ya arkadaslar,benim telefonum siemens sl75.telefonu açıyorum.pin kodunu falan sorunsuz giriyorum.ama telefonda duvar kağıdı görüntügü ve operatör ismi yazdıktan sonra 5 saniye sonra kapanıyooo...sizce ne yapabilirim... tskler...
yazılım yenilemen muhtemelen sorunu giderir.
telefonumu verdim tamirciye ama,gerizekalı adam daha işi bitmedi dedi.full flash atcakmış.benim yüklediğim yazılım yüzeyselmiş, falan filan dedi işte.eğer yapamazsa,ben atabilirmiyim telefonu full flash.bazı sitelere baktım ama,en son versiyon 47.benim telefonun versiyoyunu 52. açmaz heralde telefon oz aman.o zaman nasıl atılabilir?yardımlarınızı bekliorum.tsklerrr
full flash atabilmen için; 1-com kablo, 2- test point olması gerekiyor.(telefoncu full falsh atacağına göre bu işlemi yapmıştır.)
elinde com kablon varsa gerekli program ve flash dosyasıyla kendin flash atabilirsin

telefonunuzu boşuna açtırdınız. winswup bile düzeltebilirdi o cihazı...
adigehalil Wrote:telefonunuzu boşuna açtırdınız. winswup bile düzeltebilirdi o cihazı...
hadi ya öylemi diosun

Zaten adamada sinir oldum...gerizekalı yarın gel dedi.uğrasıomuş .abicim bide winswup ile düzelir demişsin.ama benim fw 52.sürümü 52 olan flash bulamadım ben.en son 42.açmazya tlefonu,o yüzden dedim yani... valla çok saol

fw sürümünüz önemli değil. 42'de olsa, 12'de olsa winswup ile fw yüklenebilir...
ya çok tsk ederim.eğer telefoncu yapamassa,yardımcı olurmusun bana.flash konusunda?
elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...
ya abilerim bişi dicem.bu salak adam atamamış flash.arkadasına göndermiş.%100 ihtimal oda yapamayacağına göre,yarın alcam telefonu.benim yapacaklarım neler olabilir.program varsa sizde,bana yollarmısınız ya.yapmam lazım şu flashı.ama dedğim gibi fw sürümüm 52.tsklerr
fw52 olmasının bundan sonra hiçbir önemi yok. inşallah tp yaparken bir hata yapmamışlardır.
programlardan önce x55 flash kablosu bulman lazım. halbu ki usb kablo ve winswup ile düzeltilebilecekkken cihazın tamiratı dahada zorlaştırıldı. ve eğer testpoint'i düzgün yapamamışlarsa x55 kablosuda işe yaramaz...
ama niye morelimi bozuyosunki ya

com kablom var onla olmazmı. flash atılacak programı bulamıyorum işte.bulsam bi olcakta.yok yok yok[/u]
abiler benim cx70 de de aynı sorun var ama bu kafası esin ce kapanıo yani belli olmuyo napam ki sizce