Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: siemens m75 ingilizceoldu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
yardım edin turkçe olmuyor
adres bu ama hangisim tr onu bilmiyorum....ama 600 -800 dene...galiba sen versiyor atmışsın telefona eger vrsiyon atmamış ayarlardan dil seceneğini değiştirmissin ve yapamıyorsan sen artık o telefonu kullan ma istersen....

http://eh.student.utwente.nl/~landy/inde...=M75_M75C/

admin :mobile
pasport:elibom
Beyler kardeşimde M75 var sw25 yükledik ingilizce oldu telefonu tekrardan nasıl TÜRKÇE yapabiliriz. ACİL YARDIM.
murat18 Wrote:Beyler kardeşimde M75 var sw25 yükledik ingilizce oldu telefonu tekrardan nasıl TÜRKÇE yapabiliriz. ACİL YARDIM.

sw25'in türkçe destekli olan varyantını yüklemelesiniz tele!.. hangi varyant olduğuna emin değilim...
@nadiren sw25'in türkçe destekli olan'ını bulamadık bulan olursa bi zahmet göndersin.
abi ben sx1 i ingilizce kullanıyom bi sorun olmuyo alışırsın neyi nerden bulcaanı biliyosan bulamazsanda kullanılır yani ingilizce Wink
mobile/elibom'da da yok, internetten başka bir yerde bulman zor, ancak teknik serviste bulabilirsin
@nadiren teşekkür ederim SX1 gibi M75 i de Bir alt fw ye dönülemezmi acaba flash filan bulamazmıyız.
murat18 Wrote:@nadiren teşekkür ederim SX1 gibi M75 i de Bir alt fw ye dönülemezmi acaba flash filan bulamazmıyız.

dönülebilir, mobile/elibom'daki fw'ler winswup fw!.. winswup fw'lerde eski fw'yi yükleyebilrsin yeni üzerine....
mobile/elibom'daki fw'yi yüklemesini bulamadık SX1 den farklı nasıl yükleniyor bulamadık
ikinci mesajda verilen linkteki "M75_130100.xbz_service.zip" yada "M75_130400.xbz_service.zip" türkçe içerir...
turçe var ama sw 23 bana sw25 yada geri sw23 yada 13 için yardım edin birde ful flaş atmam lazım heralde onunasıl yapacam bilkmiyorum yardım cı olursanız sevinirim
Reference URL's