arkadaşlar elimde yarım saatlik bir vidyo var içinden 10 dakkalık bir yeri kesip almam lazım bunu yapabileceğim kolay bir program var mı?cok lazım arkadaşlar çok önemli bi konu bu benm için yardımlarınızı bekliyorum..
AVS Video Tools kullanabilirsin, hem istediğin gibi kesme hemde formatlar arası çevirme işini yapabilir
http://www.avsmedia.com/VideoTools/index.aspx
Quote:Cut unwanted parts and TV advertisings
from DVDs or video files recorded with PVR, DVR & DVD camcorders. Our scene detection algorithm saves your time by splitting video into episodes. Leave the scenes you need, delete the ones you don't.
deniyorum çok teşekkürler
beğeneceğini umuyorum rica ederim

Süper Video Splitter

olmadımı ?

olmadı yada ben yapamadım..
edit:arkadaşlar bütün uğraşlara rağmen vidyoyu hala kesemedim 30 dakkalık bir vidyo ve trt2'den orjinal kalite çekimde 1.12gb kapasitesi ve oldukça yüksek çeviri yaptık kalitesi düştü kesmek istedim olmadı..
sonic verdiğin program cok güzel basitçe yaptım ama unregistered olduğu için kafasına göre kesti bazı yerleri göstermiyo üstüne UNREGISTERED die yazı yazıyo..
yardımları bekliyorum
arkadaşlar ne yaptıysam olmadı
AVI MPEG RM WMV Splitter programını buldum hemde tam sürüm serial felanda buldum hatta istediğim yeri kestim bu seferde ses 2-3 saniye erken geliyo yaw düzgün kesme yapan bir program yoktu bu millet nasıl kesme yapıyo..
pazartesi günü vidyo kesilmiş olması lazım ve gece 1.30 oldu ben hala bununla uğraşıyorum birtürlü olmadı yardımlarınızı bekliyorum...
vidyo kesilmiştir..konu kilit.