Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
bu arada ihsan, ömür bırakın çevrimiçileri görüntülemeyi de "çevrimin içine" dahil olun, muhabbete girin Big Grin Laugh Big Grin
sayın abicim tabiki yükleyemem sx1 fw sini baska bi tele... sorumu söle söle düzeltiyim o zaman... mesela diyelim cx75 fw si var elimizde... bu telefona uygun patchleri fw ye yükleyip,telefona kurabiliomuyuz bu fw yi tekrar...onu merak ediyorum...Toungue
tekrar merhaba arkadaşlar, telefonumun c: sürücüsünü 11,8mb yapmayı başarabildim, yardımlarınız için teşekkürler!...
ardaculha Wrote:sayın abicim tabiki yükleyemem sx1 fw sini baska bi tele... sorumu söle söle düzeltiyim o zaman... mesela diyelim cx75 fw si var elimizde... bu telefona uygun patchleri fw ye yükleyip,telefona kurabiliomuyuz bu fw yi tekrar...onu merak ediyorum...Toungue
şimdi anlaşıldı, evet bir miktar patch var sx1 dışı cihazlar için de; hatta bu işin üstadı @adigehalil'in bununla ilgili topic'inde daha detaylı bilgi de bulabilirsin ama kesinlikle bir sx1 kadar olamaz diğer telefonlardaki patch olayı...
nadiren Wrote:
ardaculha Wrote:sayın abicim tabiki yükleyemem sx1 fw sini baska bi tele... sorumu söle söle düzeltiyim o zaman... mesela diyelim cx75 fw si var elimizde... bu telefona uygun patchleri fw ye yükleyip,telefona kurabiliomuyuz bu fw yi tekrar...onu merak ediyorum...Toungue
şimdi anlaşıldı, evet bir miktar patch var sx1 dışı cihazlar için de; hatta bu işin üstadı @adigehalil'in bununla ilgili topic'inde daha detaylı bilgi de bulabilirsin ama kesinlikle bir sx1 kadar olamaz diğer telefonlardaki patch olayı...

çok saol...tsk ederim
ya sayfa çevrimiçi görüntüleniyor da kalmış ben yemekteydimBig Grin...24 saat teknomag sayfam açık dururThumbup

bu arada benim yerime cevap vermişsin nadir abi sağolasınWink

n-gage için de modlanmış fw var diye biliyorum...hatta n-gage için overclock prosu da var sx1inki gibi...eğer yanlış hatırlamıyorsam...
fugitif95 Wrote:ya sayfa çevrimiçi görüntüleniyor da kalmış ben yemekteydimBig Grin...24 saat teknomag sayfam açık dururThumbup

bu arada benim yerime cevap vermişsin nadir abi sağolasınWink

n-gage için de modlanmış fw var diye biliyorum...hatta n-gage için overclock prosu da var sx1inki gibi...eğer yanlış hatırlamıyorsam...

ngage için hiç duymadım, ki zaten nokia tüm tellerinin software'lerini kilitlediği için nokialarda patch falan meselesi imkansıza yakın gibi birşey!...
en70 için nedense hiç bişey yok Whistling

fugitif95 Wrote:n-gage için de modlanmış fw var diye biliyorum...hatta n-gage için overclock prosu da var sx1inki gibi...eğer yanlış hatırlamıyorsam...
cmert Wrote:en70 için nedense hiç bişey yok Whistling

fugitif95 Wrote:n-gage için de modlanmış fw var diye biliyorum...hatta n-gage için overclock prosu da var sx1inki gibi...eğer yanlış hatırlamıyorsam...

gerekli herşey dahil sayılır o yüzdenCool

fubuyla v-klay'le işim olmaz...3. parti uygulamalar bazı eksikleri tamamlamak için yeterliShadesBig Grin
seni ben imzamla döverim diyosun yani Laugh
cmert Wrote:seni ben imzamla döverim diyosun yani Laugh

estağfirullah cmertcan öyle şey mi olur...Thumbup

n70 kendini belirli platformlarda ifade etmiş bi cihaz...:cool:eskidi filan ama her işimigörüyo sağolsun, bi camlarısilmediği kaldıBig Grin
siemens'ten başkası yalandı. o da yalan oldu...Big Grin artık başka aşklar arayacağız kendimize. gerçi bazıları çoktan bulmuştu amaSmile

cmert inceleme ne zaman...?
Parana kıyda ucuzundan bi camsil al bea Laugh
De bakim ekran çözünürlüğünü kulağıma Popcorn

fugitif95 Wrote:estağfirullah cmertcan öyle şey mi olur...Thumbup

n70 kendini belirli platformlarda ifade etmiş bi cihaz...:cool:eskidi filan ama her işimigörüyo sağolsun, bi camlarısilmediği kaldıBig Grin

ronaldo amcam inceledi ya Whistling

adigehalil Wrote:cmert inceleme ne zaman...?
cmert Wrote:Parana kıyda ucuzundan bi camsil al bea Laugh
De bakim ekran çözünürlüğünü kulağıma Popcorn

176x220 px...noolmuşToungue

işletim sistemi yeter bea...Laugh
adigehalil Wrote:gerçi bazıları çoktan bulmuştu amaSmile

halil abi beni kastettin demi:Dya napam benim emektar sx1 dayanmadı fazla...sx1in giderilmeyen bazı eksiklikleri var biliyosun...Swoon

ama herşeye rağmen balıkesirde dolabımda bi carbon sx1 var en sağlamındanWhistling
ben inanmam ronaldo'ya. o ne anlar siemens'ten. reklam parasını alamadığı için dava etmişti siemens'i...

cihaz eskidi artık, belki yakında piyasadan kalkar ama ehil birinin incelemesini hakediyor bence. öyle çok detaylı birşeye gerek yok. temel özelliklerini hakkıyla yerine getirebiliyor mu, ses durumu, video oynatma performansı, pil performansı, foto kalitesi ve birkaç fotoğrafı oldumu yeter...Big Grin
adigehalil Wrote:temel özelliklerini hakkıyla yerine getirebiliyor mu, ses durumu, video oynatma performansı, pil performansı, foto kalitesi ve birkaç fotoğrafı oldumu yeter...Big Grin

incelemeci ruhu işte bu cmert'im bakThumbup

makina kötü de açıklamak istemiyo musun yoksaShifty
o sistem daha fazlasını kaldıramaz zaten Laugh

fugitif95 Wrote:176x220 px...noolmuşToungue

cmert Wrote:o sistem daha fazlasını kaldıramaz zaten Laugh

fugitif95 Wrote:176x220 px...noolmuşToungue

seninki qVGA'yı kaldırıyor da noluyor sanki:Dadam gibi iki tane pro kuramadıktan sonra isterse 1024x768 olsun ekranShades
@halil
incelemek mesele değil de (gerçi melese bi Pazar günüm var :shySmile doğru dürüst kullanıcısı bile yok.topik elimizde patlamasın … :swoon:yine de sırf sen istiyosun diye bu pazar bu cihazı incelerim Thumbup

@ixancan
Zzzz
vaktin yoksa uğraşma. cihazın zaten son kullanma tarihi yaklaşıyor. ama tr'den kimse bu cihazı incelememiş demesinler...Big Grin kim diyecekse.

bir söz vardı. "n70, iş bitmiş" gibi bir şeydi ama tam hatırlayamadım...Big Grin
cmert Wrote:@ixancan
Zzzz

pusar kalırsın böyle işte...Toungue

şu incelemeyi yap da bigörelim yau şu cihaz nasıl birşeymiş...Swoon

ef71i az çok biliyodum da bu modeli yeni duydumBig Grin
adigehalil Wrote:vaktin yoksa uğraşma. cihazın zaten son kullanma tarihi yaklaşıyor. ama tr'den kimse bu cihazı incelememiş demesinler...Big Grin kim diyecekse.

bir söz vardı. "n70, iş bitmiş" gibi bir şeydi ama tam hatırlayamadım...Big Grin

bi bana değil coşkucan'a da taş var burda:Dhadi ben alalı 1 seneyi geçti, cmert fi tarihi geçmiş cihazı mı almış yaniSwoon
taş değil yav. kum tanesi...Smile ef81 tarz sahibi bir cihaz. ne kadar özellikleri güncelliğini yitirse de; kaldı ki hala
piyasa ortalamasında özellik sunuyor, dizaynıyla uzun süre kullanılabilir.

birde şöyle bir durum var; teknolojiyi gününde takip etmeye kalkarsan çok zarar ediyorsun. bu ara pc donanımına merak sardım. birkaç kez yolunduktan sonra aklım başıma geldi...
adigehalil Wrote:taş değil yav. kum tanesi...Smile ef81 tarz sahibi bir cihaz. ne kadar özellikleri güncelliğini yitirse de; kaldı ki hala
piyasa ortalamasında özellik sunuyor, dizaynıyla uzun süre kullanılabilir.

birde şöyle bir durum var; teknolojiyi gününde takip etmeye kalkarsan çok zarar ediyorsun. bu ara pc donanımına merak sardım. birkaç kez yolunduktan sonra aklım başıma geldi...

evet abi ya nerde teknolojiyi adım adımına takip etmek...adamlar seneye bütün cep telefonlarında standart olacak özellikli bi cep telefonu 1000 liraya satıyorlar:swoon:n95 8gb'a 1450 fiyat çekiyorlar, ulen o paraya iyi bi dizüstü alırım diyesim geliyor adamaBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's