ya arkadaslar sl75 ime full flash atmak istiyorum.yardım edermisiniz ya.fw sürümüm 52.winstup ta enfazla 49 var.napabilirim.frea dan atıyım dicem ama ordada sl75 yok.yani atılmıyomu bu telefona flash.yardım edin lütfen...
tekrar yazıyorum: artık yazılım versiyonu ile işiniz yok. 49'muş, 52'miş farketmez...
fullflash atmak için x65flasher yada v-klay programlarına ihtiyacınız var. birde sağlam bir fubuya...
halil abi,telefonum yapıldı.adam atmış flashı.bana bilgi vberdiğin için çok saol.tsler

...
adigehalil Wrote:tekrar yazıyorum: artık yazılım versiyonu ile işiniz yok. 49'muş, 52'miş farketmez...
fullflash atmak için x65flasher yada v-klay programlarına ihtiyacınız var. birde sağlam bir fubuya...
adigehalil merhaba bu dediğin programları nerden bulabilirim birde nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim

osevik Wrote:

kimse yokmu
osevik Wrote:adigehalil Wrote:tekrar yazıyorum: artık yazılım versiyonu ile işiniz yok. 49'muş, 52'miş farketmez...
adigehalil merhaba bu dediğin programları nerden bulabilirim birde nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim 
siemens patching ile ilgili açtığım başlıkta bulabilirsiniz...
teşekkürler
adigehalil Wrote:siemens patching ile ilgili açtığım başlıkta bulabilirsiniz...
arkadaşlar ful filaş atacam ama bilmiyorum nasıl yapıldıgını m75 fulfilaş lazım tr