02-02-2008, 01:42 PM
Pages: 1 2
02-02-2008, 01:57 PM
Şık diyolardı da bu kadarını beklemiyordum.cebimden çıkarmaya çekiniyorum ya, tüm bakışlar üzerinde 
Üzerinde fw48 vardı ve herkesin şikayet ettği gibi yavaştı.fw58 i yükleyince canavar gibi oldu.şu ana kadar tüm beklentilerime cevap verdi diyebilirim, sesi ve bekleme süresi el71 den iyi.şu an tek sıkıntım media playerının biraz basit olması.ekolayzırdan geçtim, karışık çal seçeneği bile yok
şöyle güzel bir mp3 çalar bulupta yüklersem tadından yenmez 
sl91 menü ikonlarını da yükledim, çok yakıştı

Üzerinde fw48 vardı ve herkesin şikayet ettği gibi yavaştı.fw58 i yükleyince canavar gibi oldu.şu ana kadar tüm beklentilerime cevap verdi diyebilirim, sesi ve bekleme süresi el71 den iyi.şu an tek sıkıntım media playerının biraz basit olması.ekolayzırdan geçtim, karışık çal seçeneği bile yok
şöyle güzel bir mp3 çalar bulupta yüklersem tadından yenmez sl91 menü ikonlarını da yükledim, çok yakıştı

adigehalil Wrote:ilk izlenimler...?
02-02-2008, 02:01 PM
cmert Wrote:@ixancan
daha önce balıkesirde tanıdıklarım var, kendine dikkat et demiştim değil mi
:Dyalnız bi sorun var...ben niğdedeyim

bu arada yeni makine hayırlı olsun...
02-02-2008, 02:03 PM
java uygulamalarından bi hayır bekleme. sxg'de çok yavaş çalışıyorlardı. e2'de kullandığım kd player vardı. fonksiyonel, hızlı bir javaydı. umarım ef81'de de yakın performansta çalışıyordur...
sen şimdi modopo, siemensmania, allsiemens üçlüsünü hatmedersin...
sen şimdi modopo, siemensmania, allsiemens üçlüsünü hatmedersin...

02-02-2008, 02:03 PM
sağol ixancan 
ne bileyim pc yi bozmayınca hala balıkesirdesin sandım

ne bileyim pc yi bozmayınca hala balıkesirdesin sandım

fugitif95 Wrote::Dyalnız bi sorun var...ben niğdedeyim
bu arada yeni makine hayırlı olsun...
02-02-2008, 02:35 PM
acelemiz yok ya, sindire sindire 

adigehalil Wrote:sen şimdi modopo, siemensmania, allsiemens üçlüsünü hatmedersin...
02-02-2008, 09:15 PM
cmert Wrote:acelemiz yok ya, sindire sindire
adigehalil Wrote:sen şimdi modopo, siemensmania, allsiemens üçlüsünü hatmedersin...
sen başla dca-540 benden:laugh:bu arada fwler baya ilerlemiş fw15 neree fw58 nere

Pages: 1 2