Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: NOD32 2.7
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar kaspersky kullanıyordum biraz kasmaya başladı bugün yeni bir virüs programı kurmak için arama yaptım bunu buldum.
kurdum ve sistem gayet güzel çalışıyor kasma olayı yok sizinlede paylaşmak istedim..

[Image: adszzh6.jpg]

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

NoT:kurulum tamamlandıktan sonra güncelleme yapmayı unutmayın!
şu an NOD32 3.0 veya Eset Smart Security var piyasada.kullandığın sürümü güncelle bence.bende 3.0 versiyonunu kullanıyorum, şimdilik memnunum Thumbup
aldığım yerde güncelleme yapın felan diyo zaten bilgisayarda bu sürüm güncel değil diyor güncelleme acık ama nedense hala güncellemedi...yardımcı olabilir misin?
edit:şimdi kurcaladım ayarları cmert güncellemeyi yapıyor ayrıca haftalık güncelleme ayarınıda yaptım..
güle güle kullan Thumbup
kaspersky iidir doğrudur biraz kasar bilgisayarı ama her hangi bir virüsü kaçırdığını görmedim nod 32 yi çok kullandım ve kimseye tavsiye etmem Big Grin
şu işin bi orta yolunu bulamadık gitti, kaspersky virüs kaçırmıyo ama kasıyo; nod32 virüs kaçırıyo ama makinayı hiç kasmıyo ... Swoon
şimdiye kadar bir sorun yaratmadığı için nod32 kullanıyorum ama bi yanlışını görürsem gözünün yaşına bakmam Shifty
cmert Wrote:şu işin bi orta yolunu bulamadık gitti, kaspersky virüs kaçırmıyo ama kasıyo; nod32 virüs kaçırıyo ama makinayı hiç kasmıyo ... Swoon
şimdiye kadar bir sorun yaratmadığı için nod32 kullanıyorum ama bi yanlışını görürsem gözünün yaşına bakmam Shifty

şuan bi kaspersky yükle ve tarat virüs çıkabilir Big Grin sana delil olara Toungue
evet bende sizin gibi düşünüyorum kaspersky yüklüydü bu zamana kadar ve hiç virüs şikayetim olmadı sadece biraz kasıyo...
tanıdıklarımda da nod32 yüklü ve sürekli virüs sıkıntısı yaşıyolar..
bende bi denemek istedim blgisayar hafiflesin die zaman ilerledikçe sonuçlarını görücez...
Reference URL's