Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: İlginç bir donma Problemi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
slm arkadaşlar unlucky zamanlarından bi tanesi daha gene başıma geldi.sx1 bir süredir açıkken "Kayıtlı ses etiketi yok" uyarısını veriyor ve hiç bir tuş çalışmıyor yan tarafında ki camera tuşu hariç.ona basınca camera açılıyo ve resim çekiyor ama joystic açma kapama ve sayı tuşları çalışmıyor.Kendi kendime diyorum ki sx1 transformers gibi Dijital fotoğraf makinesine dönüşüyor.Yeni Fw yüklewdim bana mısın demedi yeniden core attım gene yemedi ama pili çıkartıp çıplak vaziyette elektirk sobasının önünde kuzu çevirme yapar gibi ısıtınca çalışıyo şerefsiz.Demek ki üşüyo yavrucak Toungue ondandır heralde. problemin donanımsal olduğunu anladıktan sonra elimden bişey gelmeyeceğini düşündüm.Mersindeyim Burdaki tlfoncuların bir kısmı anlamıyoruz dedikten sonra bir kısmıda uğraşacak vaktim yok dedi.Ne yapmam gerektiğini yada tlfoncuya şurasında arıza var şöle yapalım diyebileceğim bir teşhiş koyabilir miyiz?

Not: gene bir sx1 hikayesi başladı Smile
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1160
Bakın sx1'imi nasıl çalıştırıyorum. SX1 düzgün çalıştığı bir ara her tuşla cvpla seçeneğini aktif yaptım artık arama geldiğinde kamera tuşu ile cvp verebiliyorum.Mesajlara gelince evdeysem blutooth ile sx1'e bağlanıp remote s60 ile sx1'i yönetiyorum.Böylece msj yazabiliyor ve okuyabiliyorum.Dışarkeyken okuyamıyom Sad
Ben elimden geleni yapıyom ama sx1 bir türlü Düzelmiyor.
yan ses tusu takılı kalmıs cıhazda sıvı temaz war ıcını ac kamera tusunu kople sok ve ole dene muhakkak ondan sonucu yazarsınBig Grin
peki hocam telefoncuya flux ve/veya yaptırsak işe yarar mı?

Not Flux'un ne olduğunu tam oalrak bilmiyom ama forumu gezerken görmüştüm
flux, boarda yüksek ısı uygularken entegrelerin yanmasını ve eriyen lehimlerin birbirine geçmesini önleyen sıvı bir maddedir.lehim pastasının sıvı halini düşünebilirsiniz Smile

luckyesref Wrote:Not Flux'un ne olduğunu tam oalrak bilmiyom ama forumu gezerken görmüştüm
Reference URL's