02-06-2008, 04:29 PM
02-06-2008, 04:34 PM
sayın abicim tabiki yükleyemem sx1 fw sini baska bi tele... sorumu söle söle düzeltiyim o zaman... mesela diyelim cx75 fw si var elimizde... bu telefona uygun patchleri fw ye yükleyip,telefona kurabiliomuyuz bu fw yi tekrar...onu merak ediyorum...

02-06-2008, 04:36 PM
tekrar merhaba arkadaşlar, telefonumun c: sürücüsünü 11,8mb yapmayı başarabildim, yardımlarınız için teşekkürler!...
02-06-2008, 04:43 PM
ardaculha Wrote:sayın abicim tabiki yükleyemem sx1 fw sini baska bi tele... sorumu söle söle düzeltiyim o zaman... mesela diyelim cx75 fw si var elimizde... bu telefona uygun patchleri fw ye yükleyip,telefona kurabiliomuyuz bu fw yi tekrar...onu merak ediyorum...şimdi anlaşıldı, evet bir miktar patch var sx1 dışı cihazlar için de; hatta bu işin üstadı @adigehalil'in bununla ilgili topic'inde daha detaylı bilgi de bulabilirsin ama kesinlikle bir sx1 kadar olamaz diğer telefonlardaki patch olayı...
02-06-2008, 04:44 PM
nadiren Wrote:ardaculha Wrote:sayın abicim tabiki yükleyemem sx1 fw sini baska bi tele... sorumu söle söle düzeltiyim o zaman... mesela diyelim cx75 fw si var elimizde... bu telefona uygun patchleri fw ye yükleyip,telefona kurabiliomuyuz bu fw yi tekrar...onu merak ediyorum...şimdi anlaşıldı, evet bir miktar patch var sx1 dışı cihazlar için de; hatta bu işin üstadı @adigehalil'in bununla ilgili topic'inde daha detaylı bilgi de bulabilirsin ama kesinlikle bir sx1 kadar olamaz diğer telefonlardaki patch olayı...
çok saol...tsk ederim
02-06-2008, 04:45 PM
ya sayfa çevrimiçi görüntüleniyor da kalmış ben yemekteydim
...24 saat teknomag sayfam açık durur
bu arada benim yerime cevap vermişsin nadir abi sağolasın
n-gage için de modlanmış fw var diye biliyorum...hatta n-gage için overclock prosu da var sx1inki gibi...eğer yanlış hatırlamıyorsam...
...24 saat teknomag sayfam açık dururbu arada benim yerime cevap vermişsin nadir abi sağolasın

n-gage için de modlanmış fw var diye biliyorum...hatta n-gage için overclock prosu da var sx1inki gibi...eğer yanlış hatırlamıyorsam...
02-06-2008, 04:49 PM
fugitif95 Wrote:ya sayfa çevrimiçi görüntüleniyor da kalmış ben yemekteydim...24 saat teknomag sayfam açık durur
bu arada benim yerime cevap vermişsin nadir abi sağolasın
ngage için hiç duymadım, ki zaten nokia tüm tellerinin software'lerini kilitlediği için nokialarda patch falan meselesi imkansıza yakın gibi birşey!...
02-06-2008, 05:02 PM
en70 için nedense hiç bişey yok 

fugitif95 Wrote:n-gage için de modlanmış fw var diye biliyorum...hatta n-gage için overclock prosu da var sx1inki gibi...eğer yanlış hatırlamıyorsam...
02-06-2008, 05:05 PM
cmert Wrote:en70 için nedense hiç bişey yok
fugitif95 Wrote:n-gage için de modlanmış fw var diye biliyorum...hatta n-gage için overclock prosu da var sx1inki gibi...eğer yanlış hatırlamıyorsam...
gerekli herşey dahil sayılır o yüzden

fubuyla v-klay'le işim olmaz...3. parti uygulamalar bazı eksikleri tamamlamak için yeterli

02-06-2008, 05:18 PM
seni ben imzamla döverim diyosun yani 

02-06-2008, 05:22 PM
cmert Wrote:seni ben imzamla döverim diyosun yani
estağfirullah cmertcan öyle şey mi olur...
n70 kendini belirli platformlarda ifade etmiş bi cihaz...:cool:eskidi filan ama her işimigörüyo sağolsun, bi camlarısilmediği kaldı

02-06-2008, 05:38 PM
siemens'ten başkası yalandı. o da yalan oldu...
artık başka aşklar arayacağız kendimize. gerçi bazıları çoktan bulmuştu ama
cmert inceleme ne zaman...?
artık başka aşklar arayacağız kendimize. gerçi bazıları çoktan bulmuştu ama
cmert inceleme ne zaman...?
02-06-2008, 05:39 PM
Parana kıyda ucuzundan bi camsil al bea 
De bakim ekran çözünürlüğünü kulağıma
ronaldo amcam inceledi ya

fugitif95 Wrote:estağfirullah cmertcan öyle şey mi olur...
n70 kendini belirli platformlarda ifade etmiş bi cihaz...:cool:eskidi filan ama her işimigörüyo sağolsun, bi camlarısilmediği kaldı
ronaldo amcam inceledi ya

adigehalil Wrote:cmert inceleme ne zaman...?
02-06-2008, 05:43 PM
cmert Wrote:Parana kıyda ucuzundan bi camsil al bea
176x220 px...noolmuş

işletim sistemi yeter bea...

02-06-2008, 05:45 PM
adigehalil Wrote:gerçi bazıları çoktan bulmuştu ama
halil abi beni kastettin demi:Dya napam benim emektar sx1 dayanmadı fazla...sx1in giderilmeyen bazı eksiklikleri var biliyosun...

ama herşeye rağmen balıkesirde dolabımda bi carbon sx1 var en sağlamından

02-06-2008, 05:47 PM
ben inanmam ronaldo'ya. o ne anlar siemens'ten. reklam parasını alamadığı için dava etmişti siemens'i...
cihaz eskidi artık, belki yakında piyasadan kalkar ama ehil birinin incelemesini hakediyor bence. öyle çok detaylı birşeye gerek yok. temel özelliklerini hakkıyla yerine getirebiliyor mu, ses durumu, video oynatma performansı, pil performansı, foto kalitesi ve birkaç fotoğrafı oldumu yeter...
cihaz eskidi artık, belki yakında piyasadan kalkar ama ehil birinin incelemesini hakediyor bence. öyle çok detaylı birşeye gerek yok. temel özelliklerini hakkıyla yerine getirebiliyor mu, ses durumu, video oynatma performansı, pil performansı, foto kalitesi ve birkaç fotoğrafı oldumu yeter...

02-06-2008, 05:50 PM
adigehalil Wrote:temel özelliklerini hakkıyla yerine getirebiliyor mu, ses durumu, video oynatma performansı, pil performansı, foto kalitesi ve birkaç fotoğrafı oldumu yeter...
incelemeci ruhu işte bu cmert'im bak
makina kötü de açıklamak istemiyo musun yoksa

02-06-2008, 05:52 PM
o sistem daha fazlasını kaldıramaz zaten 

fugitif95 Wrote:176x220 px...noolmuş
02-06-2008, 05:55 PM
cmert Wrote:o sistem daha fazlasını kaldıramaz zaten
fugitif95 Wrote:176x220 px...noolmuş
seninki qVGA'yı kaldırıyor da noluyor sanki:Dadam gibi iki tane pro kuramadıktan sonra isterse 1024x768 olsun ekran

02-06-2008, 06:00 PM
@halil
incelemek mesele değil de (gerçi melese bi Pazar günüm var :shy
doğru dürüst kullanıcısı bile yok.topik elimizde patlamasın … :swoon:yine de sırf sen istiyosun diye bu pazar bu cihazı incelerim 
@ixancan

incelemek mesele değil de (gerçi melese bi Pazar günüm var :shy
doğru dürüst kullanıcısı bile yok.topik elimizde patlamasın … :swoon:yine de sırf sen istiyosun diye bu pazar bu cihazı incelerim @ixancan

02-06-2008, 06:06 PM
vaktin yoksa uğraşma. cihazın zaten son kullanma tarihi yaklaşıyor. ama tr'den kimse bu cihazı incelememiş demesinler...
kim diyecekse.
bir söz vardı. "n70, iş bitmiş" gibi bir şeydi ama tam hatırlayamadım...
kim diyecekse.bir söz vardı. "n70, iş bitmiş" gibi bir şeydi ama tam hatırlayamadım...

02-06-2008, 06:07 PM
cmert Wrote:@ixancan
pusar kalırsın böyle işte...

şu incelemeyi yap da bigörelim yau şu cihaz nasıl birşeymiş...

ef71i az çok biliyodum da bu modeli yeni duydum

02-06-2008, 06:09 PM
adigehalil Wrote:vaktin yoksa uğraşma. cihazın zaten son kullanma tarihi yaklaşıyor. ama tr'den kimse bu cihazı incelememiş demesinler...kim diyecekse.
bir söz vardı. "n70, iş bitmiş" gibi bir şeydi ama tam hatırlayamadım...
bi bana değil coşkucan'a da taş var burda:Dhadi ben alalı 1 seneyi geçti, cmert fi tarihi geçmiş cihazı mı almış yani

02-06-2008, 06:19 PM
taş değil yav. kum tanesi...
ef81 tarz sahibi bir cihaz. ne kadar özellikleri güncelliğini yitirse de; kaldı ki hala
piyasa ortalamasında özellik sunuyor, dizaynıyla uzun süre kullanılabilir.
birde şöyle bir durum var; teknolojiyi gününde takip etmeye kalkarsan çok zarar ediyorsun. bu ara pc donanımına merak sardım. birkaç kez yolunduktan sonra aklım başıma geldi...
ef81 tarz sahibi bir cihaz. ne kadar özellikleri güncelliğini yitirse de; kaldı ki hala piyasa ortalamasında özellik sunuyor, dizaynıyla uzun süre kullanılabilir.
birde şöyle bir durum var; teknolojiyi gününde takip etmeye kalkarsan çok zarar ediyorsun. bu ara pc donanımına merak sardım. birkaç kez yolunduktan sonra aklım başıma geldi...
02-06-2008, 06:22 PM
adigehalil Wrote:taş değil yav. kum tanesi...ef81 tarz sahibi bir cihaz. ne kadar özellikleri güncelliğini yitirse de; kaldı ki hala
piyasa ortalamasında özellik sunuyor, dizaynıyla uzun süre kullanılabilir.
evet abi ya nerde teknolojiyi adım adımına takip etmek...adamlar seneye bütün cep telefonlarında standart olacak özellikli bi cep telefonu 1000 liraya satıyorlar:swoon:n95 8gb'a 1450 fiyat çekiyorlar, ulen o paraya iyi bi dizüstü alırım diyesim geliyor adama