yardım edin turkçe olmuyor
adres bu ama hangisim tr onu bilmiyorum....ama 600 -800 dene...galiba sen versiyor atmışsın telefona eger vrsiyon atmamış ayarlardan dil seceneğini değiştirmissin ve yapamıyorsan sen artık o telefonu kullan ma istersen....
http://eh.student.utwente.nl/~landy/inde...=M75_M75C/
admin :mobile
pasport:elibom
Beyler kardeşimde M75 var sw25 yükledik ingilizce oldu telefonu tekrardan nasıl TÜRKÇE yapabiliriz. ACİL YARDIM.
murat18 Wrote:Beyler kardeşimde M75 var sw25 yükledik ingilizce oldu telefonu tekrardan nasıl TÜRKÇE yapabiliriz. ACİL YARDIM.
sw25'in türkçe destekli olan varyantını yüklemelesiniz tele!.. hangi varyant olduğuna emin değilim...
@nadiren sw25'in türkçe destekli olan'ını bulamadık bulan olursa bi zahmet göndersin.
abi ben sx1 i ingilizce kullanıyom bi sorun olmuyo alışırsın neyi nerden bulcaanı biliyosan bulamazsanda kullanılır yani ingilizce

mobile/elibom'da da yok, internetten başka bir yerde bulman zor, ancak teknik serviste bulabilirsin
@nadiren teşekkür ederim SX1 gibi M75 i de Bir alt fw ye dönülemezmi acaba flash filan bulamazmıyız.
murat18 Wrote:@nadiren teşekkür ederim SX1 gibi M75 i de Bir alt fw ye dönülemezmi acaba flash filan bulamazmıyız.
dönülebilir, mobile/elibom'daki fw'ler winswup fw!.. winswup fw'lerde eski fw'yi yükleyebilrsin yeni üzerine....
mobile/elibom'daki fw'yi yüklemesini bulamadık SX1 den farklı nasıl yükleniyor bulamadık
ikinci mesajda verilen linkteki "M75_130100.xbz_service.zip" yada "M75_130400.xbz_service.zip" türkçe içerir...
turçe var ama sw 23 bana sw25 yada geri sw23 yada 13 için yardım edin birde ful flaş atmam lazım heralde onunasıl yapacam bilkmiyorum yardım cı olursanız sevinirim