Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: msj çekemiyom :S
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
yha beyler oyun msp3 hepsini yapıyorum ama msj çekerken kapanıyo sx1 neden böle bşi yapar yha ? şuan için tek sorun kapak montoj yuvalarından brinin olmasası Sorry
derdini pek anlayamadım ama C:sistem/sistem.ini dosyasını sil ve restart çek diyebilirim.
biraz daha açıklayıcı yazar mısın ne zaman hangi konumda kapanıyo hangi yuva yok..
yha sağ alt taraf taki montaj için gerekli olan vida yuvası yok onu çok denedim yemiyo bide mp3 dinnerken oyun oynamaya çalışırsam kapanıyo Big Grin
fw'yi yeniden yüklemeni öneririm..
temassızıktan dolayı kapanıyor, gayet doğal.yeni bir orjinal kapak kullanman gerekir Wink
yha ihsan abi ayarlıcak bi kapak onu bekliyorum işte bayramdan sonra kargoya vercem dedi bekliyom işte Rolleyes
bazende aynı işlemleri yaparken reset atıyo o neden oluyo olabilir ? blink
orjinal bir kasa kullanda ondan sonra neden yaptığını detaylıca yazarız Smile
kapak olayını balıkesire gidince halledecem çağrı...Winkşimdilik sabret...
şimdiki kasada orj de topal birazcık Toungue
saolasın ihsan abi sx1 olmasa 50 kere satmıştım keratayı Big Grin
cagri Wrote:şimdiki kasada orj de topal birazcık Toungue
saolasın ihsan abi sx1 olmasa 50 kere satmıştım keratayı Big Grin

o vakit de gelir kafanı yormaBig Grin
yok abi yha son tuşu çalışana kadar kullanırım sx1 i karizmatik tuşlarının hatrına artık emeklilik vakti gelincede müzeye kaldırırz ama elden çıkarmam büük ihtimal
cagri Wrote:yok abi yha son tuşu çalışana kadar kullanırım sx1 i karizmatik tuşlarının hatrına artık emeklilik vakti gelincede müzeye kaldırırz ama elden çıkarmam büük ihtimal

herkes müzeye koyarım diyor ama ben de cmert de dahil sx1leri satışa getirdikBig Grinmüzede de hiç sx1 görmedim burası da ayrı bi gerçekLaugh
bzim evin müzesine koyarız yani vitrin Toungue

olsun abi yha satışa getirseydim manyaan teki 200 lira veriyodu ona verirdim 1 ay önce Big Grin
beyler bende bi cx 70 va kapanıp duruyo malak gibi bişi neden hala keşfedemedim ban a bi yardım bekleriim sizden msn:raphi_yusuf@hotmail.com buraya cevap atarsanız sevinirim
abi sx1 den önce cx75 vardı bende dar kotta felan kullanmıcan skışınca kapanıyo eleman nedendir bilemiyom ama baskı görmeyinc bşi olmuyodu benimkine
burda bende n baska balıkesırlıdemı warmıs yaw
ben de mesaj çekemiyorum. msj merkezi adı; turkcell, numarasını; 905329010000. yap olur dediler hala olmuyoSad
başka bi telefona bak ne yazıyosa aynısını yaz benim vodafone da olmuştu öle çözdük Wink
işte onu yaptım bende, turkcell kullanan sx1 kullanıcılarıBig Grin sizde ne yazıyo?
ben 7610 dan aldıydım düzelmişti Toungue
farukanan28 Wrote:ben de mesaj çekemiyorum. msj merkezi adı; turkcell, numarasını; 905329010000. yap olur dediler hala olmuyoSad
başına + koyup dene bir de...
yine çok sağol nadiren sen olmasan naapardık bilemiyorumWink
farukanan28 Wrote:yine çok sağol nadiren sen olmasan naapardık bilemiyorumWink

oldu galiba Wink
Reference URL's