Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: -> SX2 almak isteyen...?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
fugitif95 Wrote:
nadiren Wrote:
cmert Wrote:joystcik yerine yönetim tuşları yapıp, bir de 2 parça boardı tek parça haline getirseler benim için yeterdi halbuki Shy

nadiren Wrote:adamlar sadece dışını dizayn edip cebit'te görücüye çıkarmışlar (sanırım 2005'di), o kadar yani!... Toungue

ben de symbian 9.1 isterim üstüne!... ekran da 320x240 16 milyon renk olmalı (mesela rokr e2 ekranı) Toungue

ver coşkuyu ver coşkuyu yok mu artıranToungue
biri coşku mu dedi?!? Rolleyes
n 95 modelinin aynısı yanlara tuş eklesinler istiyen açıp normal tuş takımlı kullansın Big Grin
sx1 den ne hayır gördükki sx2 den ne hayır görelim.
erkahan Wrote:sx1 den ne hayır gördükki sx2 den ne hayır görelim.

walla ben temmuz 2007'de aldım sx1'imi 2.el... çok hayrını gördüm halen daha görüyorum Thumbup

bak nadir abimiz çok hayrını görmüş. bende gördüm; hala kullanırım. sen ne tür bir hayır bekliyordun...Smile
adigehalil Wrote:

bak nadir abimiz çok hayrını görmüş. bende gördüm; hala kullanırım. sen ne tür bir hayır bekliyordun...Smile

valla bu arkadaş heralde sx1den çok çekenlerden:Dhani vardı ya ikinci gün telefonu bozulup servise gönderenlerThumbup
benim bi arkadaş 1,300 civarlarındayken almıştı telefon açılmadı Big Grin ertesi gün aldıımız yere götürdük Toungue
lafa bu olsa olsa Sx1,5 olur 2 diyemem muhtemel hatalar olası şekilde devfam ediyordur. gene sx1 farklı beya hele o yandaki tuş takımı ve o tuş takımının oluşturduğu sorunlar onları düzeltmek için yapılan çalışmalar, vs. Smile
genede sx1 derim
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's