Sen demezsen kimse demez

valla pazar günü gezer dolaşırım arkadaş, tarzımı foruma yansıtacağıma sokağa yansıtırım daha iyi
adigehalil Wrote:vaktin yoksa uğraşma. cihazın zaten son kullanma tarihi yaklaşıyor. ama tr'den kimse bu cihazı incelememiş demesinler...
kim diyecekse.
en70 iş bitmiş demek … yaz bunu ihsan bi kenara

cmert Wrote:en70 iş bitmiş demek … yaz bunu ihsan bi kenara 
yazdım say...yaşı yetmiş olup da işi bitmeyen nice 3310lar tanırım ben
daha üretileli 1.5 sene olmadan yaşlı konumuna konulmak neden

söylesene neden bu pervasız bakışlar görmeden?...

onu bunu bilmemde bu topik sana yaradı, iyi post kastın çaktırma ... :laugh:rep lerde tık yok ama 29 a talim

cmert Wrote:onu bunu bilmemde bu topik sana yaradı, iyi post kastın çaktırma ... :laugh:rep lerde tık yok ama 29 a talim 
cmert yarıldım bea

...yemişim repini, eve gelmişim 24 saat pc başındayım,sınırsız net,post most dinlemem,günde 1000 tane bile kastırırım..amaç muhabbet olsun,yoksa bu forumu sömürgecilere teslim etmiş oluruz:Dhem aylardır adam gibi bi sohbet başlığı yoktu iyi oldu
senin repini bi alayım da gör şimdi dur:D47ye bi dön

29 iyi benim,sevdim ben 29u

artık konuyu takip bile edemiyoruz
ne oldu bu topic
uctu yaww
bu topic baya uzar kanımcada konuyu feci saptırdık kimseden foto gelmiyo

+1 rep verdim hacı senin bu forumdaki katkıların yadsınamaz

29 da kalma

olsun yaa uzun zamandır bu kadar eğlenceli gden bi topic olmamıştı ihsan kardeşim okul anıları başlığı açıcak ordada baya bi güleriz

açsın canım, ne bekliyo .. ruhsat mı

bu arada geçen mesajlarında avcılar sahilden bahsetmişsin, tam olarak çıkaramadım.denizköşklerde mi dediğin yer ??
valla bilemicem nerden ruhsat alıyo bzim belediyede tanıdıklar var orda vermiyolarsa burdan hallettirim ben
yaf tam mekanın adını bende bilmiyomda hani pazar kuruluyo ya ambarlıya dogru oralarda biyerdeydi
cmert Wrote:açsın canım, ne bekliyo .. ruhsat mı 
tcdd ye başvurdum,yarın alıyorum ruhsatı
cmert repin hayırlı olsun,olmazsa 2 tane daha kullanıcı açıp tamamlayım seni 50ye
bu arada çağrı sağolasın benim hesabı düzlediğin için

hmmm ... tamamdır buldum cevabı

nedemek hocam elimizemi yapışır
tmm ben gece telefondan yazım bari sonra uraşmıyım pc de yazcam die dükkanda yadırgıyolar

hmmm ... tamamdır buldum cevabı
Quote:yaf tam mekanın adını bende bilmiyomda hani pazar kuruluyo ya ambarlıya dogru oralarda biyerdeydi
sanki yeni rep verdi de şundaki havalara bak ...
fugitif95 Wrote:cmert repin hayırlı olsun,olmazsa 2 tane daha kullanıcı açıp tamamlayım seni 50ye
tmm yaf bi ara cmertcan'a da ayarlarız rep düzgün durur

ihsan, yakışmış 30 sana!....

şaka bi yana ısmarlama rep istemem ya, 48 var 48 i de miras değil alınteri

cmert Wrote:şaka bi yana ısmarlama rep istemem ya, 48 var 48 i de miras değil alınteri 
sana az bile 48 coşkucan, ne demek!...

eyv. hocam

millet rep derdinde, ihsan atkı derdinde
nadiren Wrote:sana az bile 48 coşkucan, ne demek!...