Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: DCA-540 Kablo tanıtamıyorum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar yeni DCA_540 usb kablosu aldım. Bu arada Sx1 'im hiç açılmıyor ve sayfalarda okuduğum kadarıyla fw atmam gerekiyor. Kabloyu takıyorum ve telefonumu swup modda açıyorum. Bilgisayar yeni usb aygıtı bulundu diyor ama ne kadar denediysem usb kablosunu tanıtamadım. Buradaki sayfalardan da kablo sürücüsünü aldım ancak belirtilen bilgileri içermiyor diyor. Acaba kablo da mıbir sorun var yoksa başka bir sorun mu?? yardımlarınızı bekliyorum...
vista mı kurulu bilgisayarda? eğer vista ise o sürücüler işine yaramaz, onlar xp sürücüleri...
cihazının hiç açılmama durumu durduk yere ortaya çıktıysa yazılım yüklemen/yükleyebilmen hiçbirşeyi değiştirmeyecektir.donanımsal bir arıza sözkonusu olabilir.

ayrıca sürücülerin bir klasör içinde olduğundan ve hedef olarak bu klasörü gösterdiğinden emin ol.

bu arada bu mesaj evimden yazdığım ilk mesaj, benim için anlamlı Shy
cmert Wrote:
bu arada bu mesaj evimden yazdığım ilk mesaj, benim için anlamlı Shy

hayırlı olsun coşku, tek başıma her tarafa yetişemiyordum ToungueBig Grin
vardiyalı çalışalım o zaman; gündüz sen, gece ben Toungue

nadiren Wrote:hayırlı olsun coşku, tek başıma her tarafa yetişemiyordum ToungueBig Grin
cmert Wrote:vardiyalı çalışalım o zaman; gündüz sen, gece ben Toungue

nadiren Wrote:hayırlı olsun coşku, tek başıma her tarafa yetişemiyordum ToungueBig Grin

tamamdır, anlaştık!.... Thumbup Big Grin
hoş geldin coşku Big Grin
eyv. Smile
Arkadaşlar işletim sistemin windows xp sp2 hedef klasörler falan ı da tam seçiyorum ama olmuyo neden olabilir ki??
kardeş forum bunlarla ilgili çok konu açıldı biraz araştırma yap...!

daha ilk mesajın yardım istiyosun ayıptır hazıra konmak yok öle :@

araştırmama yap http://forum.teknomag.com/search.php burdan bak Wink
Reference URL's