EVVET ABICIM ALLAH HEPNIZDEN RAZI OLSUN HAYIR DUAMI ALDINIZ VALLA OLDU SX1 HAYATTA YASIYO

ILK ISIM SENIN FW NI YUKLEMEK OLCAK NADIREN ABICIM HERKESE SLM LAR SAYGILAR ALLAH RAZI OLSUN HPINIZDEN HEPINIZE TSK LER
eywallah volkan, çok sevindim emin ol teli kurtardığına

ABI CIM TMM DIR SX1 IME KAVUSTUM HEPNIZE TSK EDERIM ABI OZLELLIKLE DE SENDEN ALLAH RAZI OLSUN ABICIM KENDINIZI IYI BAKIN
SX1 KARDEŞLIYI
KESKİN GANGSTA (MC_VOLKİ-C) KADIKOYACIL =====SX1 HASTASI
volki-ceza Wrote:EYVALLAH KARDESIM
ilk sx1'i aldığımda ne tırsmıştım fw atmadan önce; dualar falan; ellerim titriyordu çok iyi hatırlıyorum joystick+power tuşlarına basarken!!... hehehehehehehee....
sx1'im 07 temmuzundan beri (özellikle fw hazırladığım zamanlarda belki günde 5-10 defa) 100'ü geçkin fw yedi sonra!!.. v2c'den sonra da daha fw atmadım telime, kendine gelsin diye nadasa aldım yavrucaazı

volki-ceza Wrote:EYVALLAH KARDESIM
ilk sx1'i aldığımda ne tırsmıştım fw atmadan önce; dualar falan; ellerim titriyordu çok iyi hatırlıyorum joystick+power tuşlarına basarken!!... hehehehehehehee....
sx1'im 07 temmuzundan beri (özellikle fw hazırladığım zamanlarda belki günde 5-10 defa) 100'ü geçkin fw yedi sonra!!.. v2c'den sonra da daha fw atmadım telime, kendine gelsin diye nadasa aldım yavrucaazı

EVT ABI ILK FW DE BENIMDE OLE OLDU ELLERIM FALAN TITRIYODU YAHA ALLAH SUKUR KURTARDIK SX1 I
SEVIYORUM BEN BU TELEFONU YAHA