Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Adım adım ölen sx1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhaba arkadaşlar..

Geçen aylarda üşenmeden kalkıp afyondan ankaraya sx1 avına çıktım şansa 1 tane siyah düşürmüştüm tabi sevinç zirvede hemen kablo kulaklık toplayıp geri döndüm ilk gün hemen fw yi update yapıp sx1 ime kavuşmak istedim o da nesi flash 24 lük.. neyse kafaya takmadan yükledim fw yi.. bu 2. sx1 olduğu için çok narin davranıyordum.. neyse şimdi adım adım sx1 in davranışlarına geçiyorum
1- ilk başta kendi kendine kapanmalar..
2- çalışan hafıza kartlarına bozuk demesi.. biçimlendirilsinmi diye sorunca evet desende "uygulama kapatıldı" uyarısı mmc ler %100 çalışıyor.
3-sonra günler sonra telefonu açmaya çalıştığımda ekranda X işareti ve açılmama..
4- Fw update yapayım dedim fakat sx1 in ekranında usb işareti gözüküyor pc tanımıyor denediğim 6-7 bilgisayarda böyleydi yenisini aldım kablonun yine aynı fw de atamadık..
5-bir gün sonra telefon açılmadı açmaya çalıştığımda dzzzzzt sesi ve açılmıyor.. swup modda açılıyorda oda açılmıyor şimdi..
6-şimdi hiç bi şekilde bir tepki yok..

Böyle bir macera yaşadım... Bilmiyorum tamir olurmu yapabilecek arkadaş varsa gönderirim.. Eskilerden bi cmert vardı birde uzunsaçlı bi arkadaş vardı ismini hatırlayamadım ama o da yamuk yapmış sanırsam cmert ilgilenirim derse yollayayım yada başka güvenilir bir arkadaş varsa sitede bildiğiniz... K.I.B arkadaşlar hayırlı bayramlar..
cmert in maalesef eskisi gibi bol vakti yok Sad
hoş vakti de olsa yapacak alet edevatı yok Smile
ben bakabılırım ıstersen pm at goruselım
Reference URL's