Cihaz üç aylıktır. Bu üç ayın ikisini yatarak geçirmiştir(kullanılmadı). Herhangi bir çizik yada deformasyon yoktur, sıfırdan farksızdır. Fiyat:
170 liradır...
Cihaz gibi kutu ve içeriğinde de herhangi bir eksik yoktur. Kutu içeriği: 1gb microsd+sd adaptör, mini usb data kablosu, 3.5mm kulaklık, şarj cihazı, belgeler...
cihazın fotoğrafları...:
![[Image: e2xss7.jpg]](http://img218.imageshack.us/img218/9747/e2xss7.jpg)
günceldir... fiyat 190'a indi...
Bu cihazlarda bi sorun bişeymi var acaba?Özellikler iyi duruyor ama kullanmadıım için bilmiyorum...Kullanım zorluğu açısındanmı,yoksa çok sıkmı arıza yapıyor?Linuxlu motorola serisi ilgimi çekiyor ama kötü bi serimi?
herhangi bir arıza durumu söz konusu değil. aksine donanımsal olarak oldukça sağlam bir cihaz...
ayrıca bu başlık telefonun tartışılabileceği bir başlık değil. bir satış ilanı...
180 oldu...

evet arkadaşlar 170 oldu. son indirim, son fiyat. alıcı çıkmazsa yeğenime hediye edeceğim...

arkadaşım değişim gibi bi düşüncen olursa sx1 ile + para anlaşmaya çalışırız.benim teklifim bu olur.
bunun fiyatı sitelerde çok pahalı yazıyor telde bşy olmasın yoksa 2. tel almayı düşünüyorum ve özellik olarak yeterli birde işletim sistemine linux yazıyor o ne olaki??
telefonda en ufak bir sorun yok...
linux ne olaki...? linux açık kaynak kodlu bir işletim sistemi...
tam olarak juix (java&linux) diyebiliriz

150 ytl bide o cihazı alırım az kullanılmış sx1 balck veririrmm..saygılarla
sx1___ufuk Wrote:150 ytl bide o cihazı alırım az kullanılmış sx1 balck veririrmm..saygılarla
adam 170 lira diyo sen 150+sx1 diyorsun karışmicaktım ama sx1'e resmen küfür ettin biranda 150+3310 gibi hissettim

gizli.ajan_sx1 Wrote:sx1___ufuk Wrote:150 ytl bide o cihazı alırım az kullanılmış sx1 balck veririrmm..saygılarla
adam 170 lira diyo sen 150+sx1 diyorsun karışmicaktım ama sx1'e resmen küfür ettin biranda 150+3310 gibi hissettim
ömür yanlış anladın,150 ytl alırım+o cihazı alırım az kullanılmış bi sx1 veririm diyor galiba arkadaş...