emir-18 Wrote:beyler benim SX1 sapa saglam birazda olsa kapak çizildi istanbulda uygun fiyata kapak satan varmı acaba?
ben bi tamirciye sordum şirinevlerde orjinal kullanılmamış 0 km carbon black kasayı 50 liraya getirip takarım dio ama çok tuzlu geldi bana

cagri Wrote:emir-18 Wrote:beyler benim SX1 sapa saglam birazda olsa kapak çizildi istanbulda uygun fiyata kapak satan varmı acaba?
ben bi tamirciye sordum şirinevlerde orjinal kullanılmamış 0 km carbon black kasayı 50 liraya getirip takarım dio ama çok tuzlu geldi bana 
kesinlikle çok tuzlu,dediğim gibi susmuş bir carbon black'ı 30-40 ytl'ye full aksesuar olarak alabilirsin, ben geçenlerde aldım bir tane hem orjinal yedek birpilim oldu, hemde kasayı yeniledim!...

nadiren 20 30 liraya bulabilirsen temiz bi suskunda bana ayarlasana be hacı burda min 50 diolar bende öğrenci yemez yani o kadar paraya kıyamam

cagri Wrote:nadiren 20 30 liraya bulabilirsen temiz bi suskunda bana ayarlasana be hacı burda min 50 diolar bende öğrenci yemez yani o kadar paraya kıyamam 
walla donanimhaber'de geçenlerde 30'a satılmıştı susmuş bir carbon black! ben de 2 hafta kadar önce full kutu susmuş bir carbon black'i 40'a aldım orada!...
@nadiren sende az kelepirci değilmişsin hani

cmert Wrote:@nadiren sende az kelepirci değilmişsin hani 
senin 90 ytl'ye cillop gibin ice-blue full sattığını düşünürsek hiç de bilem!...

90 olsa yine iyi, 80 e gidiyo yavrum

Allah tan yabancıya gitmiyo

nakite sıkışık olmasam ne ala ...

bi süre inzivaya çekilicem

nadiren Wrote:walla donanimhaber'de geçenlerde 30'a satılmıştı susmuş bir carbon black! ben de 2 hafta kadar önce full kutu susmuş bir carbon black'i 40'a aldım orada!...
abi ben sürekli pc başında olmama rağmen o kadar yakın takip edemiyom piyasayı malum dükkan photoshop video montaj çok iş var

valla ya yavru satılmaz saklanır

Cmert demiş ne muhabbetler dönerdi diye.Ben geç geldim biraz tam muhabbetlerin sonlarına doğru.Eski başlıkları okurdum hep okur okur gülerdim:DBenim sx1 babamda babam kullanıyo cillop gibi batarya yettiği kadar sx1 yanımda ve en güvendiğim kişide

sx1 devri bitmedi kolay kolay bitmez ama bu seri devam etseydi çok güzel olur belki şuan sx3 hakkında birşeyler paylaşıyor olurduk
MaGNeS Wrote:bu seri devam etseydi çok güzel olur belki şuan sx3 hakkında birşeyler paylaşıyor olurduk
aynen nokia'nın 6600'la başlayıp n95'lere kadar getirmesi gibi symbian'ı!.. siemens'in sx1'le symbian'a yaptığı katkıyı sx2 hatta sx3'le devam ettirebilseydi böyle silinip gitmezdi belki de cep telefonu piyasasından...
eet siemens ten nefret ettiğim tek nokta sx1 i devam ettiremediler
nadir abi bu arada bi sx1 i daha hayata döndürdüm arkadaş için 65 liraya alıp 80 liraya satılcak druma geldi

ama arkadaş satmaz benim gbi hastası sx1 in

abi benim telefon akşam şarz olmuyo die kafayı yiyodum şarz makinasının ışıgıda yanıyo dedim gitti yavru 1 hafta yok moral 0 dı

demin telefoncuya gittim başka bi şarz makinasını denedim şarz oldu nası bi sevinç annatamam
abi nası kıyıp sattın sen yavruyu ya

Ohoo .. kargoya çıktı bile ..

hem bu ilk ayrılışım de değil ki, daha önce 4 defa satmış daha sonra bir şekilde yine buluşmuştuk ama bir daha buluşacağımızı zannetmiyorum … şu sıralar iş hayatına uygun kibar bir cihaz peşindeyim
gizli.ajan_sx1 Wrote:Ben ettim sen etme cmert sonra benm gibi geride kalan resimlere bakarsın!sevgilimden ayrılsaydım bu kadar resimlere bakmazdım valla keşke bozulsaydı da kenarda yatsaydı oyle izleseydim..6120c alırsın ama sx1'i ararsın okulda millet hala ajan sx1 diyo arkadaşlar öyle dedikce sx1 aklıma geliyo...tabi seçim senin cmert illa yenilik istiyorsan söylenecek fazla söz yok!
cmert Wrote:Ohoo .. kargoya çıktı bile .. 
hem bu ilk ayrılışım de değil ki, daha önce 4 defa satmış daha sonra bir şekilde yine buluşmuştuk ama bir daha buluşacağımızı zannetmiyorum … şu sıralar iş hayatına uygun kibar bir cihaz peşindeyim 
gizli.ajan_sx1 Wrote:Ben ettim sen etme cmert sonra benm gibi geride kalan resimlere bakarsın!sevgilimden ayrılsaydım bu kadar resimlere bakmazdım valla keşke bozulsaydı da kenarda yatsaydı oyle izleseydim..6120c alırsın ama sx1'i ararsın okulda millet hala ajan sx1 diyo arkadaşlar öyle dedikce sx1 aklıma geliyo...tabi seçim senin cmert illa yenilik istiyorsan söylenecek fazla söz yok!
biri 6120c'den mi bahsetti??
iş hayatına uygun küçük bi cihazmı oda ne oluyo............................