merhaba arkadaslar gecen gunlerde sx1 kasa degısımı sırasında kapandı ve bır daha acılmadı ufak tefek pronlemlerını kendım halledıyordum ama bu benı bıraz aştı hoparloru yapılamayacak durumdaydı ama sımdı bırde bu cıktı tamıratını yapabılecek arkadslar mail atsın lütfen bulundugu il farketmez kargo ucretını falan ben karsılarım yetrkı tekrar yasaın sx1 im PAROLA:HERSEY SX1 İÇİN yardımlarınızı beklıyorum
sorunları tam yazabilir misin?
istersen yardımcı olabilirim...ama şu an için söz veremem, bayramdan sonra dilersen bana ulaşabilirsin

büyük ihtimalle temassızlık vardır. tekrar kasayı aç ve herşeyin yerli yerinde olduğunu kontrol et.
ekran belli olmayacak kadar koyu acılır gıbı oluyo fakat ne ekran ısıgı yanıyo ne de goruntu var temassızlık degıl baktım yardımlarınızı beklıyorum
ıstersen ben bakayım bıde k750 buzzer takalım
Banada böyle bir üstad lazım serkan pm attım sana...
tamam
bende sana
attım
dedıgım gıbı bı hafta sonu susurluga atla gel beraber yapalım benı ararsın gelınce 05462844661
gitti canım sx1 gitti serkan487 ikinci susurluk vakası yapmaz inşallah.pardon özgür vakası....baştan iyi gidiyo ama sonra............s...
ozgur bısı yaptıysa ben ona bısey dıemem ama cok ayıp yapmıs benım ole bı seyım warsa rahatsız olan arkadaslar lutfen yazsın

benim bu tip konularda kimseye güvenim kalmadı bu kişisel görüşüm.
sağolun arkadaslar baya mucadele etmıssınız konu ustunde anlasılan bırde olu cıkmıs ben sorunu degısık bır yolla hallettım 2 sx1 den sapa saglam tek bır sx1 cıkardım degısık ve etkılı bı yontem degılmı