Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: X55 / Orj USB / Orj Şarj / T5 Tornavida / SX1 çakmak / 256MB MMC
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sx1i sattım geriye kalan parçalarıda satıyorum.

X55 Kablosu (Almanyadan ithaldir, sadece 1kere kullanılmıştır)
[Image: x55ef1.png]
Fiyatı: 20YTL'dir.

T5 Tornavida(sıfır niyetine) / SX1 Çakmak / 256 MB Transcend MMC Card
[Image: karsikup6.png]
Fiyatlar;
T5 Tornavida: 20YTL
SX1 Çakmak: 10YTL
256MB Transcend MMC Card: 15YTL

Not: resim akşam çekildiği için hepsi karanlık çıkmıştır hepsi tertemiz ve pırıl pırıldır. T5 in ucu biraz paslanmış gibi çıkmış ışıktan dolayı metaldir ayna gibi Wink gündüz çeker eklerim şüpheniz olursaWink

Orjinal Şarj Cihazı 2 tane (Biri açık şarja uygundur diğeri normaldir)
[Image: sarjsu4.png][Image: aciksarjdd8.png]
Şarj Cihazları
Normal: 10YTL
Açık Uçlu: 10YTL

Orjinal Usb Kablosu
[Image: usbwh7.png]
Fiyat:5YTL'dir.

Fiyatlar teklidir ikili birşey alırsanız aldığınzı şeye göre 5-10YTL Düşerim. merak etmeyin her türlü kolaylığı sağlarım.
ARKADAŞIM X55 KABLONU ALABİLİR EĞER SATMAYA NİYETLİYSEN MSN DEN GÖREŞELİM....Wink
hepsini satmaya niyetliyim Big Grin msn adresinizi bana özel mesaj (pm) gönderirseniz görüşebiliriz.
öncelikle hayırlı satışlar..
bende bir sx1 kullanıcısıyım ve sattığınız parçalar benmde elimden geçti tek dikkatimi çeken t5 tornavida oldu!biraz hatta baya pahalı değilmi sx1 kardeşlerime yazık değil mi?yinede sizin bileceğiniz iş kolay gelsin tekrar ii satışlar..
x55 + t5 = 30 ytl

ben tekli satış olmasın diye tekli fiyatları yüksek yazdım. not düştüğüm gibi 2tane alana fiyatı düşürücem
satıldımı kardeş x55in yoksa ben alırım bu arada istanbuldamı oturuyorsun özelden cevaplayabilirsin ok
Reference URL's