Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -> SX2 almak isteyen...?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
valla bende 1 tane olduu için hiç bşi yapmıyom fw yüklemek için gdip ups almıştım Shy
sx1 in ölmesini göze alamam Sad
gerçi şimdide kaldırıp yere vurasım geliyo keretajı Shifty
ağaz tadıyla bi msj yazdırmıyo ama kıyamıyom yine Whistling
fugitif95 Wrote:cmert de zamanın sx1 hastasıydı,gerçi hala öyle,o da az sx1 öldürüp çöpe gömmediShifty

Nono çöpe bi sx1 vidası atmışlığım bilem yok, her sx1imi gıcır gıcır kullanmışımdır Cool
ne oluyor burada bakiim?!? ağalar toplanmış sx2'nin başına hemen tabii!... Smile

aslında şöyle n95 görünümlü bir sx2 iyi olurdu gerçekten!... doğan görünümlü şahin hesabı!.. Big Grin
doğan görünümlü porshe oluyo abi şahini aşıyo olay Toungue
gerçi sx1 in eline su dökemez ama olsun naapalım sx1 e parça ble blamıyoz artık yeni bi canlılık getirir Big Grin
nadiren Wrote:ne oluyor burada bakiim?!? ağalar toplanmış sx2'nin başına hemen tabii!... Smile

aslında şöyle n95 görünümlü bir sx2 iyi olurdu gerçekten!... doğan görünümlü şahin hesabı!.. Big Grin

şahsen ben sx1 görünümlü n95'i tercih ederim. malumunuz sx1'in donanıma artık zayıf gelmeye başladı....Smile
kim tercih etmezki öle bşiyi n95 e yan tuş kiti gbi bşi yapmak lazım aslında Shifty
adigehalil Wrote:
nadiren Wrote:ne oluyor burada bakiim?!? ağalar toplanmış sx2'nin başına hemen tabii!... Smile

şahsen ben sx1 görünümlü n95'i tercih ederim. malumunuz sx1'in donanıma artık zayıf gelmeye başladı....Smile

halil abi doğru söyledi...sx1in donanımı yazılım vesiyonu kötü,sx1in dizaynından şikayetçi değildik üstelik memnuniyetçiydikBig Grin
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:cmert de zamanın sx1 hastasıydı,gerçi hala öyle,o da az sx1 öldürüp çöpe gömmediShifty

Nono çöpe bi sx1 vidası atmışlığım bilem yok, her sx1imi gıcır gıcır kullanmışımdır Cool

hadi yaa:whistling:atmışlığın yoksa bile satmışlığın vardır elbet cmertcanSwoon
bana şu özelliklerde bir tel yapsınlar o zaman:
* s60 işletim sistemi...
* kaynak kodu açık olmalı istediğin gibi patch match'e girişilebilmeli!... (buradan yeri gelmişken nokia'ya ban! Big Grin)
* kamera dert değil, 1.3 mp bile yeterli...
* 320x240 (rokr e2 ekranı mesela) ekran...
* wi-fi
* bluetooth
* 4-8 gb kart desteği...(kart da sd olmalı ki zorlanmayalım bulmak için Smile

ondan sonra ister adını sx2, ister sx(kare) koyun fark etmez!... Big Grin
nadiren Wrote:bana şu özelliklerde bir tel yapsınlar o zaman:
* s60 işletim sistemi...
* kaynak kodu açık olmalı istediğin gibi patch match'e girişilebilmeli!... (buradan yeri gelmişken nokia'ya ban! Big Grin)
* wi-fi
* bluetooth

hemen siparişi veriyom abi nokyayaShifty
abi s9,2 koysaydın bari havan olurdu son sistem die Big Grin
tusları yanda olsun
sx1 gbi mp3 çalabilsin
8gb destei olsun kafi bana
fugitif95 Wrote:
* s60 işletim sistemi...
* wi-fi
* bluetooth

nokya olmasss!.. gıcık oluyorum şu nokia'ya!!... adam sanki yangından mal kaçırır gibi tüm kodları saklıyor!... bi' microsoft bi'de nokia duble ban!... Toungue
cagri Wrote:abi s9,2 koysaydın bari havan olurdu son sistem die Big Grin
zaten o dediğin s60 v3 olarak geçiyor bildiğim kadarıyla!... Rolleyes
o zaman samsung kaldı varmı samsung da tanıdıı olan Toungue

nokyanın köküne kibrit suyu yha sadece kullanımı kolay bide herkeste var şarj bulması kolay die alıyolar Big Grin
nadiren Wrote:
fugitif95 Wrote:
* s60 işletim sistemi...
* wi-fi
* bluetooth

nokya olmasss!.. gıcık oluyorum şu nokia'ya!!... adam sanki yangından mal kaçırır gibi tüm kodları saklıyor!... bi' microsoft bi'de nokia duble ban!... Toungue

ama bizi ne siemens pakladı ne de sonierikson...sırf s60 platformu için yine nokia derim ben...samsung desen çaparız zatenLaugh
nadiren Wrote:

buda benim en büük gaf ım oldu galiba Popcorn
abi bu arada nokya nın sitesinde yazılım güncelleme die bşi var ne olaki o bilgisi olan varmı ?
http://www.nokia.com.tr/A4356061
cagri Wrote:nokyanın köküne kibrit suyu yha sadece kullanımı kolay bide herkeste var şarj bulması kolay die alıyolar Big Grin

evet yaa, buna bitiyorum, "abi, herkesde şarjı var, hiç zorda kalmayayım diye nokya aldım, özelliği mzözelliği yok, birazıcık da pahalı ama ossun, sonuçta nokya!!.."

ihsan, s60 platormu konusunda nokya'nın üstünlüğü konuusnda haklısın ama içim el vermiyor işte!! Whistling

cagri Wrote:abi bu arada nokya nın sitesinde yazılım güncelleme die bşi var ne olaki o bilgisi olan varmı ?
http://www.nokia.com.tr/A4356061
geç onu çağrı!... sadece bir kaç bug düzelten bir şey...

şu rokr e2 s60 olsaydı mükemmel tel olurdu aslında!... hatta coşku sen de almıştın dii mi bir ara?!?
cagri Wrote:
nadiren Wrote:

buda benim en büük gaf ım oldu galiba Popcorn

yok bea v9.2 ile s60v3 aynı şey değil...s60 platformun ismi,9.1 lerinde v3ü var..daha bi de feature packler var ki hiç sormayın keşmekeşBig Grin
bu ne yaa...?

milletin muhabbet için konuya ihtiyacı varmış...Big Grin

s60 güzel ama nokia olmasın mümkünse. motorola'nında güzel symbian modelleri var. denemek gerek...
hea yani gafı ben yapmamış oldum ii Big Grin

naapalım abi sx1 e veda günü gelince nokyanın yolunu tutucaz mecbur Shy
fugitif95 Wrote:yok bea v9.2 ile s60v3 aynı şey değil...s60 platformun ismi,9.1 lerinde v3ü var..daha bi de feature packler var ki hiç sormayın keşmekeşBig Grin
nokyanın işleri işte!...ahan bir daha ban!... :ban.gif: Toungue

yaw, ihsan niye bi' ban.gif yok sitede?!? blink
adigehalil Wrote:bu ne yaa...?

s60 güzel ama nokia olmasın mümkünse. motorola'nında güzel symbian modelleri var. denemek gerek...

haklısın halil abi pek sessizdi forum motorola farklı bi drum bzim dükkana bi v3 geldi blututtan fotoğraf alana kadar akla karayı seçtim gönder seçeneği yok meersem kopyala seçeneinden griliyomuş ne alakaysa blink

aynen abi çoktan beri toplanamıyorduk iyi oldu...kusura bakma senin konuyu da dağıttık amaShy

motorolanın şu tip olayını aşıp bar tipinde adam gibi bi model üretmesi gerekir...makinlarda ne dizayn var ne de göz nizamıblink

motorola!Nın var mı symbian tel'i? hangisi?!?...

dediğim gibi benim tercihim rokr e2 symbian özellikli olanı Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's