Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: TeknoMag.com Hatırası!:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Sen demezsen kimse demez Big Grin
valla pazar günü gezer dolaşırım arkadaş, tarzımı foruma yansıtacağıma sokağa yansıtırım daha iyi Toungue

adigehalil Wrote:vaktin yoksa uğraşma. cihazın zaten son kullanma tarihi yaklaşıyor. ama tr'den kimse bu cihazı incelememiş demesinler...Big Grin kim diyecekse.

en70 iş bitmiş demek … yaz bunu ihsan bi kenara Laugh
cmert Wrote:en70 iş bitmiş demek … yaz bunu ihsan bi kenara Laugh

yazdım say...yaşı yetmiş olup da işi bitmeyen nice 3310lar tanırım benBig Grin

daha üretileli 1.5 sene olmadan yaşlı konumuna konulmak nedenSwoon
söylesene neden bu pervasız bakışlar görmeden?...

Toungue
onu bunu bilmemde bu topik sana yaradı, iyi post kastın çaktırma ... :laugh:rep lerde tık yok ama 29 a talim Big Grin
cmert Wrote:onu bunu bilmemde bu topik sana yaradı, iyi post kastın çaktırma ... :laugh:rep lerde tık yok ama 29 a talim Big Grin

cmert yarıldım beaLaugh...yemişim repini, eve gelmişim 24 saat pc başındayım,sınırsız net,post most dinlemem,günde 1000 tane bile kastırırım..amaç muhabbet olsun,yoksa bu forumu sömürgecilere teslim etmiş oluruz:Dhem aylardır adam gibi bi sohbet başlığı yoktu iyi olduThumbup

senin repini bi alayım da gör şimdi dur:D47ye bi dön Toungue
29 iyi benim,sevdim ben 29uLaugh
hakkındır tabi, az telef olmadın yurtta pc kuyruklarında … Swoon
yav bi el atta şu benim rep i düz hesap 50 yapalım Whistling

fugitif95 Wrote:cmert yarıldım beaLaugh...yemişim repini, eve gelmişim 24 saat pc başındayım,sınırsız net,post most dinlemem,günde 1000 tane bile kastırırım..amaç muhabbet olsun,yoksa bu forumu sömürgecilere teslim etmiş oluruz:Dhem aylardır adam gibi bi sohbet başlığı yoktu iyi olduThumbup

artık konuyu takip bile edemiyoruz
ne oldu bu topic
uctu yaww
bu topic baya uzar kanımcada konuyu feci saptırdık kimseden foto gelmiyo Toungue
cmert Wrote:hakkındır tabi, az telef olmadın yurtta pc kuyruklarında … Swoon
yav bi el atta şu benim rep i düz hesap 50 yapalım Whistling

fugitif95 Wrote:cmert yarıldım beaLaugh...yemişim repini, eve gelmişim 24 saat pc başındayım,sınırsız net,post most dinlemem,günde 1000 tane bile kastırırım..amaç muhabbet olsun,yoksa bu forumu sömürgecilere teslim etmiş oluruz:Dhem aylardır adam gibi bi sohbet başlığı yoktu iyi olduThumbup

tamam tamam veriyorum rep ini de +2 yi nereden bulursun artık bilemem...Laugh
+1 rep verdim hacı senin bu forumdaki katkıların yadsınamaz Thumbup
29 da kalma Drinks
aynen, hep ihsanın yüzünden ama ... bi post sevdasıdır gidiyo bakalımToungue

cagri Wrote:bu topic baya uzar kanımcada konuyu feci saptırdık kimseden foto gelmiyo Toungue

amma yaptın hea, yaz tahtaya al haftaya Laugh

fugitif95 Wrote:tamam tamam veriyorum rep ini de +2 yi nereden bulursun artık bilemem...Laugh
olsun yaa uzun zamandır bu kadar eğlenceli gden bi topic olmamıştı ihsan kardeşim okul anıları başlığı açıcak ordada baya bi güleriz Big Grin
açsın canım, ne bekliyo .. ruhsat mı Toungue
bu arada geçen mesajlarında avcılar sahilden bahsetmişsin, tam olarak çıkaramadım.denizköşklerde mi dediğin yer ??
valla bilemicem nerden ruhsat alıyo bzim belediyede tanıdıklar var orda vermiyolarsa burdan hallettirim ben Toungue

yaf tam mekanın adını bende bilmiyomda hani pazar kuruluyo ya ambarlıya dogru oralarda biyerdeydi
cmert Wrote:açsın canım, ne bekliyo .. ruhsat mı Toungue

tcdd ye başvurdum,yarın alıyorum ruhsatıToungue

cmert repin hayırlı olsun,olmazsa 2 tane daha kullanıcı açıp tamamlayım seni 50yeBig Grin

bu arada çağrı sağolasın benim hesabı düzlediğin içinBig Grin
hmmm ... tamamdır buldum cevabı Smile
nedemek hocam elimizemi yapışır Toungue
tmm ben gece telefondan yazım bari sonra uraşmıyım pc de yazcam die dükkanda yadırgıyolar Toungue
hmmm ... tamamdır buldum cevabı Smile

Quote:yaf tam mekanın adını bende bilmiyomda hani pazar kuruluyo ya ambarlıya dogru oralarda biyerdeydi

sanki yeni rep verdi de şundaki havalara bak ... Whistling

fugitif95 Wrote:cmert repin hayırlı olsun,olmazsa 2 tane daha kullanıcı açıp tamamlayım seni 50yeBig Grin
cmert Wrote:hmmm ... tamamdır buldum cevabı Smile

Quote:yaf tam mekanın adını bende bilmiyomda hani pazar kuruluyo ya ambarlıya dogru oralarda biyerdeydi

sanki yeni rep verdi de şundaki havalara bak ... Whistling

fugitif95 Wrote:cmert repin hayırlı olsun,olmazsa 2 tane daha kullanıcı açıp tamamlayım seni 50yeBig Grin

coşkucan olsa sakınmam bilirsin, sırf up4+ için +4 rep verririm sana ama şartlar müsait değil, süper mod olmadığımız için +2 veya üstü veremiyozShy
tmm yaf bi ara cmertcan'a da ayarlarız rep düzgün durur Big Grin
ihsan, yakışmış 30 sana!.... Big Grin
şaka bi yana ısmarlama rep istemem ya, 48 var 48 i de miras değil alınteri Cool
cmert Wrote:şaka bi yana ısmarlama rep istemem ya, 48 var 48 i de miras değil alınteri Cool

sana az bile 48 coşkucan, ne demek!... Thumbup
nadiren Wrote:
cmert Wrote:şaka bi yana ısmarlama rep istemem ya, 48 var 48 i de miras değil alınteri Cool

sana az bile 48 coşkucan, ne demek!... Thumbup

katılıyorum...Thumbup

nadir abi teşekkürler:Datkıya iyi bakıyosun demiToungue
fugitif95 Wrote:nadir abi teşekkürler:Datkıya iyi bakıyosun demiToungue
şu anda üzerimde Toungue
eyv. hocam Thumbup
millet rep derdinde, ihsan atkı derdinde Laugh

nadiren Wrote:sana az bile 48 coşkucan, ne demek!... Thumbup
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's