:sorry:slm arkadaslar mmi board üzerindeki ana borda gecen soket ortadan catlamıs teli düsürdüm o yüzden galiba elinde bozuk işe yaramıcak mmi bord olan varmı 30 ytl bile veririm baska yerde bulamadım sx1 im o yüzden 1 aydır yatıyor lütfen yardımlarınızı ve bozuk mmi bordlarınızı esirgemeyin...
saygılar...
talha415 Wrote::sorry:slm arkadaslar mmi board üzerindeki ana borda gecen soket ortadan catlamıs teli düsürdüm o yüzden galiba elinde bozuk işe yaramıcak mmi bord olan varmı 30 ytl bile veririm baska yerde bulamadım sx1 im o yüzden 1 aydır yatıyor lütfen yardımlarınızı ve bozuk mmi bordlarınızı esirgemeyin...
saygılar...
sağlam bir mmi board bulursan çok şanslısın!... bence (eğer istanbulda isen) sirkeci'deki telcileri bir dolaş... oradan çıkma bir mmi board bulabilirsin... ama 30'a vereceklerini hiç sanmıyorum...
talha senin için buralara bi bakıcam bizim parçacıda olması lazım taa ben sx1'den ayrılmadan önce elinde 3-4 tane vardı ama sorunları vardı heralde yapılma aşamasında falan filan diyodu..eğer çıkma yada çalışan varsa şanslısın

talha415 Wrote::sorry:slm arkadaslar mmi board üzerindeki ana borda gecen soket ortadan catlamıs teli düsürdüm o yüzden galiba elinde bozuk işe yaramıcak mmi bord olan varmı 30 ytl bile veririm baska yerde bulamadım sx1 im o yüzden 1 aydır yatıyor lütfen yardımlarınızı ve bozuk mmi bordlarınızı esirgemeyin...
saygılar...
eğer hala ihtiyacın varsa bende ikitane var verbilirim sana bi tanesini...
hakan_61 Wrote:eğer hala ihtiyacın varsa bende ikitane var verbilirim sana bi tanesini...
bana cok acil lazim eger elinde varsa ben alabilirim 0555 391 1235
satabilirim bi tane msn:ufuk198367@msn.com
bende mmi bord fazladan 1-2 adet sağlam çalışır durumda var ....sen 35 ytl yi gözden çıkarmışşın ama o paralara bulamassın iyi araştır bulamassan 55ytl ye gönderebilirim balıkesir ve çevresi elden teslim ederim mmi bord çalışır durumda test point yapılmış haldedir
kardes elımde bozuk var eyer kargoyu karsılarsan gonderebılırım sana para falanda ıstemez eyer saglam ıstıyosan o da var onu da satabılırım
msn :volki-ceza@hotmail.com