SX1 BİR EFSANEDİR....
HİÇBİR ZAMAN EFSANELER ÖLMEZ!!!.....
SX1 İN YANINDAKİ DİĞER TELEFON DA, 2. Bİ SX1 DİR....

@baris_sen
işte herkes senin gibi sx1 bitti mi diye düşünüyor ama yaşayanlar var yine senin gibi geri planda...bak sen de ne zamandan belli yoksun ortalarda...dinçer de öylesine...kötü manada söylemiyorum yanlış anlamayın,bir de full sömürü çalışanlar var ki onlar bir mesaj yazmaktan bile aciz çakma insanlar
"SX1 DEVRİ BİTTİ Mİ???" soruna cevap vereyim:
-Kısmen...

paylaşan paylaşacağını paylaştı, sömüren sömürdü ...
hala da azimle paylaşıma devam eden değerli arkadaşlarımız var.bence böyle sömürgenliğin hat safhada olduğu bir ortamda herşey normaldir

cmert Wrote:paylaşan paylaşacağını paylaştı, sömüren sömürdü ...
hala da azimle paylaşıma devam eden değerli arkadaşlarımız var.bence böyle sömürgenliğin hat safhada olduğu bir ortamda herşey normaldir 
o da doğru cmertcan ama bu forumu sekteye uğratan tek bi olay var(dı),anladın sen onu:shifty:yoksa burdaki muhabbet bitmezdi,sen de biliyorsun...
oo .. eskiden ne muhabbet dönerdi burda yav, günde 3-4 defa kafeye giderdim
bi de nerde o eski fugitif avatarları ...

yaza takılma ixancan, her mevsim uyar fark etmez

tez elden küçük hüsamettin tadında avatarlar isterim
fugitif95 Wrote:hiç sorma ya...çok matraktı bi zamanlar tm forum...bu arada avatar değişmiyor hacı benim niye bilmiyom ya:blink:yaz gelsin kastırırım yine sen kafanı yorma
bu yaz geldin geldin yoksa askerde ziyaretime kışlaya gelirsin
fugitif95 Wrote:rahat ol sen yazın avcılara gelecem

sx1 devri bitmez yaa

yada biz bitmesini istemiyoz

4 yıl boyunca çalışan emektar telefonunu bzim kadar koruyup kollıyan varmıki
sx1 le vedalaşma vakti geldiinde hayatımın en zor günü olucak buna eminim

ama szin gbi arkadaşlar edindiim içinde çok mutluyum sx1 olmasa bile bu kardeşliin devam etceene eminim belki nokya sayfasına kayarız

cmert Wrote:paylaşan paylaşacağını paylaştı, sömüren sömürdü ...
hala da azimle paylaşıma devam eden değerli arkadaşlarımız var.
sx1'im pert olana kadar paylaşıma devam!....
ha, bazen bir teşekkür bile çok görülüyor ama, olsun ben yine de elimden geldiği kadar paylaşmaya çalışacağım burada!...
ben bu forumdan çok şey aldım, bir anlamda geri ödeme benimki!...
bende bu arasıra uğraynlardanım sx1 bozuk ama olsun hala açmaaycalışınca sesi geliyo o yetr öss nedeniyle baya ihmal etim ayıp oldu kusura bakmayın
abi tek tuşu çalışana kadar kullanıcam sx1 i artık pc ye bağlayıp şahsi ev telefonum bile yapabilirim öyle bi aşk bilmem anlata bildimmi

Sx1 devri neden bitsinki bende 4 tane sapağlam sx1 var şuanda,
Kullanmayı bilene problem çıkarmaz zaten.
Daha uzun yıllarda kullanmayı düşünüyorum,
zaten yanına bide sxg75 aldım canavar bi ikili oldu

jkomando Wrote:Sx1 devri neden bitsinki bende 4 tane sapağlam sx1 var şuanda,
Kullanmayı bilene problem çıkarmaz zaten.
Daha uzun yıllarda kullanmayı düşünüyorum,
zaten yanına bide sxg75 aldım canavar bi ikili oldu 
belki sx1 devri bitmadi ama ne yazık ki kardeşliği bitmek üzere!...

böyle şeyler yazıpta içimi parçalamayın

beyler benim SX1 sapa saglam birazda olsa kapak çizildi istanbulda uygun fiyata kapak satan varmı acaba?
emir-18 Wrote:beyler benim SX1 sapa saglam birazda olsa kapak çizildi istanbulda uygun fiyata kapak satan varmı acaba?
en mantıklısı kasası iyi durumdaki susmuş bir sx1 alıp kendin değiştirmen, 30-40 ytl'ye alabilirsin böyle bir sx1'i..
slm beyler
ben artik tele pek bakmaz oldum pilide 3-4 saat gidiyordu idle durumunda

yeni pil aldim 1 gunu bulmuourdu bende bugn bi bakinem dedim sx1im için bişiler bu aradada cumartesi gunu benq p50 siparis gectim ama hala emektar sx1im dier cebimde olacak

sx1 aşkı bşka oluyo ya n95 bile ilgimi çekmiyo nası ayrılcam ben bu keratadan ya