Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: n73 me veya p990i
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar sizden objektif yorumlar bekliyorum.
n73 me secmemin sebebi=siyah+2 gb kart hediyeli bunun disinda n73 ten benim gözümde bi fark yok.

n73 te yanlış bilmiyorsam 330 mhz arm işlemci var ramde tahmini n70 ile yaklasık ayndır.acaba p990i de durum nedir?
hangi telefonu tavsiye edersiniz?
iki cihazda symbian işletim sistemi kullanıyor.n73, kullanıcı dostu s60 arayüzü ile p990i nin karmaşık ve uygulamalarda sıkıntı çektiren UIQ arayüzünden bir adım öne geçiyor.
p990i nin en büyük artısı ise wireless i.ayrıca sytlus kalemi ve geniş ekranıyla pda ya daha yakın bir cihaz.
yerinde olsam n73 ü seçerdim; en azından beğenmediğinde elinde patlamaz Thumbup
n73'te 208mhz işlemci var.

p990'ı hiç elime almadım; büyük olması dışında diyecek lafım yok. n73 ise yüksek harici ses, kaliteli kamera, büyük ekran ve symbian olmasına rağmen tasarımıyla bana itici geliyor...
telefonun karmasıklığı veya kullanım zorluğundan şikayet edeceğimi sanmıyorum.begenmezsem satacagımda sanmıyorum.benim için en az 2 sene kullanılacak bir telefon olması lazım.n70 imi sattım gecenlerde ii telefondu(nokia karsıtı olmama ragmen kullandıgım ilk nokia) sx1 in yerini tutmaz ama...

hala kararsızım acaba p990i boyutunun eksilerini performansıyla kapatabilir mi?
abi bence p990i çünkü n73 bariz kro telefonu her ortamda krolardan ya n73 ya n95 çıkıyo bu nedenle hayatta kullanmam bu iki telefonu Big Grin
N 73 Thumbup
P990i Thumbup
Siemens Sx1 Toungue
(03-10-2008 08:14 PM)Activate Wrote: [ -> ]Siemens Sx1 Toungue

ThumbupYahoo
Reference URL's