valla bende 1 tane olduu için hiç bşi yapmıyom fw yüklemek için gdip ups almıştım

sx1 in ölmesini göze alamam

gerçi şimdide kaldırıp yere vurasım geliyo keretajı

ağaz tadıyla bi msj yazdırmıyo ama kıyamıyom yine

ne oluyor burada bakiim?!? ağalar toplanmış sx2'nin başına hemen tabii!...
aslında şöyle n95 görünümlü bir sx2 iyi olurdu gerçekten!... doğan görünümlü şahin hesabı!..

doğan görünümlü porshe oluyo abi şahini aşıyo olay
gerçi sx1 in eline su dökemez ama olsun naapalım sx1 e parça ble blamıyoz artık yeni bi canlılık getirir

kim tercih etmezki öle bşiyi n95 e yan tuş kiti gbi bşi yapmak lazım aslında

bana şu özelliklerde bir tel yapsınlar o zaman:
* s60 işletim sistemi...
* kaynak kodu açık olmalı istediğin gibi patch match'e girişilebilmeli!... (buradan yeri gelmişken nokia'ya ban!

)
* kamera dert değil, 1.3 mp bile yeterli...
* 320x240 (rokr e2 ekranı mesela) ekran...
* wi-fi
* bluetooth
* 4-8 gb kart desteği...(kart da sd olmalı ki zorlanmayalım bulmak için
ondan sonra ister adını sx2, ister sx(kare) koyun fark etmez!...

abi s9,2 koysaydın bari havan olurdu son sistem die
tusları yanda olsun
sx1 gbi mp3 çalabilsin
8gb destei olsun kafi bana
cagri Wrote:abi s9,2 koysaydın bari havan olurdu son sistem die 
zaten o dediğin s60 v3 olarak geçiyor bildiğim kadarıyla!...

o zaman samsung kaldı varmı samsung da tanıdıı olan
nokyanın köküne kibrit suyu yha sadece kullanımı kolay bide herkeste var şarj bulması kolay die alıyolar

cagri Wrote:nokyanın köküne kibrit suyu yha sadece kullanımı kolay bide herkeste var şarj bulması kolay die alıyolar 
evet yaa, buna bitiyorum, "abi, herkesde şarjı var, hiç zorda kalmayayım diye nokya aldım, özelliği mzözelliği yok, birazıcık da pahalı ama ossun, sonuçta nokya!!.."
ihsan, s60 platormu konusunda nokya'nın üstünlüğü konuusnda haklısın ama içim el vermiyor işte!!
cagri Wrote:abi bu arada nokya nın sitesinde yazılım güncelleme die bşi var ne olaki o bilgisi olan varmı ?
http://www.nokia.com.tr/A4356061
geç onu çağrı!... sadece bir kaç bug düzelten bir şey...
şu rokr e2 s60 olsaydı mükemmel tel olurdu aslında!... hatta coşku sen de almıştın dii mi bir ara?!?
bu ne yaa...?
milletin muhabbet için konuya ihtiyacı varmış...
s60 güzel ama nokia olmasın mümkünse. motorola'nında güzel symbian modelleri var. denemek gerek...
hea yani gafı ben yapmamış oldum ii
naapalım abi sx1 e veda günü gelince nokyanın yolunu tutucaz mecbur

fugitif95 Wrote:yok bea v9.2 ile s60v3 aynı şey değil...s60 platformun ismi,9.1 lerinde v3ü var..daha bi de feature packler var ki hiç sormayın keşmekeş
nokyanın işleri işte!...ahan bir daha ban!... :ban.gif:
yaw, ihsan niye bi' ban.gif yok sitede?!?

adigehalil Wrote:bu ne yaa...?
s60 güzel ama nokia olmasın mümkünse. motorola'nında güzel symbian modelleri var. denemek gerek...
haklısın halil abi pek sessizdi forum motorola farklı bi drum bzim dükkana bi v3 geldi blututtan fotoğraf alana kadar akla karayı seçtim gönder seçeneği yok meersem kopyala seçeneinden griliyomuş ne alakaysa

aynen abi çoktan beri toplanamıyorduk iyi oldu...kusura bakma senin konuyu da dağıttık ama
motorolanın şu tip olayını aşıp bar tipinde adam gibi bi model üretmesi gerekir...makinlarda ne dizayn var ne de göz nizamı

motorola!Nın var mı symbian tel'i? hangisi?!?...
dediğim gibi benim tercihim rokr e2 symbian özellikli olanı