Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SİEMENSLERDE WİNDOWS MOBİLE (ŞAŞIRDIM)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ÖZELLİKLE HALİL ABİ VE COŞKU ABİYE SESLENİYORUM... BENİM TELEFONA FLASH ATTIRDIĞIM ADAM,CAMA SÖLE BİŞİ ASMIŞ... SİEMENSLERE WİNDOWS MOBİLE YÜKLENİR DİYE... ŞAŞIRDIM KALDIM ORDA,AÇIK OLSAYDI DÜKKAN GİDİP SORCAKTIM.OLUOMU ÖLE BİŞEY YA... ÇOK İLGİNÇ GERÇEKTEN..YOKSA ADAM TEMA FALANMI ATIYO TELEFONASmile
adam flash attı da wm kusur kaldı ... temadır bence Big Grin
bencede öledir. adamda birazcık var zaten,benim telefona flası o atmamış arkadasına yollamış o yapmışSmile TELEFONCU ÇÜNkü adamSmile
vay... neler yaparmış bizim telefoncular...Big Grin

büyük ihtimalle temadır. adam aşmışsa bir ihtimal patch yapar. öyle bir durumdada stabiliteyi sağlamak zor...
yani temadır diosunuzzSmile ben ona sorarım yarınnSmileSmile
yaparlar abi ben inanırım...n70e n80 fwsi atan zihniyet sx1e wm6 da kurarLaugh
ben buna gülerim ya Yahoo

fugitif95 Wrote:yaparlar abi ben inanırım...n70e n80 fwsi atan zihniyet sx1e wm6 da kurarLaugh
adigehalil Wrote:vay... neler yaparmış bizim telefoncular...Big Grin

büyük ihtimalle temadır. adam aşmışsa bir ihtimal patch yapar. öyle bir durumdada stabiliteyi sağlamak zor...

adam yeni bi patch yapmış ta olabilir,halil abinin dediği gibiSmile ben bide şuna şaşıyorum:adamlar patch üretiyo,ben daha hazır patchleri telefonuma uygulayamıyorumSmileSmile çok ilginçSmileSmile
Reference URL's