinal buzzer kullanıyorsan buzzer'ı patlatırsın, en son fw'yi o2 me'ın üzerine yapmıştım ve 2 haftadır kullanıyordum en sonunda buzzer sizlere ömür, şu an teli kulaklıkla kullanıyorum, işinden anlayan bir tamirci bulup değiştirmem lazım buzzer'ı.. eğer buna rağmen halen daha "ses yükseltme patch"ini istiyorsan belirt yardımcı olurum (buzzer'ı kesinlikle patlatacaksın söyleyeyim şimdiden Smile...
bende diyorum kulaklarım neden çınlıyo burda biri beni anmış..
nadiren kardeş banderas arkadaşımız benimlede irtibata geçti bu konu ile ilgili bi yardımcı olabilirsen iyi olur daha önce denedi ve sesi beğendi bunu patch dosyası haline getirip link verirsen gerisini sanırım kendisi halleder...
apatcher patchini bir karıştırayım arşivi bakayım duruyor mu? buzzer mevta olunca hepsini silmiştim hatırladığım kadarıyla Big GrinToungueBig Grin
Nadiren kardeş anlamadığım şu. O2 music_de_15_003 ü yüklediğimde buzzer da bi rahasızlık yok ya bunu orjinallikle ne alakası var.O fw yi öyle kullandık.music yazılımıın sesini all in one a koyacaz sadece buzzer neden patlatsın orjinalde kullanınca bişey olmuyorda fw den fw ye değiştirirsenmi bozar buzzer ı.BEnim istediğim sadece All in one ın sesini music_de_15_003 ünkiyle değiştirmek.Ses yükseltme patch i falan istemiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler.
Reference URL's