seLam bu forumdan banLanaLı uzun zamanLar oLdu şu anda bi internet kafeden girip üye oldum. bi bakim dedim. biraz duraklık var gibi forumda bizim zamanımızda daha canlıydı yada bana öyle geliyor. neyse konu bu değil. Sx1imi sataLı 6 ay oLdu, bi ara almanyada tanıdıklardan almasını isteyecektim ama vazgeçtim. (flash korkusu ya 24lük çıkarsa

)Cmert, Sonic abimden ve forumdaki diğer üyeLerden zamanında yaptıkLarım için özür diLiyorum. Burda amacım affediLmek değiL. zaten bir daha girermiyim biLmiyorum pek fazLa zamanım yok maLum ÖSS var ama cevapLara göz atmak için uğrarım. Zamanında bu forumun kıymetini biLemedik. o zamanki abi mevzusu uydurmaydı

ben işi garantiye aLayım dedim yoksa suç duyurusu feLan koLay işLer değiLdi de ben bu tür konuLarda biraz hassasım başıma iş aLmak istemediğimden. Sx1 almayı düşünüyorum haLa ama şu aralar 6120c telefon aşırı dikkatimi çekti. hem normal hafıza koyulmuş hemde pda lar gibi hafızası var. Bi bozuk sx1 alıp yapıcam. gerekli malzeme var x55, t5 tornavida eğer bu düşüncedende vazgeçersem x55 i ve t5 i lazım olan arkadaşLara veririm. başınızı ağrıttım biLiyorum hayat hikayesi gibi oLdu bi özür diLeyim dedim konu nereLere uzadı haydi hepiniz Allah'a emanet oLun. kaLın sağLıcakLa. ayrıca kurban bayramınız mübarek oLsun.
evet eskiden daha canlıydı sanki...Ben gerçi sizden yeniyim ama eski konuları okurken insan vakitin nası geçtiğini anlamıyor...Önceden daha bi geyikmiş forum

demekki geyik olayı sizinde algıladığınız gibi azalmış yerine düzen gelmiş....
Düzenden anladığın foruma eski ilginin olmaması mı?Sadece birşeyler okuyup indirip gitmek mi ? Geyikten kasıt daha iyi bir ortamdı...
evet sitemiz gerçek çok iidi nerdeyse her gün girip kontrol eder cvp yazar sohbet ederdik boş zamanlarımızda hep burdaydık fakat artık burda sadece bişiler için yardım almak için giriyoruz (kendi fikrim bu) artık geçmişi bırakmak gerekiyor önümüzdeki günlere bakıcağız hade herkese ii akşamlar

ve şuan sitede tek başıma dolanıyom

Google bot u felan saymaz isek

eskiden en aaz 10 kişi felan olurdu

bu konu için benm yorumumda şu:
evet soru sormak bşyler indirmek için girip çıkan çok özellikle yeni kayıt olanlar çok ama faliyet yok...
özellikle sx1 üzerine..
sitemiz sx1 üzerine bence türkiyede en gelişmişi(benm görüşürüm bu)sx1 üzerine çok bilgili insanlar var burada ve insanlar bunlardan faydalanmak için üye olup alacağını alıp cıkıyor..
eh ne diyelim vakitleri yok diyelim artık...
bana gelince hergün forumu ziyaret ederim yazılanlara bakarım evde olduğum sürece gerekli yerlere cevaplarımı yazarım..
şunuda söylemeden geçemicem:
internet alemini,sıcak ortamı,paylaşmayı,paylaşana saygı duymayı burda öğrendim
100 tane yöneticilik versinler 1 tane teknomag üyeliğine değişmem!
gizli.ajan_sx1 Wrote:bu konu için benm yorumumda şu:
evet soru sormak bşyler indirmek için girip çıkan çok özellikle yeni kayıt olanlar çok ama faliyet yok...
özellikle sx1 üzerine..
sitemiz sx1 üzerine bence türkiyede en gelişmişi(benm görüşürüm bu)sx1 üzerine çok bilgili insanlar var burada ve insanlar bunlardan faydalanmak için üye olup alacağını alıp cıkıyor..
bana gelince hergün forumu ziyaret ederim yazılanlara bakarım evde olduğum sürece gerekli yerlere cevaplarımı yazarım..
avatarın yeter senin ömür heyt bea kim tutar seni

fugitif95 Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:bu konu için benm yorumumda şu:
özellikle sx1 üzerine..
avatarın yeter senin ömür heyt bea kim tutar seni

sx1'le bu yaz tanıştım, o vasıtayla da bu forumla!...
bu forumdan çok şey öğrendim, aynı şekilde elimden geldiğince birşeyler yapmaya, paylaşmaya da çalışıyorum, aslında herkes böyle düşünse en azından bir teşekkürü bile çok görmese burası daha farklı bir yer olur şu an bile!...