Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: c2f+ by nadiren v2 Winswup Firmware ss'leri!.... :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
c2f+ by nadiren'deki küçük hatalar hep canımı sıkıyordu (ingilizce desteğinin olmaması, c: before e: before z: patchi'nin arasıra teli bzztt yapıp kapatması, script.ini dosyasındaki bir kaç ufak hata vb.), öncelikle şu hataları düzelteyim dedim, amacım sadece a:'yı düzenlemekti ama şunu da yapayım bunu da ekleyeyim derken bir de baktım yeni bir fw olmuş!... Big Grin

yakında c2f+ by nadiren v2'yi yayınlayacağım, şu an test ediyorum, hatta ss'leri vereyim şimdiden: [:'(]

Bu fw'de daha önce sorun çıkaran bir kaç patch'i eklemedim, yerine yeni patch'lerden "tarihi her zaman göster" vb. gibi bir kaç patch ekledim, daha önceki fw'de script.ini dosyasındaki bir kaç hatayı düzelttim, a:'daki programları (fexplorer'ı ekledim) ve yazı fontunu değiştirdim, ilk versiyonda telin ingilizce desteği yoktu ve mmc kartsız fw çalışmıyordu, artık ingilizcede de sorunsuz kullanılıyor ve mmc'yi sadece ilk kurulumda ihtiyaç duyuyor fw!.. ve dahi vs... vs.... vs.... [Big Grin]

Sadece .mid ve .wav dosyalarını file manager tanımıyor, onu halletmem lazım o kadar!.... [:'(]

işte c2f+ by nadiren v2'nin ss'leri: Thumbup
[Image: c2fv2dx5.jpg]
fw'nin Spmark04 skorunu da yayınlayayım (cpu hızı 162 Mhz):

---- Test Results ----
SPMarks: 885
3D Game: 10.95 fps
3D FillRate: 2.60 Mtexels/s
3D PolyCount: 31.30 Ktriangles/s
2D Image: 38.40 fps
Image Scaling: 2.35 bitmaps/s
JPEG Encoding: 236.17 Kpixels/s
Contacts: 2.35 contacts/s
Calendar: 1.62 events/s
Disk Access: 4.62 files/s

bu spmark ss'i:
[Image: spmark04_975.jpg]
Yeni çalışmalarını 4 gözle bekleriz....Wink

Bu aralar foruma mesaj yazamıyor olsam da ruhum ve kalbim sizlerle...Wink

Hepinize kolay gelsin....
arkadaş çalışmalarında başarılar dilerim.ellerin dert görmesin
--DaNGeR-- Wrote:Yeni çalışmalarını 4 gözle bekleriz....Wink

nevzat44 Wrote:arkadaş çalışmalarında başarılar dilerim.ellerin dert görmesin

eywallah arkadaşlar destekleriniz için sağolun.. tek bir problem kaldı fw'de: dosya yöneticisi .wav, .mid .amr vb gibi ses dosyalarını çalmıyor ama tel sounsuzca bu dosyaları çalabliyor ayreten mp3'lerde ve fotolarda da bir sorun yok!.. bu sorunu çözer çözmez yayınlayacağım fw'yi!...
hahaha!.. uğraştım didindim, dosya yöneticisine ses dosyalarını (wav, midi, amr vb) çaldırmayı başardım ama bu sefer de mp3 dosyalarını çalmıyor!!.... Big Grin
tamamdır hallettim!... Wink

sorun e:'deki hafıza kartındaki mp3 player yedeğinde imiş (mp3 player skin'lerini değiştirmek için ihtiyaç duyuyordum), fw'de değil!... !!
evet artık fw hazır hale geldi!... upload edince linki buradan vereceğim, son olarak tüm profillerde tarihin silinmemesini sağlayan patch'i türkçeleştirdim, ss'lerde görüldüğü gibi her profilin kısaltması tarih yanında yazıyor:

[Image: profilek7.jpg]

Bu da Açılış Ekranı:
[Image: splashscreenig5.jpg]
Thumbup dostum ben senin her yaptıgın fw yi kullanıyorum ayrıca ( Palette4.dll ) çok güzel oldu temalarım
murat18 Wrote:Thumbup dostum ben senin her yaptıgın fw yi kullanıyorum ayrıca ( Palette4.dll ) çok güzel oldu temalarım
eywallah murat18, yeni fw'de eskisindeki (küçük de olsa) bir çok arızayı giderdim, hoşuna gittiğine sevindim... Thumbup
@nadir abi, spmark04 skoru nedir? pc'deki 3dmark gibi birşey mi? bir de o programı nereden indirebilirim?!?
kalimero Wrote:@nadir abi, spmark04 skoru nedir? pc'deki 3dmark gibi birşey mi? bir de o programı nereden indirebilirim?!?

evet aynen öyle bir program; sx1 için gerekli programlar olarak fw'yi verdiğim topic'de mevcut...
Reference URL's