nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:o smart movie işini hiç sorma yaaa elimde birsürü film var ve hepsini izledim ama o filmleri eklemeye vakit yok tam bir film hastasıyım mükemmel izlenmesi gereken filmler var ama hadi bakalım sen başlat bende ekleyebilirsem yardımcı olmaya çalışırım...bi sinerji yaratırız...
başladım bile 
başladın da bunlar ingilizce ama

nese artık türkçe filmleride ben eklerim napalım..vaktim olunca tabi bu okul staj kamera bilgisayar işleri insanda vakit bırakmıyo utanmasalar gecede uyutmıcaklar beni

çıksın ixsan çıksın bende çıkmasını istiyorum zaten eğer os9.5 çıkarsa 9.2 uygulamalar daha da artacaktır belkide sertifika işleri dahada kolaylaşır yoksa bu signed sitesi öldürücek bizi hala üye olamadım bende bıraktım hazır programları kullanıyorum tema sıkıntımız yok şükür..bide 6120 de ekran görüntüsü alabilsem tema eklicem ama nerde adamlar 9.2 koymuş ama yanına kalem tuşunu unutmuşlar eh ne diyelim tek diyecek lafım 'nokia' işte
senin makina iyi sen kafanı yorma hangi mağazaya girsem bana 6120 gösteriyor adam,başlıyor özelliklerini saymaya,ben de hiç bilmiyormuş gibi dinliyorum kuzu gibi,adam da kendini bi yerde pro telefoncu zannediyor
ekran görüntüsü alan pro hiç yok demek,neyse nasıl olsa çıkar...versiyon çok yeni...
fugitif95 Wrote:senin makina iyi sen kafanı yorma hangi mağazaya girsem bana 6120 gösteriyor adam,başlıyor özelliklerini saymaya,ben de hiç bilmiyormuş gibi dinliyorum kuzu gibi,adam da kendini bi yerde pro telefoncu zannediyor
ekran görüntüsü alan pro hiç yok demek,neyse nasıl olsa çıkar...versiyon çok yeni...
güldürdün valla beni ixsan pro telefoncu haha
6120c gerçekten güzel aldığım günden beri çok memnunum
ekran görüntüsü alan pro varda telde kalem tuşu olmadığı için ekran görüntüsü almıyo kalem olarak kareyi kullanıyorum yine olmuyo artık başka proların çıkmasını beklicem..bigün 6120c içinde yaparlar..

nese artık türkçe filmleride ben eklerim napalım..vaktim olunca tabi bu okul staj kamera bilgisayar işleri insanda vakit bırakmıyo utanmasalar gecede uyutmıcaklar beni

[/quote]
orjinalini seyretmek daha iyi oluyor hem altyazı ayarlamak hiç de zor değil...
nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:
[/quote]
kızma yaw bşy demedim

gizli.ajan_sx1 Wrote:nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:
kızma yaw bşy demedim

[/quote]
kızmadım tabii ki de... temalara başlamamın sebebi olan sx1'ciye (en azından eski sx1'ciye) nasıl kızabilirm hem!... al mısır ye!...

halil arada böyle konular açarsan forumun hit problemi kalmaz

yarım günde 4 sayfa

birinin fitili ateşlemesi lazımmış...

nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:
kızma yaw bşy demedim
kızmadım tabii ki de... temalara başlamamın sebebi olan sx1'ciye (en azından eski sx1'ciye) nasıl kızabilirm hem!... al mısır ye!...

[/quote]
eski sx1'ci

bak bunu sevmedim işte tamam 9.2 ye döndük ama sx1'i ömrümün sonuna kadar bırakmıcam ortamlarda hala namım sx1 ci olarak geçiyo..
bu telefon eroin gibi alışkanlık yaptı bende...
gizli.ajan_sx1 Wrote:nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:nadiren Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:
kızma yaw bşy demedim
eski sx1'ci

bak bunu sevmedim işte tamam 9.2 ye döndük ama sx1'i ömrümün sonuna kadar bırakmıcam ortamlarda hala namım sx1 ci olarak geçiyo..
bu telefon eroin gibi alışkanlık yaptı bende...
[/quote]
yani şu an kullanmadığından kinaye idi o
eski'si...
Bide millet nelere takılıo biz hala 6630 a talim
Elin oğlu yapıyor yav. Su teknolojiye bi türlü ayak uyduramadık...
Herkeslerde burda toplanmış.çorbada benim de tuzum bulunsun istedim.
Zamanında Sx1 ile kapışmaya çalışan p900 vardı.Almak için 2si arasında kararsız kalmıştım ama tabi ki sx1 i seçtim
Nokia nedir Yeni bir deterjan mı

))
sx1.pl forumlarında bu alet hakkında bayağı bilgi sahibi oldum, sadece siemens'İn yapmayı planladığı sx2'nin concepti imiş, adamın bir şekilde eline geçmiş, sadece kasa değişik aslında.. içi 24 mb flashlı bir sx1'... başka bir şey değil...
bunlar da fotoları:
![[Image: d10055cdcd8e5004.jpg]](http://images12.fotosik.pl/74/d10055cdcd8e5004.jpg)
desene haybeye 90 mesay yazmışız:Dgerçi iyi oldu bi muhabbet ortamı lazımdı...
fugitif95 Wrote:desene haybeye 90 mesay yazmışız:Dgerçi iyi oldu bi muhabbet ortamı lazımdı...
iyi oldu iyi!... ortalık şenlendi biraz!... o kadar sessiz ki ortalık yeni tema bile vermeye eriniyorum!...

nadiren Wrote:fugitif95 Wrote:desene haybeye 90 mesay yazmışız:Dgerçi iyi oldu bi muhabbet ortamı lazımdı...
iyi oldu iyi!... ortalık şenlendi biraz!... o kadar sessiz ki ortalık yeni tema bile vermeye eriniyorum!... 
sen ver temaları düşünme:popcorn:elbet bi alan bulunur...biz hergün burdayız da yazmıyoz ya da yazacak vakit olmuyor bakma

vay bea ne umutlanmıştık
umut yine nokyada arkadaşlar imza toplayıp fax çekelim yan tuş takımlı telefon istiyoz die

modem varyantı da B100 müş, ilk üretim sx1 lerden

sx2 kuru gürültü çıktı

joystcik yerine yönetim tuşları yapıp, bir de 2 parça boardı tek parça haline getirseler benim için yeterdi halbuki
nadiren Wrote:adamlar sadece dışını dizayn edip cebit'te görücüye çıkarmışlar (sanırım 2005'di), o kadar yani!...